Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
OGI

|
Zaslal: 14. březen 2008, 09:40:10 Předmět: |
|
|
vy toho nadelate s nejakou hodinou v mhd cestou do prace, drive jsem jezdil do prace skoro dve hodiny a nevadilo mi to nijak moc, clovek zasedne a cte a je to pohoda celkem, proc se stresovat stejne bych ty dve hodiny o moc vic produktivneji nestravil, takhle sem vyrazel v 7 rano do prace a vracel sem se v 19 domu, akorat si pohov nebo nekam vyrazit. Pokud mate deti tak je to uz jiny pripad ale myslim ze pro mladeho cloveka nejaka hodina nema moc vyznam protoze ji vetsinou stejne nevyuzije o tolik produktivneji .
Jinak co se tyce Brna tak sem tam byl nekolikrat a ani jednou me nijak moc neuchvatilo, znam dost Brnaku jsou to fajn lidi ale stejne tak znam dost fajn Prazaku nebo BUdejovicaku a podobne, v Brne neni nic moc zajimaveho na co se jit podivat kdyz nechce clovek jen sedet v hospode a hospody jsou tam stejny jako vsude v cechach jen tam cepujou hnusny starobrnu fuj.. takze prome je daleko lepsi Praha a to podotykam ze ac nyni v praze ziju a pracuju tak se ani zdaleka nepovazuji za prazaka a ani se jim do budoucna stat nechci _________________ ******************************************
Don't just create another game, try to tell a story. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
niki

|
Zaslal: 14. březen 2008, 09:40:11 Předmět: |
|
|
Fila napsal: |
No vidis, a jeste bys tak chtela jezdit na GDS . |
To je fakt, jsem preargumentovana GDS sedne do Brna mnohem lepe nez do Prahy. Navic tam roztomile mluvite  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 14. březen 2008, 10:45:38 Předmět: |
|
|
OGI napsal: |
...drive jsem jezdil do prace skoro dve hodiny a nevadilo mi to nijak moc, clovek zasedne a cte a je to pohoda celkem |
To ja si cestou na sluzebku treba nemuzu dovolit, staci, ze se shybnu pro CDcko, a v tech 160 na okresce se hned za zatackou objevi kamion a clovek ma co delat
niki: Jestli nekdo mluvi roztomile, tak jsou to pritepleni prazaci, ne  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fila
|
Zaslal: 14. březen 2008, 12:24:27 Předmět: |
|
|
OGI -- to fakt nesouhlasim. Travim okolo 10 hodin ve skole, 7 hodin spim (posledni dobou z nejakeho duvodu vic), 1 hodinu seberou veci jako koupani, jidlo atp., kdybych mel jeste 4 hodiny cestovat, zbudou me 2 hodiny -- na to neni potreba dite, celkem staci pritelkyne, sport, modelareni nebo treba kamaradi z hospody, aby cloveku vadilo, ze nema cas. Uznavam, ze za tu cestu (pokud nejedes autem) se da taky nejaka prace zvladnout, ale neni to proste ono... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
opice

|
Zaslal: 14. březen 2008, 14:38:50 Předmět: |
|
|
Odkud kam si jezdil do ty prace, zes to mel na dve hodky? Pres celej New York?
OGI napsal: |
vy toho nadelate s nejakou hodinou v mhd cestou do prace, drive jsem jezdil do prace skoro dve hodiny... |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
OGI

|
Zaslal: 14. březen 2008, 14:52:50 Předmět: |
|
|
Z Ladvi do Rican  _________________ ******************************************
Don't just create another game, try to tell a story. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
posila
|
Zaslal: 15. březen 2008, 14:02:08 Předmět: |
|
|
devillante napsal: |
Já bych ještě poopravil, například z Medlánek na Čáru to trvá skoro půl hodiny 1. Z krajů Prahy cesta na Václavák trvá 10 minut metrem. Nicméně také se vyhýbám centru města a dávám přednost příjemnému posezení v kobyliských restauracích. |
Jj, souhlas... teda dokud jsem se nenastehoval na kolej, a neprisel na prvni prednasku o 30(!!!) minut pozdejc ... kdo by to rekl, ze z Troje se na Malostranske-namesti za 15 minut nedostanu, kdyz pojedu metrem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
devillante
|
Zaslal: 16. březen 2008, 15:33:12 Předmět: |
|
|
Z Kobylisy do Tróje jedu taky 25 minut. To je na piču. Spoj za vyliž prdel. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
spark

Založen: 15. 08. 2007 Příspěvky: 83 Bydliště: Brno & Bratislava
|
Zaslal: 16. březen 2008, 16:52:18 Předmět: |
|
|
s tym cestovanim v mestach je to miestami dost na nic. Moj priklad: Este pred rokom som byval v jednom mensom meste v SR kde mi cesta z bytu na zel. stanicu trvala 45 minut! potom 150 minut cesta vlakom pokial islo vsetko v pohodke a este dalsich 30 minut v brne...takze 220km som presiel za 150 minut a par kilometrov v mestach asi za polovicny cas. asi to pride kazdemu ako klasika, ale je to naozaj cas, ktory sa da velmi tazko vyuzit na nieco ine. Viackrat som skusal vo vlaku na niecom pracovat, alebo si pozerat materialy do skoly, jednoducho to nie je ono. _________________ AlternativA
Fineway Studios | GDS09 | Game Access |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Quiark

|
Zaslal: 16. březen 2008, 17:17:19 Předmět: |
|
|
spark napsal: |
Viackrat som skusal vo vlaku na niecom pracovat, alebo si pozerat materialy do skoly, jednoducho to nie je ono. |
A to já běžně pracuju, dělám věci do školy a podobně Taky totiž trávím tak 8 hodin týdně cestou Brno <-> doma. _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zapytchu

Založen: 08. 08. 2007 Příspěvky: 353 Bydliště: čechy i chacharov
|
Zaslal: 16. březen 2008, 19:25:10 Předmět: |
|
|
To jsme dva
Na ceste Brno - domov travim tydne cca 7-8 hodin, nepocitam-li dementni hnusny a smradlavy sa(u)liny v Brne.
Zlate metro, tam je aspon misto  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
devillante
|
Zaslal: 16. březen 2008, 19:49:08 Předmět: |
|
|
Ty voe, šuliny jsou sice pomalý a jedou jednou za uherský rok, ale furt lepší než díra v zemi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zapytchu

Založen: 08. 08. 2007 Příspěvky: 353 Bydliště: čechy i chacharov
|
Zaslal: 17. březen 2008, 01:53:52 Předmět: |
|
|
no to asi ne:D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
swarm

|
Zaslal: 17. březen 2008, 08:23:50 Předmět: |
|
|
zapytchu napsal: |
no to asi ne:D |
Nekaž tomu pomýlenému chudákovi jeho omezený pohled . _________________ Diagon Swarm - redaktor notebook.cz, moderátor diskuzního fora 3dfx.cz, zive.cz a notebook.cz
Blog o mobilní technice -> [WWW] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
devillante
|
Zaslal: 17. březen 2008, 10:42:22 Předmět: |
|
|
Náhodou, z okénka se nepodíváš, neotevřeš. Moc uspěchané, žádná pohoda. |
|