| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jste pro nebo proti radaru v ČR? |
| PRO |
|
57% |
[ 35 ] |
| PROTI |
|
42% |
[ 26 ] |
|
| Celkem hlasů : 61 |
|
| Autor |
Zpráva |
frca

|
Zaslal: 9. duben 2008, 12:52:56 Předmět: |
|
|
| zapytchu napsal: |
| Radar je s prihlednutim k oficialnim prohlasenim vybaveni pasivni, tedy jakakoliv dysfunkce nebude mit zadne nasledky, tak co se tady bavite o funkcnosti ? |
Nemluvil jsem o funkčnosti radaru, ale systému. Tady už lidi nejenže reagují jen na to nejméně podstatné, ale dokonce i na to, co nikdo nenapsal. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 9. duben 2008, 21:17:08 Předmět: |
|
|
| frca napsal: |
| Tady už lidi nejenže reagují jen na to nejméně podstatné, ale dokonce i na to, co nikdo nenapsal. |
Vítej na netu.  _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Fila
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 11. duben 2008, 11:06:25 Předmět: |
|
|
Proč? A proč k tomu přikládáš ty nesouvisející fotky?
Nebo se taky bojíš, že Lenin obživne?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Fila
|
Zaslal: 11. duben 2008, 11:44:06 Předmět: |
|
|
Ne, bojim se ze se jim to tam cele sesype, vznikne 100 pidizemi z nichz kazda bude mit na svem uzemi alespon jednu zakladnu s raketama a take se bojim, ze pri tak neskutecnem bordelu neni problem pro nejakeho teroristu vyvezt par hlavic a nekam je odpalit.
Vsechny jaderne konflikty nemusi byt jen ty terminalni kde bojuji dve supervelmoci.
No a taky jsem chtel nekam poslat ty obrazky a nenapadlo me lepsi misto . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
OGI

|
Zaslal: 11. duben 2008, 13:02:43 Předmět: |
|
|
ja chci taky radar a alespon par raket kdyz uz mame neco tu mit tak at to stoji zato jeste sem chtel jhadernou ponorku ale v Lipne by mela problemy se otocit... _________________ ******************************************
Don't just create another game, try to tell a story. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 11. duben 2008, 14:42:33 Předmět: |
|
|
| Tobě to připadá vtipné? Asi ti nedochází, že toto už není hra, ale skutečnost. Jenom pro tvoji informaci, v tom je docela rozdíl. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
OGI

|
Zaslal: 11. duben 2008, 15:32:46 Předmět: |
|
|
hehe me pripadaji ftipne hlavne ty sragory co se kolem toho melou samotna stavba radaru mi vtipna nepripada pripada mi velice dulezita, a plne sni souhlasim, jedine co by mi na ni vadilo by bylo to ze na uzemi zakladny by platily americke zakony, to je vec kterou odmitam, jinak zakladnu jako takovou schvaluji a jsem proto ji postavit, a z meho proamerickeho pohledu muze byt klidne i raketova tedy spise obsahujici jakykoliv protiraketovy system, pokud by slo o zakladnu slouzici ciste k utocnym aktivitam, byl bych proti, ale zde se jedna o bezpecnost a o obranu, tedy jsem pro. A pokud si myslite ze teroriste nebo kdokoliv jiny bude do cech posilat atomovky jen proto aby se teto zakladny zbavil tak byste to uz fakt nemeli kourit, pokud nejaky utok proti zakladne bude tak bude cileny ciste lokalne vuci ni, prepadove komando ci neco takoveho, ale rozhodne ne zbrane hromadneho niceni ty jsou prilis cene a drahe nato aby byly vyplytvany na takovouto stavbicku, vcelku bezvyznamnou, to uz je radsi hodi na New Yourk, ci na Pariz ci kamkoliv jinam, protoze to bude vic obeti nez by bylo v nasem Prazskem velkomeste..... _________________ ******************************************
Don't just create another game, try to tell a story. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 11. duben 2008, 17:29:59 Předmět: |
|
|
Pojal jsem jedno podezření: Že vy se to snažíte odlehčit? To nemusíte, ministryně obrany na to stačí v pohodě sama.
Mám dojem, že ti, kdo tady základnu chtějí, ji buď chtějí z principu a žádné důvody nepotřebují, nebo necítí potřebu je uvádět (víc dávám tomu prvnímu). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Weny Sky

|
Zaslal: 11. duben 2008, 20:24:43 Předmět: |
|
|
Pojal jsem jedno podezření: Že vy se to snažíte dramatizovat? To nemusíte, KSČM, ČSSD a Rusko na to stačí v pohodě sami.
Mám dojem, že ti, kdo tady základnu nechtějí, ji buď nechtějí z principu a žádné důvody nepotřebují, nebo necítí potřebu je uvádět / uvádí zcestné agrumenty vystřižené z příruček SSM a KSČ (víc dávám tomu druhému). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 11. duben 2008, 22:07:15 Předmět: |
|
|
Tak uz sme si ujasnili dovody odporcov. A ake su teda dovody priaznivcov? Lebo som si to tu niekolkokrat precital a nijaky dovod na to, aby tu alebo v Polsku nieco take stalo som nenasiel! _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 12. duben 2008, 03:55:58 Předmět: |
|
|
Oni v principu žádné důvody nemají. Stačí jim, že čtou média, zprávy a všemu, co jim tam řeknou, prostě věří. To se pak nemůžem divit, že thread vypadá tak jak vypadá. A pak začnou argumentovat, že lidé proti radaru stojí na straně KSČM, protože jim ve zprávách řekli, že KSČM radar nechce, no lol. (viz Augi a podobní) Já mám upřímně nějaké politické strany u prdele, i když konverguju spíš doprava. A radar nechci, ačkoliv si nejsem jistej, jakej dopad by to mělo (ale to nikdo tady) a pochybuju, že se něco pro nás zlepší, spíš se něco pokurví jako vždy. _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Augi

|
Zaslal: 12. duben 2008, 08:38:26 Předmět: |
|
|
| Eosie napsal: |
A pak začnou argumentovat, že lidé proti radaru stojí na straně KSČM, protože jim ve zprávách řekli, že KSČM radar nechce, no lol. (viz Augi a podobní) |
Co? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 12. duben 2008, 15:54:07 Předmět: |
|
|
| Weny Sky napsal: |
| Pojal jsem jedno podezření: Že vy se to snažíte dramatizovat? To nemusíte, KSČM, ČSSD a Rusko na to stačí v pohodě sami. |
Jsi důkazem, že nestačí.
| Weny Sky napsal: |
| Mám dojem, že ti, kdo tady základnu nechtějí, ji buď nechtějí z principu a žádné důvody nepotřebují, nebo necítí potřebu je uvádět / uvádí zcestné agrumenty vystřižené z příruček SSM a KSČ (víc dávám tomu druhému). |
Chtít a nechtít něco z principu - nevnímáš ten rozdíl? Američani tady nejsou a nikdy nebyli, tak proč najednou?
A btw asi musíš mít ty komunistické příručky hodně dobře nastudované, že to tak dokážeš srovnat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
devillante
|
Zaslal: 12. duben 2008, 16:02:02 Předmět: |
|
|
| Já mám spíš pocit, že všichni víte hovno. Nicméně v tomto případě je to i můj problém. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|