Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
franz
|
Zaslal: 30. červenec 2009, 19:57:02 Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VladR
Založen: 30. 07. 2007 Příspěvky: 1322 Bydliště: Greater New York City Area
|
Zaslal: 31. červenec 2009, 20:19:01 Předmět: |
|
|
Ten posledny obrazok nie je vobec vtipny, praveze je primitivny, kedze to male si moze sakra ublizit padom do hlavicky (fontantely este urcite nema zrastene). Kazdeho co toto spravi so svojim potomkom by som poslal do gulagu na 20 rokov, alebo aspon do tmavej samotky s kvapkajucou vodou na 6 mesiacov (s pravidelnym vyvencenim kazde 2 mesiace na 2 dni, aby sa nestihol uplne zcvoknut, co by bola uplne neefektivne stravena doba, kedze by to uz ani nevnimal).
Vidiet toto socialka, tak decko berie hned, ani sa nic nepyta... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 3. srpen 2009, 17:02:06 Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 7. srpen 2009, 07:08:14 Předmět: |
|
|
Dr. Kevin hnedej napsal: |
Vážený priateľovi,
Ako sa dnes máte a vaša rodina? Dúfam, že sa v pohodě, já jsem Dr.kevin hnedej. Od Haledon, North West London, tady v Anglicku. I práce pre Nawest Bank Corporation v Londýne. Píšem vám z mojej kancelárie, ktorá bude mať obrovský prínos pre nás oboch. V mojom oddelení, je asistent manažéra (Greater London Krajský úrad, som zistil, opustené sumu vo výške $ 12,5 miliónov dolárov USA (Dvanásť miliónov päť sto tisíc dolárov nás) na účet, ktorý patrí k jednému z našich zahraničných zákazníkov Neskoré Pán Thompson Morrison americká občanovi, ktorý bohužiaľ prišiel o život pri zrútenie lietadla z Alaska Airlines Lietadlo 261, ktorý havaroval na 31. januára 2000, vrátane jeho manželky a jediná dcéra.
Voľba Vás kontaktovať sa vzbudila z geografickej povahy, kde žijete, obzvlášť vzhľadom na senility o transakcii a dôvernosť tu. Teraz náš bankový bolo čakanie na niektorý z príbuzných príde-až k tvrdeniu, ale nikto nemá robiť. Osobne som bol neúspešný pri rozmiestnenia príbuzným po dobu 2 rokov, mám usilovať o váš súhlas k vám ako ďalší príbuzný / Bude Pfiíjemce na zosnulého tak, že výťažok z tohto účtu ocenený na 12,5 milióna dolárov môže byť vyplatená na vás.
To bude vyplatená, alebo sdílená v týchto percent, 60% pre mňa a 40% na vás. Mám zabezpečené všetky potrebné právne dokumenty, ktoré môžu byť použité pre zálohovanie toto tvrdenie sme tvorby. Všetky ak je potrebné vyplniť-in vaše mená na dokumenty a legalizovať to na súde dokázať, ste tu ako oprávnený príjemca. Všetky Žiadam teraz je vaša úprimná Co-operácie, dôvernosti a Trust k tomu, aby nás vidí túto transakciu prostredníctvom. Já vám zaručiť, že to bude popravený za legitímnu usporiadanie, ktoré bude chrániť vás z akéhokoľvek porušenia tejto law.Please poskytnúť mi nasledovné: ak máme 7 dní na spustenie pomocou. To je veľmi URGENT PROSÍM.
1. Plné: Názov
2. Vaša: Telefónne číslo
3. Vaša kontaktná adresa.
4. Vek:
5. Core práca / Povolanie:
6. pohlavie:
7. Váš pas:
S prešla metodický vyhľadávanie, rozhodol som sa Vás kontaktovať dúfať, že vás nájdu tento návrh zaujímavý. Prosím o Vaše potvrdenie tejto správy a naznačuje váš záujem, budem vám poskytne viac informácií. Endeavor dajte mi vedieť na vašom rozhodnutí, skôr ako držať ma čaká.
Pozdravy,
Dr.kevin hnedej. |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 7. srpen 2009, 07:54:25 Předmět: |
|
|
Koukám na tvůj avatar Meme, jsi odhalen! Dejte mu ban a nasaďte mu kámen hanby! _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Matasx
|
Zaslal: 7. srpen 2009, 10:59:34 Předmět: |
|
|
Mem: je tam syntaktická chyba, to nehodlám číst (2x otevřená závorka a uzavřená jenom jednou). Co to je za bordel? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nou

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
ondy1985

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 11. srpen 2009, 09:13:09 Předmět: |
|
|
jojo ten s fallouty je best  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
posila
|
Zaslal: 11. srpen 2009, 09:18:21 Předmět: |
|
|
ondy1985 napsal: |
semo: asi som pomalsi, ale nejak nechapem, co je na tom vtipne...
|
Mne to taky neprijde vtipne, spis smutne. A to protoze z toho inzeratu neni vubec jasne, co ten clovek umi a co hleda... Ale myslim, ze jsou lepsi zpusoby, jak mu to rict, nez se mu smat v popelnici :/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 11. srpen 2009, 09:57:26 Předmět: |
|
|
ondy: já se tomu zasmál, jak je to stručný a nevýstižný :)...příště tam bude napsaný jen "Chtěl bych. Ozvěte se na icq: xxx xxx xxx". _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 11. srpen 2009, 10:02:06 Předmět: |
|
|
OT:
posila: nejde tam reagovat a psát soukromou zprávu se mi nechce. Pohoršil-li sem někoho, smažte to!
Většinou se lidem nesměju, ale ono to furt nejde stylem: "on za to nemůže, on se teprve učí...". _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 11. srpen 2009, 10:07:44 Předmět: |
|
|
posila napsal: |
Protoze z toho inzeratu neni vubec jasne, co ten clovek umi a co hleda. |
Mezi řádky to píšou (hledají všechny kategorie vývojářů), ten poslední to píše dokonce na rovinu ("Nemám žádné zkušenosti v oblasti programování ani ničem jiném.") . Souhlasím s tím, že je to vtipné a zárověň smutné. Z diskuzí v jiných vláknech jsem ale pochytil, že na tomto fóru se jim to nemá říct na rovinu a spíš je v tom nechat vykoupat, ať "sami" dospějí. _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 11. srpen 2009, 10:19:46 Předmět: |
|
|
Do inzertní části fóra by se hodilo přidat funkci udělování lam. Každý člen fóra by mohl udělit 0 až 1 lamu. Na konci roku by se vyhlašovala největší lama (uživatel s největším maximálním počtem lam na příspěvek)  _________________ www.FRANTICWARE.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|