.[ ČeskéHry.cz ].
Aledorn - Dungeon/RPG
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nefarit

PříspěvekZaslal: 13. listopad 2013, 15:12:48    Předmět: Odpovědět s citátem

Peto napsal:
Stránka nefunguje Sad, piše mi že: "Doména má pravděpodobně vyčerpaný měsíční traffic, nebo příliš mnoho současných připojení na server."

Jono, vím o tom. Musím najít nějaký webhosting, u kterého se za jeden den existence stránek nevyčerpá trafic limit... Nějaké návrhy?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
maretik

PříspěvekZaslal: 13. listopad 2013, 15:40:40    Předmět: Odpovědět s citátem

Nefarit napsal:
Peto napsal:
Stránka nefunguje Sad, piše mi že: "Doména má pravděpodobně vyčerpaný měsíční traffic, nebo příliš mnoho současných připojení na server."

Jono, vím o tom. Musím najít nějaký webhosting, u kterého se za jeden den existence stránek nevyčerpá trafic limit... Nějaké návrhy?

Zaplat si placený hosting+server. Vyjde tě to tak na 500 ročně, ale máš za to spoustu možnosti. Navíc můžeš na to lákat potencionální grafiky a programátory.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Dlaha

PříspěvekZaslal: 13. listopad 2013, 19:00:06    Předmět: Odpovědět s citátem

U nás se sice o nějakém velkém vytížení mluvit nedá, ale používáme Wedos.
Šli jsme rovnou do placeného hostingu, těch pár korun ročně, víc utratím za 2 návštěvy hospody Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Vilem Otte

PříspěvekZaslal: 13. listopad 2013, 20:20:51    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen u nás v ČR je web hostingů plno - zagoogli a vyber pro sebe nejvhodnější. Já jsem celkem spokojený s web4ce - nikdy nebyl problém s nedostupností serveru, rychlost je taky dobrá.
Nefarit

PříspěvekZaslal: 13. listopad 2013, 20:40:28    Předmět: Odpovědět s citátem

ok, dík za návrhy. Zítra na to kouknu a někam to přesunu... Popř. změním na placenou verzi, kde je trafik mnohonásobně vyšší...

Nef
Dlaha

PříspěvekZaslal: 14. listopad 2013, 10:01:41    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná je to jen můj pocit, ale zdá se mi, že na těch dobrých hostinzích je trafik unlimited. Odstřihnou tě až ve chvíli, kdy už jim fakt přetěžuješ linku. Většinou si myslí, že jsi hodil na svůj webspace warez a proto se to tak rozjelo.

Což je dobrý se s nima nějak domluvit předtím, než vydáš svou 1Gb velkou hru, těšící se obrovské popularitě, na webu Smile Viz. World of Goo a jejich release.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
OndraSej

PříspěvekZaslal: 14. listopad 2013, 12:16:29    Předmět: Odpovědět s citátem

Dlaha> traffic je i u placenych hostingu neomezeny jen v propagacnich materialech (traffic je relativne levny, ale ani pro ne neni zadarmo). Kdyby sis z toho zacal delat distribucni platformu, tak te pravdepodobne rychle pozenou...
maretik

PříspěvekZaslal: 14. listopad 2013, 12:28:32    Předmět: Odpovědět s citátem

Vše se lze před vydáním změnit. Domluvit, odejít. Udělat vlastní server apd. Už z reakcí člověk pozná, jak by mohla být hra dobrá. Podle mě wedos.cz je nejlepší volba tedka pro tebe. A pak před vydáním změnit, nebo download přesměrovat na jinou adresu(torent třeba)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
perry

PříspěvekZaslal: 14. listopad 2013, 13:01:50    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Možná je to jen můj pocit, ale zdá se mi, že na těch dobrých hostinzích je trafik unlimited. Odstřihnou tě až ve chvíli, kdy už jim fakt přetěžuješ linku.

Neomezené to není. Měsíční trafik má skoro každý. Ale solidní firma se nemůže dovolit tě odstřihnout. Většinou nás před vypršením trafiku upozorní a oznámí, že za XY,- limit navýší
DespeRadoX

PříspěvekZaslal: 14. listopad 2013, 20:58:27    Předmět: Odpovědět s citátem

"Neomezený přenos znamená neomezený přenos, žádný limit objemu přenesený dat není. Ani přenesená data nijak neměříme, takže je nemáme jak omezovat.

Existuje pouze agregace, tj. když se více serverů rozhodne ve stejný okamžik přenášet hodně dat, tak vám může na chvíli klesnou rychlost. Ale to se stává jen ve výjimečných případech." WEDOS

Takze tak.
Space Merchants Online ...zruseny, pracujem na mobilnej verzii space merchantu
sonic

PříspěvekZaslal: 18. listopad 2013, 15:41:28    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky co si pamatuju, tak to všechny obrázky přímo na té stránce stahuje rovnou v plném rozlišení (i když je vidím zmenšené), možná by to šlo omezit i v tomhle. Doma mi to nějakou chvíli načítá, ale přežít se to dá..
Nefarit

PříspěvekZaslal: 20. listopad 2013, 22:50:19    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo, je to tak. Ty stránky jsem splácal na rychlo, mám v plánu je celé předělat, proto jsem zatím stále nepstnul ani nové úložiště pro ně...
Nefarit

PříspěvekZaslal: 25. listopad 2013, 01:25:44    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak konečně jsem nalezl nové snad nějakou dobu stabilní úložiště. Odkaz upraven v prvním příspěvku. Dále jsem to předělal na ten systém miniatur, takže by se stránka měla načíst rychle a až klikání na obrázky by mělo načítat jednotlivé soubory.

N.

P.S. ještě plánuji rozjet na stránkách nějaký blog, aby lidé co sledují vývoj, měli trochu jasněji, páč když se podíváte na ten postup grafiky, je jasné, že se toho semlelo dost Wink

Naposledy upravil Nefarit dne 25. listopad 2013, 15:31:13, celkově upraveno 1 krát
sonic

PříspěvekZaslal: 25. listopad 2013, 15:18:18    Předmět: Odpovědět s citátem

Co dodat, grafik nejsem, tak nemůžu v tomhle nijak poradit. Ale za mě se mi to samozřejmě líbí.

Je to dělané v Unity, ne? Přemýšlel jsi i nad jinou verzí než Windows?
saarix

PříspěvekZaslal: 26. listopad 2013, 15:39:05    Předmět: Beta? Odpovědět s citátem

Hra vypadá moc dobře Smile přeju aď se daři. Jinak chtěl sem se zeptat, zda bude někde na webu oveřejňováno, pokud budete vydávat beta verzi, či data dokončení hry? Díky za info Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Inkubátor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na: