.[ ČeskéHry.cz ].
Problém se zobrazením[CSS]

 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Web Development
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Genexis



Založen: 29. 06. 2008
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: 29. červen 2008, 12:44:16    Předmět: Problém se zobrazením[CSS] Odpovědět s citátem

Zdravím,
při tvorbě 3 sloupcového layoutu jsem narazil na problém se zobrazením v prohlížeči.
V prohlížeči Internet Explorer(7) se mi stránka zobrazí takto
Ale v prohlížeči Mozilla Firefox(2.0.14) takhle

Přidávám samotnou stránku s obrázky - ODKAZ ZDE.
V CSS nejsem mistr takže bych chtěl poprosit o pomoc s vyřešením. Vygooglil jsem nějaký ukázky ale nic mi nepomohlo.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nou



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 1035

PříspěvekZaslal: 29. červen 2008, 13:26:33    Předmět: Odpovědět s citátem

ide o rozdiel box-modelov medzi IE a Firefoxom
odporucam hodit na zaciatok

kód:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN"
   "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">

hodi IE 6 a 7 do strictneho modu kedy ma box-model rovnaky ako FF Opera
prechadzat kod validatorm

http://www.jakpsatweb.cz/css/mody-prohlizecu.html
_________________
Najjednoduchšie chyby sa najtažšie hľadajú.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Genexis



Založen: 29. 06. 2008
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: 29. červen 2008, 13:59:46    Předmět: Odpovědět s citátem

Přepl jsem doctype ale problém přetrvává. Tak už fakt nevím.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
elf



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 76
Bydliště: Slovensko

PříspěvekZaslal: 29. červen 2008, 15:33:33    Předmět: Odpovědět s citátem

juj, tak s tymto sa tiez nerad hram Smile
kedze je tam tych uprav viacej,tak som ti to upol na moju stranku a mozes si to stiahnut tu.
tak, ako si tu stranku pozicoval ty sa mi moc nepacilo a neslo mi vyladit css, tak som to spravil ako to robievam vzdy ja (kazdy stlpec ma nastavene zrovnanie dolava a tak sa k sebe pekne pricucnu). to bolo aj pravdepodobne pricinou preco ti to po nastaveni hlavicky stale ukazovalo zle.
davaj webu doctype,inak to nezobrazuju prehliadace korektne
v strede zobrazovalo v IE scrollbar, ale ten som skryl cez
kód:

overflow-x: hidden;

este som sa cudoval, preco si nastavil sirku hlavneho elementu (#web) na 988px a potom sirku loga na 998px -> to som ti upravil
inak uz len taky postreh.... ten stredny box na texte ma pevnu vysku ... si si isty, ze text na stranke nebude nikdy vyssi ako ten box? lebo on sa neroztiahne (to dokaze az CSS3 - kedy tu uz konecne bude Evil or Very Mad )
_________________
Niesom Elf ale elf Twisted Evil
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Genexis



Založen: 29. 06. 2008
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: 29. červen 2008, 15:52:23    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlape, tvoji fotku si dám nad postel. Díky moc...
Na ten box jsem myslel ale nebylo to pro mě v tu chvíli podstatné.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
elf



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 76
Bydliště: Slovensko

PříspěvekZaslal: 29. červen 2008, 17:18:15    Předmět: Odpovědět s citátem

fotku? mno tak napis a poslem Cool
_________________
Niesom Elf ale elf Twisted Evil
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Web Development Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Vzhled udelal powermac
Styl "vykraden" z phpBB stylu MonkiDream - upraveno by rezna