.[ ČeskéHry.cz ].
GameDesign prednaska
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Popelnice
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mantharis



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 39

PříspěvekZaslal: 27. červen 2013, 21:15:09    Předmět: GameDesign prednaska Odpovědět s citátem

Proc si myslite ze muzete mluvit o tom jake je to byt designerem? Kolik her od vas kdo navrhl a dokoncil? Kolik z toho bylo komercnich hernich projektu? ...idealne vcetne referenci na konkretni hry.
Zrovna v takhle pofiderni specializaci to ty reference chce (alespon na te amaterske urovni...nekde se zacit musi, to je fakt) aby clovek vedel kdo za neco stoji a kdo jen placa snuzku nesmyslu.

Edit by Flash: rozdeleno z puvodniho vlakna v sekci projekty - puvodni vlakno smazano. Diskuze navazuje na informaci o prednasce o gamedesignu na letosnim Festivalu fantazie.
_________________
If the God gave us the source code we could bug the world.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rexistens



Založen: 29. 07. 2007
Příspěvky: 62
Bydliště: kousek od Zlina a nekdy Brno

PříspěvekZaslal: 29. červen 2013, 08:49:39    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle je fakt neco sileneho!

Borec, kteremu v roce 2011 nebylo ani 15 (dle jeho profilu na WOWfan foru ) bude mit prednasku o gamedesignu!!! Z jeho profilu na vasich strankach:... Stal jsem se tedy členem Cybersphere (nyní Lusorion) a působím zde jako Game Designer pro hry Azulgar, King of Sails a 4CE Galaxy. Je to má první zkušenost, ale myslím si, že zatím je velmi cenná.

To si snad .... Takze design vasich her vede neplnolety kluk bez zkusenoti, a jeste o tom bude predavat rozumy dal... Nechapu.
To je jako tedka par let hrani WOWcka a zajem o fantasy predpoklad k tomu poucovat lidi o tom jake je to byt game designerem? Klukem ktery nevydal ani jednu hru?

Ja mam nejake zkusenosti s vyvojem, par her na kterych jsem pracoval vyslo, delal jsem jako freelancer grafiku i do par vetsich her a i tak bych nemel tu "drzost" poucovat nekde lidi o tom jak se dela herni grafika(na to mam sakra male zkusenosti!) - a ty posles kluka s nulovyma zkusenostma aby se nekde ztrapnil.

Chapu, ze to beres jako sanci zpropagovat vas tym, ale co propagovat? mate udelny prd!

Ses jako fakt uz normlane zblaznil! je vas snad 150, vekovy prumer 15 let (coz by nevadilo, kdybys ty mel rozum!), nemate nic dokonceno, jen furt nabiras lidi a oznamujes velkolepě dalsi muptiplatformni projekty (3 screenama, popisem a tim jak to bude super hra).

Kdyz jste meli jen ten jeden projekt Reya, tak se to tvarilo fajn i kdyz celekm nerelane, ale fajn - vypadalo to pekne (i kdyz porad megalomasnky), a spousta lidi (jako ja) se chytne na ty celkem pekne screny a napad a prihlasi se k vam, protoze to vypada jako fajn freeware prace na odpocinuti od normlani roboty.
Jenze pak zjisti, ze grafika je z casti nakoupena a z casti ji udelali lidi(kvaltni) kteri uz to megalomanstvi a amaterizmus nevydrzeli a vykaslali se na to, neni zadny design dokument, zadne vedeni tymu (kazdy si dela co chce jak chce), ty furt jen mluvis o komercionalizaci tymu a nabidce sluzeb ostanim tymu! Sami mate , jak jsme rekl a kazdy vi, hotovo prd.

Tohle jsem ti nekolikrat rikal, kdyz jsem byl jeste u vas v tymu soukromne, ale nic sis z toho nevzal, tak uz to musim napsat verejne, aby ti to snad KONECNE doslo.

Muj nazor je, ze timhle pristupem akorad zkurvis par zacinajicich vyvojaru, kteri pod vidinou prace (i bez zkusenoti, ktere nevyzadujes, hlavne ze vas bude vic) budou pracovat pro nejlepsi cesky tym a nejlepsich projektech v CR(jak to prezentujes svetu)
Takze to skonci tak, ze tihle lidi, kdyz uvidi ten zmar, tak bud ztrati zajem o vyvoj her, a nebo naopak si budou myslet jakou jsou super a zkuseni a zacnu bez jedineho vydaneho projektu v 17 letech skolit ostatni o tom jak se dela gamedesign...
_________________
Osobní stránky a portfolio
Stránky BlueA www.bluea.cz


Naposledy upravil Rexistens dne 29. červen 2013, 09:21:43, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
VODA



Založen: 29. 07. 2007
Příspěvky: 1721
Bydliště: Plzeň

PříspěvekZaslal: 29. červen 2013, 09:14:30    Předmět: Odpovědět s citátem

BINGO! Razz
_________________
Opravdovost se pojí s trýzní...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rampage



Založen: 30. 08. 2012
Příspěvky: 23

PříspěvekZaslal: 29. červen 2013, 10:15:01    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako ruku na srdce, myslíte si, že Ranirezs je duševně v pořádku?
Tohle je snad ten největší wannabe, kterýho jsem kdy viděl. V podstatě nic nic neumí (grafika, programovaní, management), ale v psaní dechberoucích keců a ve vymejšlení megalomanských projektů je opravdu king. Ani po roce a něco nepochopil, že mu nikdo bude dělat zadarmo, a tak tu můžeme vidět x inzerátů na testera, programátora atd.. Na každou kritiku napíše něco ve smyslu "Á další kdo neprošel úzkým sítem výběru v našem týmu.."
opravdu člověk na triple facepalm
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rexistens



Založen: 29. 07. 2007
Příspěvky: 62
Bydliště: kousek od Zlina a nekdy Brno

PříspěvekZaslal: 29. červen 2013, 10:50:32    Předmět: Odpovědět s citátem

no o uzkem situ vyberu mi ani nemluv...
tim jak se na to vsichni nadani a zkuseni lidi (a ze jim tam par ze zacatku fakt bylo) vysrali, tak sem se tam pak ja staral (nez jsem to vzdal) o kvalitu grafiky.

Hlasilo se tam fakt kotel lidi, kteri udelali vazu podle tutorialu a nabyli dojmu, ze jsou super profi grafici(navic je v tom podporoval primo Reniecz). Jako sebevedomi je pekna vec, ale clovek musi taky neco umet.

Borec co vedl grafiku v tom tymu predemnou, mel takovy test pro grafiky, ktery daval lidem kteri chteli do tymu. Tak jsem zacal tem lidem taky zadavat udelat kamen(to jsme tam pridal ja, protoze kdo neudela ani pekny kamen...) + nejaky jednoduchymodel chajdy.
zadal jsem vzdycky limity trojuhelniku, rozliseni textur, navedl je jak to dela atd.
Vysledky byly hrozne, ale tak to bych nevycital lidem, ze jeste neco neumi, to se da naucit a taky jsem vetsine(tedy priznavam ze ze zacatku, s kazdym dalsim typanem mne to bavilo cim dal min) primo napsal jak jsem se ucil grafiku ja, z jakych knize, tutorialu atd. a rekl jim, ze na to bohuzle nemaji (coz neni zrovna prijemny tohle rikat lidem)
Jenze pak nastoupilo "uzke sito" a i pres to, ze borci neumeli udelat za tyden realen vypadajici kamen, tak tyhle lidi vzal! Ze prejmuzou delat stromy ve speedtree!

To same se schvalovanim grafiky, borec u baraku z desek mel na kazde stene ty desky jinak siroke, proste zmrvene UV, a vubec mu to neprislo divne a nevadilo mu to...kdyz jsem ho to nechal predelat, tak to vetsinou zkoncilo tak, ze zashnul nekdo z "vyssich mist" s tim, ze je to dobre;)

a tohle nepisu ze bych byl nejak urazeny, ze uz tam nejsem - fakt mi to nechybi, zvalst po tom, co chtel vyuzit nejake moje veci z portfolia na propagaci komercni stranky tymu a ziskavani zakazek! coz mi prislo jako sileny podpod na potencionalni chudaky, kteri by si neco objednali, kdyz by se neco prezentovalo moji grafikou (ktera navic taky neni nijak extra) a pak jim to vyrabel typan, kteremu neprijde divne, ze ma nohu od stolu tlustou jak celou postavu co u toho stolu sedi

Mne je uprimne lito tech zacinajicich vyvojaru, kteri nemaji zkusenosti na to, aby poznali, ze takhle se to fakt nedala. Ze bez zkusenosti se neda udelat takhle sileny projekt (zadarmo navic) a ze s takovym vedenim se ani nic nenauci (ale ze zacatku to tak nevypada, mne to trvalo asi mesic nez jsme poznal, ze je to hrozne a dalsi mesic jsem se znazil neco zmenit, ale vsechno bylo jen odbyto s tim, ze "do toho nevidim a vrchni vedeni ma vse pod kontrolou" Napr se delala grafika a nebyl ani zadny technicky dokumet, jako jak vysoke prekazy postava preleze to tam myslim nevi do ted nikdo, nejake manipulacni rozmery, pruchozi sirky, atd.) akorad je to prestane bavit a je skoda aby kvuli tomu, ze je nekdo sileny megaloman prislo cesko byt o jednoho nadejneho talentovaneho vyvojare...zase tolik lidi tu neni
_________________
Osobní stránky a portfolio
Stránky BlueA www.bluea.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Mem



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 1959
Bydliště: Olomouc

PříspěvekZaslal: 29. červen 2013, 14:03:51    Předmět: Odpovědět s citátem

Rexistens napsal:
co chtel vyuzit nejake moje veci z portfolia na propagaci komercni stranky tymu a ziskavani zakazek! coz mi prislo jako sileny podpod na potencionalni chudaky

Tohle je z toho výčtu naopak poměrně normální věc Wink. Firma se chlubí referencemi a certifikáty jednotlivců, přestože reálně na tom mnohdy přímo nedělají. Ale u firmy se dá předpokládat, že to management dá dohromady a poradí si, takže zákazník výsledek dostane a interní záležitosti ho nemusí zajímat.

Jinak díky za insider pohled, ale myslím, že nic nového nečekaného jsme se nedozvěděli. Z toho jak se tu na fóru "kolega" prezentuje a naprosto ignoruje věcné připomínky si snad většina udělala obrázek sama a teď už se jen s povzdechem usmívá, když přibude zase další "hra" Wink. Máš ale pravdu v tom, že by byla škoda, pokud by takovéhle zkušenosti měly mladé vývojáře odradit, a proto je asi potřeba, aby to zaznělo tak otevřeně.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Reniezs



Založen: 29. 07. 2007
Příspěvky: 272

PříspěvekZaslal: 29. červen 2013, 15:30:11    Předmět: Odpovědět s citátem

Osobně mám dojem že spousta lidí už si o zdejší komunitě myslí své.. proto vzniká konkurenční developerské forum o kterém jsem se doslechl Smile jen tak dále pánové. pořádně se opřete do mladých developerů Smile Osobně bych od chlapů co mají 35-45 let čekal trochu jinou komunikaci Smile takže děkujeme za další HOAX Rexi. Byt vámi bych to tady cele přeinstaloval a trochu už také zapracoval na grafickém vzezření českých her. Očekávám že se teď na mě snese doslova pekelný hněv zdejších guru Smile a že přijedou na Festival Fantazie a na další kde prezentujeme vývoj hry a budou na nás házet vajíčka nebo rajčata. ale nebojte.. ty posbíráme a uděláme vám příště pěknej koktejl Smile tak se tu kluci mějte a užívejte raději reality. By mě zajímalo kolik z Vás by mi to řeklo na srazu přímo do očí, mam dojem že oproti zdejší krušné kritice asi nikdo Smile

Ale abych vás tu nekritizoval. raději se přijďte podívat na naši prezentaci naší hry na niž vám odpovíme vaše zajímavé dotazy Smile jste srdečně zváni.
_________________
https://szeiner.com - Nezávislé vývojářské studio SZEINER s.r.o.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Ladis



Založen: 18. 09. 2007
Příspěvky: 1533
Bydliště: u Prahy

PříspěvekZaslal: 29. červen 2013, 16:17:54    Předmět: Odpovědět s citátem

Reniezs napsal:
Osobně mám dojem že spousta lidí už si o zdejší komunitě myslí své.. proto vzniká konkurenční developerské forum o kterém jsem se doslechl Smile jen tak dále pánové. pořádně se opřete do mladých developerů Smile Osobně bych od chlapů co mají 35-45 let čekal trochu jinou komunikaci Smile takže děkujeme za další HOAX Rexi. Byt vámi bych to tady cele přeinstaloval a trochu už také zapracoval na grafickém vzezření českých her. Očekávám že se teď na mě snese doslova pekelný hněv zdejších guru Smile a že přijedou na Festival Fantazie a na další kde prezentujeme vývoj hry a budou na nás házet vajíčka nebo rajčata. ale nebojte.. ty posbíráme a uděláme vám příště pěknej koktejl Smile tak se tu kluci mějte a užívejte raději reality. By mě zajímalo kolik z Vás by mi to řeklo na srazu přímo do očí, mam dojem že oproti zdejší krušné kritice asi nikdo Smile

Ale abych vás tu nekritizoval. raději se přijďte podívat na naši prezentaci naší hry na niž vám odpovíme vaše zajímavé dotazy Smile jste srdečně zváni.

To konkurenční developerské fórum je tajné, že ho nám neprozradíš?
_________________
Award-winning game developer
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rexistens



Založen: 29. 07. 2007
Příspěvky: 62
Bydliště: kousek od Zlina a nekdy Brno

PříspěvekZaslal: 29. červen 2013, 16:52:03    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechapu proc se rozcilujes...
nehodlam se s tebou dohadovat a vic vytahovat veci co vim o tom tvem tymu a jak to v nem chodi, za to mi to nestoji to psani.

Ale proste poslat nekam recnit kluka bez zkusenosti (byt treba sikovneho) aby predaval moudra o gamedesignu, je silenost a totalne mne to vytocilo, to ri řeknu na rovinu.
Kdyz uz nema rozum on, tak bys ho mel mit proboha aspon ty, si stejen stary jak ja!
ale to ne jeste si date popis prednasky: Přijďte si poslechnout jaké to je tvořit MMORPG hru. Co to vše obnáší, co je potřeba udělat a jakým systémem se musí pracovat, aby hra došla do zdárného konce co možná nejrychleji - to vše se dozvíte na této přednášce. Čeká na Vás i zákulisní info z vývoje českého MMORPG - Azulgar.
Jak do zradneho konce..co o tom kdokoliv z vas vi, kdyz to jeste nemate hotovo! Nemate nic fukcniho. Co tam reknete az se ho nekdo zpeta jak dlouho tu hru delal, co byl nejvetsi problem pri vyvoji, na co si dat pozor...nemate zadne zkusenosti s tim...

A ty ho v tom jeste podporujes(s povzdechem, ze ta budete jen s jednou prednaskou) co byste asi tak prednaseli, kdyz nic nemate? Jen chudaka kluka vyuzivas a na sve PR pro tym, ktery nema nic za sebou, nikoho uz nezajima, ale ty ho porad prezentujes jako top v CR, plny lidi se zkusenostma, kteri tam mozna kdysi byli, ale jsou jsou pryc, kdyz poznali jak to vedes a jaky mas nerealne megalomanske plany.

Nevyslo ti pusobeni v nail art designu , wellnes studio s kosmetikou ci co to bylo, s PC prodejnou http://www.kramky.cz/az-computers, webhostin www.netstorm.cz atd. ( to jsem na google hledal jen 2 minuty buhvi co tam vsechno jeste mas za zkrachovale projekty) tak ted zkousis prorazit v hernim prumyslu, a s dalsim pc eshopem... Zas stejne mega silenosti...
Nadseni ti nelze uprit, al eto je na hovno kdyz se to zvrhne v tkaove nekontrolavene rozrustani aktivit...

Ale kdyby slo jen o tebe tak je mi to jedno, ze jsem ja ztravil nejaky cas v tom tymu mi nevadi, taky z toho mam par novych zkusenoti, sice jinych nez jsme chtel, ale jsem za ne rad... ale proste tahas se sebou spoustu lidi, kteri misto toho aby si udelali tetris nebo arkanoid, a vydali nejakou hru, tak venuji svuj cas a nadani na nejake tvoje cim dal vetsi silenosti, za sliby, jak budete vydelavat, kolik mas komercnich nabidek, ze pujdete do televize do replay, ) a kdyz jim konecne dojde co je to za nerelane predstavy a kecy, tak uz je pozde a akorad ztrati zajem o vyvoj her...

proste ukroj si mensi krajic a udelej apson jeden maly projekt poradne a az do konce!
_________________
Osobní stránky a portfolio
Stránky BlueA www.bluea.cz


Naposledy upravil Rexistens dne 29. červen 2013, 19:22:39, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
JC



Založen: 06. 10. 2007
Příspěvky: 137

PříspěvekZaslal: 29. červen 2013, 17:48:38    Předmět: Odpovědět s citátem

Skoro mi to přijde, že chcete založit linku pomoci pro zklamaný vývojáře.. Smile Člověka odradí kde co, tomu se přeci zabránit nedá. Chybama se člověk učí stejně jako všude jinde. Kdo si neprošel nějakým hurá projektem ?

A jak je vidět hodně lidí se nechá oblbnout úplnou kravinou Very Happy Dobře jim tak! Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Flash



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 1379
Bydliště: Nigga Land

PříspěvekZaslal: 29. červen 2013, 18:58:58    Předmět: Odpovědět s citátem

Reniesz: prosim, uz sem nepis. Prispevky propagujici tvoji tvorbu byly smazany. (pokud se ti zdejsi komunita nelibi a urazis ji, neni asi duvod, aby ti ona pomahala zpet).

Vekovy prumer navstevnika naseho fora jsme nikdy nezjistovali. Ale neni to 40 let jak uvadis ty. Vzhledem k navstevnosti GDS (coz se bude dost kryt s prumerem navstevnika tohoto fora) to bude nekde kolem 25 let. Ne ze by to bylo podstatne.

Jinak verim, ze na FF urcite nejaci lide co navstevuji i toto forum prijdou, bohuzel ja to nebudu. Primarni obsah teto akce me nezajima a navic je to ponekud z ruky.

Posledni poznamka. O CH si mysli spousta lidi spoustu dobrych veci. Alespon ty co ja jsem potkal ci s nimi jsem v kontaktu, tak mi to tvrdili Razz Doufam, ze to tak zustane, nebo jeste lepe se to bude zlepsovat Smile
Jina diskuzni fora (obecna i o vyvoji her) tu vzdy byla a i do budoucna jiste budou. A my nikomu nediktujeme, co by mel nebo nemel navstevovat a bude fajn, kdyz to takhle zustane.
Nase zamereni se v poslednich letech vyznamne presunulo do oblasti offline aktivit - at uz jde o poradani GDS, ci jinych udalosti pro herni vyvojare behem roku, zajistovani komunikace mezi hernimi tvurci a statnimi institucemi, zastupci filmoveho prumyslu, nebo treba vypracovavani studii a analyz o hernich firmach a vyvoji v CR (a samozrejme plno dalsich cinnosti). S forem jsme spokojeni tak jak je a neplanujeme ho v brzke dobe nejak menit.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Vilem Otte



Založen: 18. 09. 2007
Příspěvky: 462
Bydliště: Znojmo - Sedlesovice, Kravi Hora

PříspěvekZaslal: 29. červen 2013, 23:17:34    Předmět: Odpovědět s citátem

Přijde mi to jako další "QQ topic" od jistého autora...

Flashi, omlouvám se za hodně OT otázku, ale můžu se zeptat ohledně GDS13 (resp. brněnský Game Access, jestli se bude opakovat)? Je už předem známo alespoň předběžné datum konání?
_________________
Should array indices start at 0 or 1? My compromise of 0.5 was rejected without, I thought, proper consideration.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Rexistens



Založen: 29. 07. 2007
Příspěvky: 62
Bydliště: kousek od Zlina a nekdy Brno

PříspěvekZaslal: 30. červen 2013, 09:01:46    Předmět: Odpovědět s citátem

myslim, ze je skoda, ze si to smazal Falshi...
Stacilo ta temata zamknout Smile

Jednou stopu na CH zanechal tak proc to mazat...nedokoncenych her tam je a nekdy je zajimave projit si to forum a podivat se co vsechno bylo planovano a nekonec nevyslo, nebo naopak nakonec opravdu vyslo Smile
_________________
Osobní stránky a portfolio
Stránky BlueA www.bluea.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Flash



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 1379
Bydliště: Nigga Land

PříspěvekZaslal: 30. červen 2013, 09:43:31    Předmět: Odpovědět s citátem

Vilem Otte napsal:
Flashi, omlouvám se za hodně OT otázku, ale můžu se zeptat ohledně GDS13 (resp. brněnský Game Access, jestli se bude opakovat)? Je už předem známo alespoň předběžné datum konání?


Termin je zatim jen orientacni: podzim 2013. Lokace najisto Praha, pravdepodobne opet NTK, ale to zatim neni stoprocentni. Jeste je porad hodne mesicu pred nami.

Game Access jsme nedelali my, ale lidi z Fineway studios. Takze jestli se to bude opakovat je spis otazka na ne. Nicmene bylo to v 2010 a pak uz dalsi dva roky nic, tak to moc nevypada.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Vionsoft.Ondrash



Založen: 23. 08. 2007
Příspěvky: 261
Bydliště: Beskydy a Archamonský svět

PříspěvekZaslal: 12. červenec 2013, 15:37:42    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno, tento člověk mi opakovaně nabízí spolupráci na grafice Archamonu (ale třeba dodá fakt pěkné modely Wink ) ...

nicméně z minulosti mám taky jednu zkušenost. Kdysi jsem u něj na serveru provozoval webovku Kromion (http://www.vionsoft.com/clanek.aspx?clanek=kromion)... hovořil o své administrátorské profesionalitě a odbornosti v oblasti zabezpečení serverů, načež došlo po určité době k zavirování serveru a ten se buď sesypal nebo ho provider odpojil - už nevím (podrobnosti neznám, takže to dál nebudu raději rozmazávat) ...

no nakonec to dopadlo tak, že se na 2-3 měsíce odmlčel a nekomunikoval. Pak se objevil s tím, že šel k dálniční policii, k psovodům a skončil se skillem zdravotníka nebo tak nějak. Takže asi se nic moc nezměnilo ... Rolling Eyes
_________________
vionsoft.ondrash http://www.archamon.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Popelnice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Vzhled udelal powermac
Styl "vykraden" z phpBB stylu MonkiDream - upraveno by rezna