Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Máte zájem o uspořádání rychlosoutěže |
Ano, zúčastním se |
|
27% |
[ 11 ] |
Nezúčastním se, ale soutěž mi přijde jako dobrý nápad |
|
62% |
[ 25 ] |
Nezúčastním se a soutěž mi nepřijde jako dobrý nápad |
|
10% |
[ 4 ] |
|
Celkem hlasů : 40 |
|
Autor |
Zpráva |
frca
|
Zaslal: 8. červen 2009, 08:35:17 Předmět: |
|
|
VladR napsal: |
ma nejake zaklady dakeho gameplay davno nakodene |
Neni prave to argument pro zadani herniho mechanismu? Jinak to bude soutez o zkusenostech a ne o novych napadech. To byste chteli? _________________ www.FRANTICWARE.com |
|
Návrat nahoru |
|
|
OndraSej
Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 8. červen 2009, 09:06:34 Předmět: |
|
|
VladR> ty vajicka byly jenom priklad (a snazil jsem se o tak velkou pitomost, aby si nikdo nemyslel, ze ji pak fakt zadam;))
Jinak k tem jiz nakodenym zakladum gameplay-pozor na pravidla (3d engine ano, fyziku ano, animacni system ano, ale herni mechanismy musi byt vytvorene v ramci souteze).
frca> o zkusenostech ta soutez je a ani nejde udelat,aby nebyla. Pokud nekdo ma za sebou 10 dokoncenych her,tak mu jedenacta pujde lepe nez nekomu,kdo dela prvni... Na druhou stranu by ta soutez nemela byt o tom, co kdo uz ma hotove. _________________ http://trionteam.net |
|
Návrat nahoru |
|
|
franz
|
Zaslal: 8. červen 2009, 09:07:09 Předmět: |
|
|
Ohledně mechanismu je to soutěž hlavně programátorská, zatímco téma už je spíš na design a grafiku. |
|
Návrat nahoru |
|
|
VladR
Založen: 30. 07. 2007 Příspěvky: 1322 Bydliště: Greater New York City Area
|
Zaslal: 8. červen 2009, 11:40:18 Předmět: |
|
|
frca napsal: |
Neni prave to argument pro zadani herniho mechanismu? Jinak to bude soutez o zkusenostech a ne o novych napadech. To byste chteli? |
Tie nove napady mi asi nejako unikli, nezaregistroval som, ze to musi byt hlavne o novych napadoch.
Cize cielom bude nejaka neohrana tema ? To potom aj tie vajicka (myslene ako extrem) spadaju do tohto konceptu. Jazzuo by sa urcite potesil |
|
Návrat nahoru |
|
|
franz
|
Zaslal: 8. červen 2009, 12:21:32 Předmět: |
|
|
VladR napsal: |
Rozhodne by som sa rad vyhol sialenostiam typu "predvolebne meetingy" |
Na druhou stranu tyhle hry na aktuální témata bývají populární a dobře se šíří i v médiích - toho jde využít k propagaci serveru |
|
Návrat nahoru |
|
|
VladR
Založen: 30. 07. 2007 Příspěvky: 1322 Bydliště: Greater New York City Area
|
Zaslal: 8. červen 2009, 13:08:02 Předmět: |
|
|
To je fakt.
K hram ma zo sucasnych svetovych tem asi najblizsie tema zachrany pasazierov Airbusu. Clovek by mal 15 minut na ich zachranu, potom by zacali mrznut, resp. by poniektori vysilenim/zranenim sli ku dnu skor (+-zralok) - ja viem - mierne morbidne by to bolo
Ale sirilo by sa to rychlo - este tam hodit logo C-H a word-of-mouth campaign je na svete |
|
Návrat nahoru |
|
|
|