Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
frca

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
dzejkob
|
Zaslal: 4. prosinec 2021, 00:12:49 Předmět: |
|
|
Dobrej dotaz Otevřel jsem ten fb odkaz a vyskočila na mě nějaká pracovní pozice a podtím, že "někdo někoho hledá" ... zavřel jsem to a nezkoumal dál. Chtěl jsem si povídat o vývoji her a nedostal jsem nic ... na fb proboha jít nechci. Tenhle způsob mě vyhovuje, že to je mrtvé je bohužel škoda ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Spytihněv

|
Zaslal: 4. prosinec 2021, 11:01:28 Předmět: Re: Jak propagovat freewarovku? |
|
|
frca napsal: |
Jak zvýšit dosah freewarových her? |
Zkusil bych Itch.io a nejlépe bych tam zapekl prohlížečový dosbox (pokud je tématem propagace RCross), ať to jde hrát bez stahování.
Pobavila mě ale facebooková stránka RCrossu, protože mi facebook ohlásil, že se líbí 1 příteli, což mi přišlo jako zhola nemožné, když mám na fb jen jednotky přátel převážně z rodiny a okolí, kde bych u nikoho takový zájem nečekal ani za milion let, takže jsem musel rozklíčovávat, jaký k tomu dotyčný má vztah
frca napsal: |
Kde to, zejména tady v Československu, žije? |
Ústřední je teď Discord (není to ale moc dinosauří nástroj)
https://discord.gg/KqEuePVF |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nikesk
|
Zaslal: 23. červen 2025, 07:48:51 Předmět: |
|
|
https://www.kazino-bg.com/ ? ?????????? ????? ?? ?? ??????????? ? ????????? ???????? ????! ????????, ????? ?????? ??????????? ?? ????????????? ??????, ?? ??????? ????????? ??????????? ? ????? ?? ??????????? ?????? ?????? ????. ?????? ?? ? ???????? ?? ????????? ???????? ????, ?????? ??????? ??? ?? ??????? ?????? ??????, ??? ?? ?????????? ??????? ??????? ?? ????? ? ????????? ?????? ??????! _________________ Preto odporúčame pozorne čítať podmienky každého bonusu. Získanie free spinov je často krát podmienené vkladom na účet, prípadne aj aktivitou. Okrem bonusov pre online kasíno máte možnosť získať aj rôzne bonusy pre tipovanie. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|