.[ ČeskéHry.cz ].
Volné ruce k využití na vaší hře

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Prodám / Nabízím
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Paranoik

PříspěvekZaslal: 20. červen 2010, 19:22:36    Předmět: Volné ruce k využití na vaší hře Odpovědět s citátem

Hraji hry přes dvacet let a díky tomu jsem nashromáždil neuvěřitelné množství zkušeností a vědomostí o tom, co hráče strhne a co nikoliv. Sám jsem si vždycky sliboval, že vytvořím hru, která by vyhovovala jak mně, tak širokému publiku, nicméně mé osobní požadavky na takový produkt jsou tak vysoké, že jsem se k realizaci nikdy nerozhoupal. Jsem věčně nespokojený a na každé hře hledám, co by se dalo vylepšit .. mám rozvinutou fantazii a smysl pro detail.

Programuji (zájmově) v C# a VB (6 i .NET) a mám za sebou jen řádově několik komerčních produktů. Převážná část mé práce jsou jednorázové aplikace pro převody a formátování dat, případně testy zajímavých algoritmů v praxi (v poslední době především aplikace genetických algoritmů při vývoji AI a dalších polích).

Co se týče herního vývoje, spolupracoval jsem na návrzích a realizaci několika titulů, především na poli gamedesignu, příběhu a leveldesignu, minoritně také programování, případně vytváření speciálních výpočtů a jednou i hudby (to byly ještě MODy ;P). A vzhledem k mé věčné nespokojenosti jsem pravidelně usedal na křesle testerském.

Jelikož se mí kolegové rozutekli po komerční sféře a na programování "blbostí" nemají čas, hledám nový tým (případně týmy), kam bych zapadl. Mám zájem především o projekty, které se budou snažit přinést něco originálního (tedy ne další point&click adventuru) a případně též s novými technologiemi, takže bude posouvat jednotlivé členy kupředu.

Jsem pro každou špatnost, takže pište sem, nebo rovnou mejla, případně na ICQ .. nabídka platí pořád .. na dobrý nápad si najdu čas vždy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Prodám / Nabízím Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: