.[ ČeskéHry.cz ].
GDS 2009?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Game Developers Session
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spark

PříspěvekZaslal: 29. červen 2009, 18:13:23    Předmět: Odpovědět s citátem

Hned jak budu materialy, zacneme davat dokopy financne zdroje, niecim prispejeme urcite aj my, uvidime kolko financii nam umozni vypustit vyvoj.
Aby bol nejaky prehlad, z ludi, ktori minule roky organizovali GDS, kto by bol ochotny /chcel/ spolupracovat aj na tohtorocnom?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
goddard

PříspěvekZaslal: 30. červen 2009, 14:35:27    Předmět: Odpovědět s citátem

1. mohl by tady zatim nekdo spachat anketu (mozna i vic anket) kolik lidi se pravdepodobne zucastni a s jakym stupnem pokrocilosti? nebo aspon statistiku z minuleho rocniku, je-li k dispozici.
2. termin konani gds 09?
ptam se kvuli pripadne ucasti zahranicniho hosta. prednaska by byla nejspis v aj, simultanni preklad bych snad zvladl ja.
spark

PříspěvekZaslal: 30. červen 2009, 14:39:17    Předmět: Odpovědět s citátem

Aby v tom bol poriadok, ked budu materialy, potom urcite nieco pripravime, ale takto bez nejakych faktov z minulych rokov by sme tahali do prazdna. Vsetko bude treba pockat, zalezi od rychlosti minulorocnych organizatorov.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
goddard

PříspěvekZaslal: 30. červen 2009, 14:53:45    Předmět: Odpovědět s citátem

tema: Greenfoot (www.greenfoot.org), cilova skupina zacatecnici (s nejvetsi pravdepodobnosti). muze to byt formou workshopu nebo prednasky.
Marek

PříspěvekZaslal: 1. červenec 2009, 02:20:39    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud chystáte AJ přednášku, simultánní překlad mi přijde jako zbytečnost, vezmeme-li v potaz vzdělanost vývojářské komunity.
Houp

PříspěvekZaslal: 1. červenec 2009, 09:56:10    Předmět: Odpovědět s citátem

Eosie napsal:
Pokud chystáte AJ přednášku, simultánní překlad mi přijde jako zbytečnost, vezmeme-li v potaz vzdělanost vývojářské komunity.

Není, ale chtělo by to lépe vyřešit než minule, kdy byla kapacita místnosti značně přečerpána a přednášející neměl mikrofon(tím si nejsem jist), ale byl trochu přehlušen.

PříspěvekZaslal: 1. červenec 2009, 09:56:55    Předmět: Odpovědět s citátem

To zalezi, pro koho bude prednaska cilena -- pokud to bude neco hodne zacatecnickeho, pak by mohl byt preklad potreba (ale tam je zase otazka, jestli na to ma smysl tahat zahranicniho prednasejiciho), jestli neco pokrocilejsiho, klidne bych predpokladal, ze na to umi posluchaci dostatecne dobre anglicky.

BTW. jo vim, mail s know-how mam v pipeline...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
goddard

PříspěvekZaslal: 1. červenec 2009, 12:07:24    Předmět: Odpovědět s citátem

Eosie napsal:

to je dobry predpoklad, ale nic vic. predklad jsem nabidl v pripade pokud by bylo potreba (tzn. jestli vubec bude gds, prednaska a pokud vetsina ucastniku nebude umet aj).
OGI

PříspěvekZaslal: 2. červenec 2009, 10:10:16    Předmět: Odpovědět s citátem

z meho pohledu jak jsem uz psal par prispevku nazpet, muzu pomoct nejakou technikou, bezdrat mikrofon, zesik, nejake bedny a tak se zaridi bez problemu, cca 2-3 dataprojektory taky splasim vcetne platna, a dalsi veci podle toho co a jak bude potreba, ale myslim ze vzhledem k tomu ze se vsichni zajimame o podobne veci, tak technicke zazemi by nemelo byt zas takovy problem poresit vlastnima silama, coz je take slusna uspora nez kdyz by se to melo pronajimat..
rezna

PříspěvekZaslal: 2. červenec 2009, 10:35:38    Předmět: Odpovědět s citátem

technicke zazemi jako mikrofony apod. (vyjma projektoru) se pronajima protoze jinou sanci nemas - oni to mivaji v hotelech/KD odladene a nachystane a samozrejme take nechcou aby sis to tam tahal - a navic to byva soucasti pronajmu salu
Fila

PříspěvekZaslal: 2. červenec 2009, 15:28:31    Předmět: Odpovědět s citátem

Abych to trochu upresnil -- hotel ma treba platna a projektory hezky integrovane/zavesene na vhodnych mistech, takze tam je pronajem zcela logicky, u KD Rubin jsme pronajimali velky projektor proste proto, ze jsme meli moznost pujcit jen slabsi ktere by na ten velky sal moc nestacili. Jinak vlastni projektory jsme meli jak v Rubinu tak v hotelu v mensich mistnostech.
Lushlife

PříspěvekZaslal: 12. červenec 2009, 11:43:48    Předmět: GDS09 Odpovědět s citátem

Jsem toho názoru, že by se na GDS měla objevit nějaká hvězda světového formátu. To zvedne zájem médií, veřejnosti a tím pádem i sponzorů. Nemyslím, že pozvání na hezký víkend do Čech by zákonitě muselo být nebesky nákladné. Stačí pečlivě vybírat (nehat je přes tři světadíly) a nebát se oslovit.

Jsem v kontaktu se šéfem System 3, ikonou herního návrhářství, autorem nesmrtelné serie The Last Ninja, International Karate nebo Ferrari Challenge - Markem Calem. Mít ho na GDS by byla pecka!

http://www.mobygames.com/developer/sheet/view/developerId,72755/

Pokud by byl zájem Marka na GDS pozvat, je potřeba jednat rychle a vtisknout se mu do diáře.

Stefe
GAMEDESIGN.CZ (spřátelený web Českých Her)
stefan.durmek@gamedesign.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Mem

PříspěvekZaslal: 12. červenec 2009, 16:16:51    Předmět: Re: GDS09 Odpovědět s citátem

Lushlife napsal:
Jsem toho názoru, že by se na GDS měla objevit nějaká hvězda světového formátu. To zvedne zájem médií, veřejnosti a tím pádem i sponzorů. Nemyslím, že pozvání na hezký víkend do Čech by zákonitě muselo být nebesky nákladné

Jen poznámka, dosavadní ročníky GDS byly v Brně, což je Morava, a je to taky poměrně dobrý kompromis pro návštěvníky z Česka i Slovenska. Pokud tady už někdo a priori naznačuje, že by GDS mělo být v Čechách (v tom případě asi rozumně jedině v Praze nebo blízkém okolí), tak by bylo vhodné se věnovat i tomuto tématu Wink

Jinak tvůj návrh zní výborně, sami víme co dělala přítomnost Zuzky Belohorcové na finále Becherovky Smile Byť pro ikony herního developingu by se asi muselo udělat pořádné PR, aby média pochopila, že to je také celebrita

PříspěvekZaslal: 12. červenec 2009, 18:00:03    Předmět: Odpovědět s citátem

kdepak, mě se Brno líbí právě kvůli své poloze vůči Slovensku. Měl jsem napsat spíš ČR než "Čechy", neuvědomil jsem si jak jste na tohle téma hákliví. Dost už o tom Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Mem

PříspěvekZaslal: 12. červenec 2009, 19:33:56    Předmět: Odpovědět s citátem

Lushlife napsal:
Měl jsem napsat spíš ČR než "Čechy", neuvědomil jsem si jak jste na tohle téma hákliví. Dost už o tom Wink

OT: Myslel jsem si to, a neboj, je to spíš jen individuální úchylka, nic osobního Smile A není to teda, že "my" jsme hákliví, protože pokud jsi myslel Moravany, tak např. já jsem Slovák, podstatnou část života jsem prožil v jižních Čechách a až pak na Moravě, a jde mi spíš o korektnost toho krásného jazyka, který tu máte/máme Cool
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Game Developers Session Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Strana 4 z 10

Přejdi na: