Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pcmaster

|
Zaslal: 29. únor 2008, 18:39:12 Předmět: |
|
|
Tu nema nikto komplex menej cennosti (aspon sa uz davno neprejavil ) a tak nikto nema potrebu mazat/zamykat vlakna, ktore su niekomu proti srsti. Pevne verim, ze na mnohych inych forach uz by bolo po takejto diskusii
Thread je to v skutku velmi zabavny a smutny naraz Ze sa sam nazyvam zavislym na flamovani ok, ale ze ma tak nazyvate vy, tak to uz nie je az tak ok, ale nebudem vam nic hovorit, vsak kazdy moze pisat co chce A teraz total OT: keby ste si vsimli kolko tu ja napisem picovin na taketo temy a porovnali kolko ostatni "klasici", asi by ste si ma rychlo prestali vsimat. Ale asi sa proste vyskytujem vzdy na dobrom mieste Ale tiez o sebe nemam potrebu hovorit, co som dokazal a co vsetko vytvoril, fakt nemam, takze ani nebudem... gn _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 29. únor 2008, 18:44:44 Předmět: |
|
|
Fiola napsal: |
díky moc, jen doufám, že vážně nevystupuji jako king  |
LOL, tak to je moc i na mě. Kdes na to přišel?  _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 29. únor 2008, 19:06:12 Předmět: |
|
|
Přidám něco konstruktivního k freeworldu, ten druhej moderátor se nezlepšuje a nemá talent, jen huhňá, nevysloví pořádnou větu, ale pravdou je, že je sympaticštější, než fiola Ovšem Filovi se moderování pochválit musí, protože nějakej talent tam je a koukat se na to dá, díl od dílu lepší, nyní už skoro na úrovni moderátorů gamepage a kdyby mi bylo 12 (cílová skupina), tak by byl určitě můj idol (jako kdysi Ice ze score K tomu co se mi nelíbí, jak už tu padlo, pořad je moc dlouhý a recenze nudné (bohužel). Když běží obraz ze hry, kterou dotyčný ani neumí hrát (třeba se snaží něco přeskočit a nejde mu to, nebo někam jde a neví kam vlastně má jít a točí se dokola a člověk na to kouká, jak se dotyčný stále pokouší a přemýšlí, co má vlastně udělat je pro recenzi docela tristní, zvlášť když je na pozadí neplynulé slovo, jako by ani neměl připravené, co bude k obrazu říkat. V minulém díle jste otevřeli stránku plnehry.cz a ukazovali, co se tam píše za novinky (omg), rovněž neprezentovat sebe (odpovídat na otázky "kolik vám je", "kam chodíte do školy" a podobné můžete na webu VCH, ale koukat na to není potřeba). Samozřejme na tohle všechno můžeš reagovat takticky "Když se ti to nelíbí, tak se na to nekoukej", ale projektu fandím a sleduji ho v očekávání nějakého posunu. Takže jaký bych viděl obsah - délka do 30 minut, neopakovat únavnou znělku po každé reportáži a celkově znělku zkrátit jen na pár vteřin, maximálně 2 recenze a to jen na opravdu vyjímečné tituly, které si zaslouží "televizní recenzi" a ukázky v pohybu, ne hromadu shitových béčkových her se Santa Clausem, protože se blíží vánoce. Aby to bylo dobré, musí se tomu holt věnovat víc času. Spousta recenzí byla na první pohled dělaná ve spěchu, zejména poslední díly. Recenze typu "nestíhám, rychle něco vyberu a ukážu první level, hlavně ať tam něco je" jsou k ničemu. Zkusit se na scénu zaměřit plošně, tedy pokud se chcete zabývat "českou scénou" a ne "scénou kolem VCH" Příkladně o Letní souteži VCH se mluvilo v jednom kuse snad ve třech dílech, představovaly se soutěžní projekty, vítězové atd., ale Becher Game jste úplně ignorovaly.. Sice chápu, že to je konkurence, ale lezou z ní imho nejlepší české (slovenské ) free hry, které jsou taktéž ignorovány, stejně jako třeba invex, gds.. Proč kopat do vlastních řad v případě, kdy se nejedná o vaše projekty? určitě by se každej měsíc našla nějaká událost, o čem by se dalo točit a čím naplnit hlavní blok pořadu. Ne recenzovat svojí vlastní hru, kor když je špatná (Vysvětlím raději předem a upřímě: bastl, jako že to funguje, ale hratelnost to nemá. Klasická ukázka, když hra vznikne tak, že se na ní autor učí. Hra, kterou běžný hráč nevyhledá nebo nedohraje, pouze mrkne, smaže. Hra, kterou hrají jen přátelé autora. Takových her je kvanta, samozřejmě ať vznikají, ale do televize to nemusí, ani když hra patří šéfredaktorovi a ani pod záminkou, že skončila na stém místě v soutěži gamemakerových her, tedy v soutěži, kde většina zúčastněných her bylo ještě shitovějších, flame a ot završen a tak to má být Snad je pár vět rozumných. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
swarm

|
Zaslal: 29. únor 2008, 20:16:07 Předmět: |
|
|
Co k tomu dodat.... snad jen, že jen dement neumí používat odstavce .
Btw netušim sice kdo je Fiola (ani mě to nezajímá při vší úctě), co je VCH, ale zajímal by mě ten pořad o freeware.... neni nějaký link na archiv? _________________ Diagon Swarm - redaktor notebook.cz, moderátor diskuzního fora 3dfx.cz, zive.cz a notebook.cz
Blog o mobilní technice -> [WWW] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Weny Sky

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Quiark

|
Zaslal: 1. březen 2008, 00:20:59 Předmět: |
|
|
swarm napsal: |
Co k tomu dodat.... snad jen, že jen dement neumí používat odstavce . |
Taky jsem se rozmýšlel, jestli to budu číst, ale nakonec jsem to přelouskal. Musel jsem si ale potom jít lehnout, protože mě to hrozně zmohlo  _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fiola

|
Zaslal: 1. březen 2008, 00:38:49 Předmět: |
|
|
Franz:
Teda díky moc, za takové poznatky. Jsem moc rád, že se někdo takhle dokáže konstruktivně vyjádřit. A slibuju ti, že se pokusím na tom hodně zapracovat. Opravdu, tohle mi moc pomáhá a cením si toho, že jsi to dokázal takhle napsat.
Doufám, že tě příští (druhý) díl Indiánu nezklame a že bude dosahovat větších kvalit než Freeware World.
Jak jsem řekl. Moderátoři zůstávají. Jenom jsme rozšířili témata i na komerční a Indie scénu. Kdyby pořad zůstal Freeware Worldem - tam by se ty témata "komerční" moc nehodily . Freewarovou scénou se ovšem dále zabýváme.
Takže ještě jednou díky moc a určitě na tom spolu se Zikym zapracujeme!
Bohužel svůj vzhled nijak nezlepším. A ještě jedna věc - cílový věk není 12 let... ... ten pořad, věřte nebo ne, je pro mnohem starší ... Dívají se na to i dospělí vývojáři...
2All: Celé jsem si to tak nějak probral. A chtěl bych se ještě jednou výrazněji omluvit za tu mojí poznámku na VCH o ČH ... projekt ČH za to nemůže, můžou za to někteří lidé, kteří na ČH jsou . _________________ Creating a game from my whole life.
[Twitter] LinkedIn] [Facebook] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 1. březen 2008, 09:04:33 Předmět: |
|
|
swarm napsal: |
Btw netušim sice kdo je Fiola (ani mě to nezajímá při vší úctě), co je VCH, ale zajímal by mě ten pořad o freeware.... neni nějaký link na archiv? |
Tyve swarme ty zijes uplne na strome snad. Dyt na ten porad je tu dost casto vlastni vlakno a v nem linky Jinak je to na soukrome TV o hrach pg24 (www.pg24.cz).
Bohuzel zadny dil sem nevidel. (i kdyz pry v jednom z prvnich dilu byl nekdo, kdo tam prohlasil neco ve smyslu, ze ted dela neco pro Handjoy. No idea kdo ta osoba byl ).
Co se tyce threadu. Lidi, prestante se hadat kvuli blbostem. Zivot je krasnej (i ten virtualni ), tak proc se zbytecne hadat. Asi C-H bude muset zase usporadat nejakou soutez o hodnotny ceny, aby energie byla investovana do zajimavejsich veci nez tehle threadu, do kterych (prekvapive) nejprinosnejsi prispiva swarm, protoze ten post bez odstavcu je fakt des A to je co rict....... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
swarm

|
Zaslal: 1. březen 2008, 14:21:19 Předmět: |
|
|
Weny Sky: Díky za linky. Ten první jsem právě celý zkouknul ....
"kešuál hry" ...docela zajímavá výslovnost
Z:"Sem slyšel, že ti někdo ukradl zdrojové kódy"
F: "Nj, ale to už bylo dávno"
Z:"Takže už je máš zpátky"
...některý humor tam byl holt opravdu unikátní
Obecně si myslim, že je to docela zajímavý pokus a je dobře, že se tu někdo o něco takového snaží. Jen si myslim, že by se to mohlo pojmout podstatně profesionálněji. Moderátoři by si možná mohli zkusit své role předem a měli by si to trochu nacvičit (minimálně než se naučí rozumně, rychle a věcně improvizovat). Přišlo mi, že se dost často snaží překřičet jeden druhého. Ten krátkovlasý (předpokládám Fiola) přeřvávání teda vždycky vyhrál. Myslim, že má celkem talent, který tímhle způsobem asi nerozvine, pokud se trochu nezmění přístup k pořadu. Třeba ty domluvy o tom, že ten z chatu je někdo z vaší třídy... no já nevim - tyhle věci by tam být asi fakt neměly. Měli byste jít fakt do sebe a přemýšlet, jestli chcete do budoucna dělat zábavu pro svou třídu, nebo radši budovat profesionální pořad.
Jinak Fiolo myslim, že by ses uchytil u takových těch pořadů na Primě po půlnoci, jak tam lidi volaj a tipujou nějakou soutěžní blbost a maj možnost vyhrát peníze. Tam by se tvá improvizace jistě uplatnila .
Flash: Ano, na stromě . _________________ Diagon Swarm - redaktor notebook.cz, moderátor diskuzního fora 3dfx.cz, zive.cz a notebook.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 1. březen 2008, 14:36:26 Předmět: |
|
|
Fiola napsal: |
cílový věk není 12 let... ... ten pořad, věřte nebo ne, je pro mnohem starší ... Dívají se na to i dospělí vývojáři... |
To verim, videl jsem 10 minut a rachal jsem se jak blazen . _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 1. březen 2008, 14:56:10 Předmět: |
|
|
Flash napsal: |
energie byla investovana do zajimavejsich veci nez tehle threadu |
máš recht, vždycky po hodině pročítání nových postů na CH se na sebe rozzlobím, kolik času jsem tím zbytečně promrhal |
|
Návrat nahoru |
|
 |
swarm

|
Zaslal: 1. březen 2008, 15:05:56 Předmět: |
|
|
franz napsal: |
máš recht, vždycky po hodině pročítání nových postů na CH se na sebe rozzlobím, kolik času jsem tím zbytečně promrhal |
Pochybuju, že jsi pochopil, co Flash říkal, ale to je jedno. K tomu, co říkáš ty, mohu jen dodat, že podobný problém mám úplně s každým forem . _________________ Diagon Swarm - redaktor notebook.cz, moderátor diskuzního fora 3dfx.cz, zive.cz a notebook.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fiola

|
Zaslal: 2. březen 2008, 15:48:12 Předmět: |
|
|
Swarme, moc ti děkuju za tvé vyjádření a tvůj názor. Rozhodně na tom ještě zapracujeme. Nějak to Zikymu přetlumočím. Je fakt, že ten pořad jsem vzal moc vážně ze začátku. Fakt jsem přípravou trávil třeba týden a fakt si dával záležet na dialogu apod. Nicméně jsem se nikdy neshodl se svým parťákem a uznej, že sám pořad moderovat nemohu a ani nechci.
Jsem rád za Zikyho, moc mi pomáhá a ačkoliv nám to moc nejde, učíme se. Myslím, že určitě je potřeba si rozdat pořádně role určit, kdo bude hlavní moderátorem a nepřekřikovat se - přesně jak říkáš.
Rozhodně bych ale nechtěl skončit na primě po půlnoci a říkat lidem, aby volali na telefonní číslo a říkali mi, kolik je kostiček na obrazovce... Ale rejpnul sis dobře... ...
Chtěl bych jenom, abys věděl, že do příštího dílu Indiana chci s tím něco udělat. Chci se zlepšit a chci být v moderování lepší. Už jenom z toho důvodu, že mě to baví. A možná taky právě proto, že se redaktořinou zabývám již několik let.
Právě přesně takové názory a kritiku potřebuju. Na druhou stranu - chci, aby tam byl určitý druh humoru a ne jen suprově profesionální pořad. Chci nahodit jakousi linku a zároveň z ní prostě nespadnout.
Uznávám, že v pořadu nastávají trapné situace - viz: někdo ze třídy nabourává chat, a já se neudržím a začnu to tam rozebírat. Nebo tam beru vtipy, které nakonec skončí strašným trapasem.
Přesto se snažím při sestavování scénáře přinést divákům zábavu na tu hodinku, kterou tam od PG24 máme.
Ještě jednou díky Swarme. Vážně si to beru na vědomí a zkusím na zikyho apelovat a na sobě zapracovat ... _________________ Creating a game from my whole life.
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 2. březen 2008, 19:43:21 Předmět: |
|
|
fiola> já se na pg24 nemůžu už dva dny dostat, není to k vidění i jinde? (dobrej by byl avi mirror ke stažení) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fiola

|
Zaslal: 3. březen 2008, 00:36:25 Předmět: |
|
|
Zítra by mělo PG24 zase jít. Je to zvláštní. Asi spadl hlavní server. Jinak bohužel linky na download celého pořadu nemáme. Nebylo nám to povoleno takto pořad distribuovat. _________________ Creating a game from my whole life.
|
Návrat nahoru |
|
 |
|