.[ ČeskéHry.cz ].
Spisovatel nabízí služby

 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Prodám / Nabízím
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ardes



Založen: 23. 06. 2009
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: 25. únor 2015, 11:27:36    Předmět: Spisovatel nabízí služby Odpovědět s citátem

Ahoj všichni!
Jsem spisovatel (hlavně fantasy - http://www.databook.cz/darius-nekouzlici-kouzelnik-2676 , mnoho jiných rukopisů, povídek a námětů rozdělaných), a rád bych tímto nabídl své služby nějakému týmu nebo jednotlivci, se kterými bych mohl pracovat na hře.
Preferoval bych nějaké (akčně)adventurně ladění hry, ale nebráním se ani jiným žánrům.
V herní komunitě už se nějaký ten pátek pohybuji, byť jsem zatím nebyl nikde moc vidět. Pracoval jsem jako designer na hře Moontakers ( https://itunes.apple.com/us/app/moontakers/id462761223?mt=8 ), jako překladatel Krótského Amuletu ( http://www.xr-adventures.wz.cz/cz/krotsky_amulet.html#header ), nebo také jako součást ADV Dream týmu, který se věnuje překládání zahraničních adventur (snad tedy i nějakou tu angličtinu zvládám). V současné době jsem na pozici QA testera v Bohemia Interactive, ale pořád je pro mě psaní (případně tvorba levelů, rozhovorů, úkolů) tím hlavním, čím bych chtěl k nově vznikajícím hrám přispět.
Podle mých námětů se pracovalo na dvou hrách, ale ztratil jsem kontakt s lidmi, kteří tyto hry vyvíjeli, takže těžko říct, v jaké fázi vývoje jsou, a pokud se na nich stále ještě pracuje.
Pokud by ten člověk (tým) chtěl pomoci i jinak, než jen předáním prostého příběhu/námětu ve wordu, umím také zacházet s pár enginy (RedKit, CryEngine, RPG Maker, Wintermute engine, učím se v enginu k Divinity: Original Sin...), kde mě hlavně baví práce (level)designera, tedy z assetů skládat podobu levelu.
Mám zkušenosti i s prací na větvených dialozích (Chat Mapper, ale zvládl bych přejít i na jiný software - koneckonců jsou si většinou dost podobné).
Za veškeré nabídky směrované na mail ardes@seznam.cz, případně FB stránku ( https://www.facebook.com/ondrejborzwriterofficial ), budu hrozně rád. Samozřejmě placené pobídky bych viděl raději, co si budeme povídat, ale i na zajímavých free projektech (s plánem - a kvalitou - snažit se po dokončení hru nějakým způsobem publikovat) bych se dokázal realizovat.
Ještě jednou díky, těším se na nabídky a případnou spolupráci Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Prodám / Nabízím Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Vzhled udelal powermac
Styl "vykraden" z phpBB stylu MonkiDream - upraveno by rezna