.[ ČeskéHry.cz ].
Český fanweb hry Portal od Valve - Hledá se grafik (Free)

 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Koupím / Hledám
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tails



Založen: 24. 03. 2008
Příspěvky: 5
Bydliště: Kopřivnice

PříspěvekZaslal: 25. červenec 2008, 21:19:54    Předmět: Český fanweb hry Portal od Valve - Hledá se grafik (Free) Odpovědět s citátem

Zakládám nový český fanweb věnovaný logicko-akční hře Portal od Valve.

Co na webu bude k nalezení?

Arrow Mapy třetích stran
    Idea Každá mapa bude mít jednoduchou instalaci tak, aby jsi zvládl i začátečník. Spouštěcí soubor každé mapy bude upraven/vytvořen tak, aby se mapa zobrazovala v menu "Bonus Maps" přímo ve hře. Někteří autoři vydávají jen mapy bez těchto souborů a mapy je tak nutno spouštět přes konzoli, což může být hlavně u velkého počtu map nepohodlné už jen proto, že je třeba si zapamatovat/zapsat názvy souborů s mapou. Ke každé mapě bude vytvořen i náhled pokud není standardně dodáván a přeložen případný popisek.
    Idea Každá mapa bude v instalaci upravena tak, aby se v "Bonus Maps" přímo ve hře nacházela v několika složkách - roztříděna dle Autora, Velikosti, Hodnocení na webu (viz dále) či Obtížnosti.
    Při velkém množství map tak výrazně usnadní orientaci při výběru.
    Idea Každá mapa bude mít na webu alespoň krátkou recenzi s procentovým hodnocením, plusy a mínusy, souhrnnými informacemi (autosave, velikost, obtížnost...) a samozřejmě bude možné hodnocení map uživateli a komentáře.
Arrow Mody
    Idea Mody se budou řídit podobnými pravidly jako mapy - jednoduchá instalace, recenze/popis, hodnocení, plusy mínusy, komentáře...
Arrow Tipy, triky, cheaty, návody
    Idea Web bude obsahovat různé tipy, triky, cheaty a návody (hlavně na různé skryté eastereggy, chyby a podobné zajímavosti). Všechny odzkoušené, srozumitelně popsané a doložené aspoň jedním screenshotem, v případě hodně zajímavých věcí i třeba videem.
Arrow Tapety
    Idea K stáhnutí budou dostupné různé tapety, hlavně pro počítače, ale i na mobilní zařízení - tapety budou roztříděny dle běžných rozlišení, přičemž i jedna stejná tapeta bude k dispozici upravená do různých rozlišení.
    Idea Graficky zdatní návštěvníci/fanoušci hry můžou rovněž sami vytvořit nějakou tapetu a poslat ji na web.
Arrow Videa, fanhry
    Idea Na webu budou sesbírána různá videa týkající se hry. Ať už to bude nějaký speedrun, ukázka eastereggu/zajímavé chyby či různé fanouškovské příběhy či zábavná videa s prvky Portalu.
    Idea Přímo na webu si můžou hráči zahrát fanouškovské flash hry s tématikou Portalu či si stáhnout freewarové fanhry po (dobrovolném Very Happy ) přečtení jejich recenze, hodnocení, plusů mínusů atd.
Arrow Novinky
    Idea Web bude samozřejmě sloužit i jako zpravodaj dění okolo Portalu - třeba nové balíčky map přímo od Valve či informace o údajně připravovaném pokračování - prostě jakékoliv dění okolo této hry.
Arrow Fórum, uživatelské galerie
    Idea Součástí každého fanwebu by mělo být rozhodně fórum, kde si fanoušci mohou vyměnit své názory, pochlubit se svým objevem nějaké zajímavosti ve hře, popovídat si o samotné hře, mapách, modech, novinkách či si jen tak poklábosit o ničem.


Koho hledám?

Vzhledem k tomu, že nejsem tolik zdatný v počítačové grafice, hledám někoho, kdo by mi s tímto projektem pomohl a dokázal vytvořit nějaký hezký a přehledný design s tématikou Portalu.

Potřebuji aby zvládl vytvořit vzhled pro redakční systém Drupal, na kterém tento web poběží, konkrétně pro verzi 6.x. Je mi jedno jestli použije nějaký stávající vzhled na kterém svůj založí nebo vytvoří nový zcela od píky.

Na oplátku můžu nabídnout umístění odkazu na stránku autora vzhledu, společně s jeho jménem a další spolupráci na webu.

Kdyby jste měli tedy zájem se na tomto projektu podílet, tak mi napište buď sem, nebo na jeden z mých kontaktů v mém profilu (ICQ, MSN...).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Koupím / Hledám Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Vzhled udelal powermac
Styl "vykraden" z phpBB stylu MonkiDream - upraveno by rezna