.[ ČeskéHry.cz ].
Illusion - uroven platov
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Fila

PříspěvekZaslal: 23. leden 2008, 14:21:16    Předmět: Odpovědět s citátem

Tringi napsal:
Btw super antikoncepce Wink

Proc? Zenska, pocitac, auto, temer cokoliv je napor na penezenku a clovek se tomu kvuli cene nevyhyba. Prinasi to hold za vynalozene finance jine radosti Smile.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tringi

PříspěvekZaslal: 23. leden 2008, 18:00:50    Předmět: Odpovědět s citátem

Fila napsal:
Tringi napsal:
Btw super antikoncepce Wink

Proc? Zenska, pocitac, auto, temer cokoliv je napor na penezenku a clovek se tomu kvuli cene nevyhyba. Prinasi to hold za vynalozene finance jine radosti Smile.

Jasně, v mém případě jsem ale auto, které by za ty prachy stálo, už našel, ženskou nikoliv (přinejmenším to nebylo vzájemné Wink ). Určitým způsobem tedy závidím Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Mem

PříspěvekZaslal: 24. leden 2008, 22:18:10    Předmět: Odpovědět s citátem

Fila napsal:
Mem napsal:
Obleceni levne? Slusnejsi body, ktere vydrzi aspon 5 vyprani, stoji treba 300, a potrebujes jich rekneme 5 v jedne velikosti, a mas tam 6 velikosti jak decko postupne roste.

Tomu nejak nerozumim -- kdyz dite roste nejvic prudce, tak moc nechodi -> necekal bych, ze spotrebuje 5 paru bot jedne velikosti. Spousta obleceni se da koupit nosena (aspon uz se z neho vypraly chemikalie) a neco taky muze zena usit.

Mrazik me na irc upozornil, ze jsi zrejme prehledl, ze ja zminuju 5x BODY (dupacky), a ne boty (ty az nasledne a tam skutecne staci dvoje na pul roku (plus zdravotni backory), takze tam se muzes do 3000 vejit), takze na to bacha Wink

PříspěvekZaslal: 24. leden 2008, 23:43:50    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak necakal som, ze sem budem pisat vo svojom veku (17), ale chcem sa podelit so skusenostou, ktoru som dnes zazil.
Dnes mi bol predstavany typek a ked ma predstavovali,tak ma nazvali programatorom(bolo to v podstate obchodne stretnutie) a hned sa ma opytal,ci kodim v C++. Povedal som ze trocha a hned mi povedal,ze pre mna ma job, ked chcem. Poslal mi na mail prospekty a hodinova mzda je 30 eur. Pomerne som pozeral, ide ale o zakazku pre nemeckeho partnera. Zatial neviem co presne, ale ide o pracu na polovicny uvezok. Skoda,ze este nemozem mat zivnostensky list, tak do toho nemozem ist. Mozno to je nahoda, len som chcel povedat, ze nemusi to byt az take zle.
MePHyst0

PříspěvekZaslal: 24. leden 2008, 23:48:30    Předmět: Odpovědět s citátem

elf napsal:
Tak necakal som, ze sem budem pisat vo svojom veku (17), ale chcem sa podelit so skusenostou, ktoru som dnes zazil.
Dnes mi bol predstavany typek a ked ma predstavovali,tak ma nazvali programatorom(bolo to v podstate obchodne stretnutie) a hned sa ma opytal,ci kodim v C++. Povedal som ze trocha a hned mi povedal,ze pre mna ma job, ked chcem. Poslal mi na mail prospekty a hodinova mzda je 30 eur. Pomerne som pozeral, ide ale o zakazku pre nemeckeho partnera. Zatial neviem co presne, ale ide o pracu na polovicny uvezok. Skoda,ze este nemozem mat zivnostensky list, tak do toho nemozem ist. Mozno to je nahoda, len som chcel povedat, ze nemusi to byt az take zle.

30 EUR? Posli mi pls do PM detaily Twisted Evil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
powermac

PříspěvekZaslal: 25. leden 2008, 00:23:34    Předmět: Odpovědět s citátem

Napiš tohle ještě jednou po výplatě Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
tempicek

PříspěvekZaslal: 25. leden 2008, 09:11:15    Předmět: Odpovědět s citátem

elf napsal:

Pokousis se tu o hoax, nebo nam sdelis detaily? Smile
peshwood

PříspěvekZaslal: 25. leden 2008, 11:03:16    Předmět: Odpovědět s citátem

No, na druhou stranu 30 euro je necelych 800 Kc a to si tady za clovekohodinou programatora uctuje kdejaka firma. Takze si nemyslim, ze to je pro nemeckou firmu uplne nerealna castka.
Dokazu si predstavit treba situaci velmi dobry programator, mluvi nemecky, prace na ZL, cesty do Nemecka (nebo primo prezencne tam) a to je pak podle me velmi realne. Zalezi samozrejme na podminkach o kterych toho moc nevime, takze se muzeme jen tak dohadovat.
Jinak ohledne toho ZL - neni problem, aby to za tebe fakturoval nekdo jiny a tebe vyplacel napr. na dohodu o vykonani prace.
Mem

PříspěvekZaslal: 25. leden 2008, 11:15:03    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne jak pise peshwood, i male sw firmy u nas fakturuji na hodinu typicky mezi 500-1500, takze castka to neni nerealna (a o systemovych integratorech, konzultacnich spolecnostech a podobne verbezi s tisicovymi hodinovymi sazbami radsi nemluve Wink). Zivnostnik jako osoba miva tu sazbu nizsi (protoze tam obvykle neni na praci takova zaruka, jako u firmy), ale i projekty na Guru.com kde delam mam honorovane minimalne 25 USD/hod, resp. 20 EUR/hod, coz se da.

Elf: Tak me napada, ze tak pred mesicem dvema jsme resili pripravu tveho prostredi pro nas projekt v Delphi, a od te doby ses nejak moc neozval. Takze mozny vydelek za praci je jedna vec, druha vec je mit vubec cas pracovat, ne Wink

PříspěvekZaslal: 25. leden 2008, 11:28:01    Předmět: Odpovědět s citátem

Mem napsal:
Mrazik me na irc upozornil, ze jsi zrejme prehledl, ze ja zminuju 5x BODY (dupacky), a ne boty (ty az nasledne a tam skutecne staci dvoje na pul roku (plus zdravotni backory), takze tam se muzes do 3000 vejit), takze na to bacha Wink

Jj sorry neumim cist Smile.
elf

PříspěvekZaslal: 25. leden 2008, 18:23:47    Předmět: Odpovědět s citátem

Prave mi prisiel mail od nich a je to zrazu tak, ze to je praca priamo vo Viedni a a prave hladaju C# programatora na plny uvazok, cize mi boli najpr poskytnute zle informacie. Rolling Eyes

MEM: nj, myslim, ze si mi napisal, ze ked nieco budes mat, tak mi napises (pozrel by som historiu,len moja mi preinstalovala ICQ, lebo sa jej nepacilo slovenske a zmizla mi historia Very Happy ), ale v poho,ozvem sa. Inak ja som ta ani nevidel odvtedy na icq, mozno s tym bude mat nieco to menenie protokolov na icq(ci take nieco mi splietal teraz soluziak) a ze mi zmizla polka autorizacii na icq Smile
komm

PříspěvekZaslal: 26. leden 2008, 01:19:05    Předmět: Odpovědět s citátem

nechce sa mi to cele citat..ale..

ked ma poyvali na pohovor tak sa ma samozrejme spytali kolko chcem.. som pvoedal ze 150 sk na hodinu v hrubom..jako..
to je pri 20 hodinach tyzdenne 15000 .. to som bol student.. par mesiacov dozadu..
......... on na to ze nastupny je pre mna tak 8k .. pozdejsie prisiel sef a povedal 10k

... povedal ze to sa ale kazde 3 mesiace zvysuje tusim o 3000 .. ..samozrejme ze to zastane dade pri 30k tusim...
este som nespomenul ze to bratislava..
...............
dalsie info:
vo firme DELL pracuju ludia do 25k full time.. a to pracuju za telefonom..staci ak vedia po nemecky.. ..ale musia prejst cez kurz co ma 3 mesiace (ale plat uz vtedy je...)
..................
kamos pracuje pre IBM za "neuveritelnych" 80 korun na hodinu !!! vazne..
tak asi tiez zo 20 hodin tyzdenne.. mno ale ma aspon od nich notebook
...............

clovek by povedal ze programator v bratislave musi dost zarabat ale nemusi to tak byt.. najma asi podla praxe.. mno..
ked bude cas precitam si prispevky ostatne
tempicek

PříspěvekZaslal: 26. leden 2008, 10:02:39    Předmět: Odpovědět s citátem

peshwood napsal:
No, na druhou stranu 30 euro je necelych 800 Kc a to si tady za clovekohodinou programatora uctuje kdejaka firma. Takze si nemyslim, ze to je pro nemeckou firmu uplne nerealna castka.

mem napsal:
Presne jak pise peshwood, i male sw firmy u nas fakturuji na hodinu typicky mezi 500-1500, takze castka to neni nerealna (a o systemovych integratorech, konzultacnich spolecnostech a podobne verbezi s tisicovymi hodinovymi sazbami radsi nemluve ).

Chlapci, o cem to tu mluvite? Kolik si uctuje poradenska firma za hodinu prace zamestnance vubec nesouvisi s tim, kolik ten zamestnanec dostane a uz vubec ne s tim, kolik si vydela programator! 800 kachli na hodinu je zhruba peknych 130k mesicne. Vy nekde takovy plat mate? Za programovani? Tak si to misto drzte zuby nehty, zapomente na to, ze to je normalni castka a bezte se projit ven Smile Nikdo netvrdi ze je nerealna, ale polovina lidi tady by nevahala ani pet minut a skocila po ni, kdyby ji zasadne nekrizily jine zivotni plany.
peshwood

PříspěvekZaslal: 26. leden 2008, 14:12:56    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzdyt jsem tam jasne napsal podminky za jakych si dokazu predstavit, ze 30 euro na hodinu je realna castka. Elf to pak tady vicemene potvrdil.
RuThaN

PříspěvekZaslal: 26. leden 2008, 14:55:42    Předmět: Odpovědět s citátem

Za mě si taky účtujou 2k na hodiny a to ani nejsem programátor, ikdyž teda část tý práce je velmi primitivní kódění v dřevním C. Ano systémový integrátor. Já samozřejmě dostávám malý zlomek tý částky, ale ono to tak chodí, verbeš ve formě zákazníka platícího kilo za měsíc za poplatky za vedení účtu /4kila za nepoužitou pevnou linku/státní zakázka.. to zaplatí. Manažeři si navzájem přehodí pár předraženejch kšeftů a všichni jsou spokojený, generování peněz.

K těm dětem, pokud zrovna nejde dítě nějakýho estébáka, tak ste vyrotli v horších podmínkách, než si dneska dovolíte za průměrný plat. Jde je obrovský společenský tlak, že <b>musíte</b>, mít tohle a támhle to, než si pořídíte děti a pak se jich rodí tak málo. Prachy jsou sice fajn, ale štěstím vám sami o sobě nepřinesou a šťastnou rodinu si za ně nekoupíte a ženská, která vám bude tvrdit, že mírně nadprůměrnej plat za práci co vás baví je málo, stejně za nic nestojí.
Ale tenhle jev, už se dá najít zpětně i ve vztazích. Někdo musí se ženskou pořád cestovat, pořád vymýšlet nějakej program na tejden dopředu, nesmí jim nic uniknout, žádná akce atd.. Při týhle formě vztahu spolu lidi jsou jen fyzicky, oba se sice baví a jsou rádi, že ten druhý se baví, ale ten společnej součinitel je malej, i přes kopec tolerance. Naproti tomu, je podle lepší si najít někoho s kym si skutečně rozumíte půl víkendu proležíte v posteli, tak se večer možná donutíte, vstát a splíte nejnutnější společenský povinosti. Kámoše a akce pak řešíte, když nemá čas a nebo když já dané téma skutečně oba velmi zajímá. Možná se vám časem okouká, ale budete vědět o co ste přišli..
Mít děti, samozřejmě znamená bydlet se ženskou, což je samo o sobě dost složitá věc a je to sakra něco jinýho než tam jen 5x v tejdnu přespat..
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Popelnice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další
Strana 9 z 13

Přejdi na: