Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
abuki

|
Zaslal: 1. srpen 2017, 20:02:11 Předmět: |
|
|
Čekání na objednané součástky si krátím designováním.
Aktuálně game box:
Je to rozměrově do krabičky 120x210mm, tlačítka jsou 30mm _________________ Twitter @abukac
www.amanita-design.net
www.circusatos.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
abuki

|
Zaslal: 1. srpen 2017, 21:39:12 Předmět: |
|
|
A návrh vzhledu Unity aplikace při módu domination:
U čehož btw poprvé v životě nějak seriózně používám grafický program. Konkrétně jsem se při té příležitosti rozhodl se naučit nějak základně používat Affinity designer. _________________ Twitter @abukac
www.amanita-design.net
www.circusatos.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Poky

Založen: 29. 06. 2009 Příspěvky: 184 Bydliště: Písek / Plzeň
|
Zaslal: 4. srpen 2017, 15:33:49 Předmět: |
|
|
Bohužel, po domluvě s ostatními členy týmu, nemůžu uvádět podrobnější popis. Celá platforma je stále ve vývoji.
Co ale prozradit mohu: Místo vlastní baterie a řešení nabíječky používáme PoweBanku, je velmi dobře cenově dostupná a má vyřešené dobíjení + univerzální USB konektor.
Další co můžu sdělit je, že my máme pouze 2 týmy proti sobě, případně mod všichni proti všem. Naše kvóty se dají obsadit pouze připojením hlavní jednotky (GECKu), po připojení trvá asi 1 minutu, než se kvóta obsadí. Po jejím obsazení se u ní můžou oživit jednotky příslušného týmu tak, že se na kvótu připojí stejným způsobem, jako při obsazování.
Ale my jdeme tou cestou, že postavy mají na sobě hodně elektroniky, která vyhodnocuje spousty věcí + jako zobrazovací jednotku používáme smartphone.
Slibuji, že jen co bude nějaká prezentovatelná verze, postnu jí sem.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
abuki

|
Zaslal: 7. srpen 2017, 08:49:55 Předmět: |
|
|
No jasně, tenhle přístup jsem taky zvažoval, ale moje hlavní použití by mělo být na táborech a tak, kde se nečeká, že je spousta nabitých smarfounů. Takže jsem to právě koncipoval tak, aby hráč na sobě nic neměl (max RFID náramek) a aktivní byly pouze stanice a celé to fungovalo bez internetu. _________________ Twitter @abukac
www.amanita-design.net
www.circusatos.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
abuki

|
Zaslal: 23. srpen 2017, 07:34:29 Předmět: |
|
|
Jsem se skoro po 14 dnech vrátil z dovolené a schránka byla nacpaná věcma co jsem si předtím objednal, tak se těším až to všecko ozkouším a dám dohromady.
 _________________ Twitter @abukac
www.amanita-design.net
www.circusatos.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 28. listopad 2017, 09:02:03 Předmět: |
|
|
Podařilo se to spájet dohromady? :-) _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
 |
abuki

|
Zaslal: 28. listopad 2017, 09:27:56 Předmět: |
|
|
Tyjo já jsem na to vůbec nesáhnul od září. Nějak mě zaměstnaly úplně jiný věci.
Před měsícem jsem dělal test dosahu toho rádia s anténou a mělo to dosah asi 600m při víceméně otevřeném prostředí, takže to je asi dostačující.
Pak jsem taky ověřil funkčnost RFID náramků.
Jinak až se k tomu zas dostanu, tak musim vyřešit nějakej komunikační protokol a pak teprv se asi pustim do montáže a pájení. _________________ Twitter @abukac
www.amanita-design.net
www.circusatos.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|