.[ ČeskéHry.cz ].
Jak propagovat freewarovku?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Business, Vedení projektů a týmů
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
frca

PříspěvekZaslal: 3. prosinec 2021, 17:52:36    Předmět: Jak propagovat freewarovku? Odpovědět s citátem

Jak zvýšit dosah freewarových her? Kde to, zejména tady v Československu, žije? Na tomto fóru bohužel moc ne.
Vím o FB skupině https://www.facebook.com/groups/GDCczsk

Díky.
dzejkob

PříspěvekZaslal: 4. prosinec 2021, 00:12:49    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrej dotaz Very Happy Otevřel jsem ten fb odkaz a vyskočila na mě nějaká pracovní pozice a podtím, že "někdo někoho hledá" ... zavřel jsem to a nezkoumal dál. Chtěl jsem si povídat o vývoji her a nedostal jsem nic ... na fb proboha jít nechci. Tenhle způsob mě vyhovuje, že to je mrtvé je bohužel škoda ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Spytihněv

PříspěvekZaslal: 4. prosinec 2021, 11:01:28    Předmět: Re: Jak propagovat freewarovku? Odpovědět s citátem

frca napsal:
Jak zvýšit dosah freewarových her?

Zkusil bych Itch.io a nejlépe bych tam zapekl prohlížečový dosbox (pokud je tématem propagace RCross), ať to jde hrát bez stahování.
Pobavila mě ale facebooková stránka RCrossu, protože mi facebook ohlásil, že se líbí 1 příteli, což mi přišlo jako zhola nemožné, když mám na fb jen jednotky přátel převážně z rodiny a okolí, kde bych u nikoho takový zájem nečekal ani za milion let, takže jsem musel rozklíčovávat, jaký k tomu dotyčný má vztah Laughing

frca napsal:
Kde to, zejména tady v Československu, žije?

Ústřední je teď Discord (není to ale moc dinosauří nástroj)

https://discord.gg/KqEuePVF
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nikesk

PříspěvekZaslal: 23. červen 2025, 07:48:51    Předmět: Odpovědět s citátem

https://www.kazino-bg.com/ ? ?????????? ????? ?? ?? ??????????? ? ????????? ???????? ????! ????????, ????? ?????? ??????????? ?? ????????????? ??????, ?? ??????? ????????? ??????????? ? ????? ?? ??????????? ?????? ?????? ????. ?????? ?? ? ???????? ?? ????????? ???????? ????, ?????? ??????? ??? ?? ??????? ?????? ??????, ??? ?? ?????????? ??????? ??????? ?? ????? ? ????????? ?????? ??????!
Preto odporúčame pozorne čítať podmienky každého bonusu. Získanie free spinov je často krát podmienené vkladom na účet, prípadne aj aktivitou. Okrem bonusov pre online kasíno máte možnosť získať aj rôzne bonusy pre tipovanie.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Business, Vedení projektů a týmů Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: