.[ ČeskéHry.cz ].
Tak som sa odhential konecne odjebal :-)
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
VladR

PříspěvekZaslal: 2. červen 2011, 21:28:11    Předmět: Odpovědět s citátem

Hunter napsal:
VladR napsal:
na SK som na taky problem narazal nonstop, tuna zatial ani raz. Len tolko k "policajnemu statu"
To by mě zajímalo, co jsi v SR prováděl Smile
Nenazranost a skorumpovanost SK policajtov je preslavena. Zazil som, ze zmrdi si sami popytali uplatok vo vyske 90% max.sadzby -zacali sami (!!!) na 50%, ale to im bolo malo, tak postupne sli vyssie a vyssie, az skoncili na 90% max. sadzby, na co som ich samozrejme poslal do prdele a nechal si vypisat sek.

Zvysne historky sa mi ani teraz nechce spominat - to uz beriem ako dosledok obrovskej chyby ktoru som davnejsie spravil (narodil sa v blby cas na blbom mieste Smile ).

Hunter napsal:
citace:
V hodině mi zakázali persuasive speech na téma "Blahodárné účinky červeného vína na lidký organismus". Prý je to závadné téma.
Samozrejme, ze je to zavadne tema. V skole (mladistvi) a ty chces riesit blahodarne ucinky alkoholu ? WTF ?!? Vzdy je kazdy system nastaveny tak, ze chapava mensina trpi na ukor blbej vacsiny. Lepsi system este bohuzial nik nevymyslel.

Resp. vymyslel, ale spravili z neho vojnoveho zlocinca a dopadol jak dopadol (Adolf Hitler).

Hunter napsal:
Hlavně že oslavná řeč na téma "Úspěchy generála E. Rommela v Africe", v podání jednoho z mých spolužáků byla naprosto v pořádku. Quo vadis America.
Sranda, jak taka prtava krajina (CZ / SK) vzdy pinda na velmoci, ze co stvaraju po svete, ale dam ruku do ohna, ze lepsi by neboli. Ja US vojenske aktivity beriem tak, ze je to nevyhnutne zlo (nech uz su motivy akekolvek) na zabrenenie horsieho zla (a nie nevyhnutne v oblasti konfliktu). Proste, ked je USA raz svetova velmoc, musi si udrziavat ten image, lebo inak by sa kazda tretia prtava krajina pokusila o nieco.
Hirosima/Nagasaki ? Nic lepsie spravit nemohli a japoncici dostali co zasluzili.

Hunter napsal:
Jedno pivo a jeden málem zkončí v kriminále :d. Bylo to dva kroky před bytem (drinking on public place),
PRESNE TOTO som zazival denne na SK - kvantum vyrastkov chlastajucich pod blokom ("2 kroky od vchodu"). Mestska policia kvoli tomu nespravi vyjazd (maju dolezitejsie veci na praci - instalaciu papuc, vypisovanie pokutovych listkov, vyber pokut, atd. ) a oni to dobre vedia, takze mas 3 moznosti:
1. Nabehnut tam v obrane s baseballkou (za co mozes dostat 5 rokov a kto sa mi potom postara o rodinu ?)
2. Pravidelne si dvihat adrenalin a tym si nicit zdravie.
3. Ignorovat to a ticho trpiet.

Chces chlastat ? Mas zakonny vek ? Chod do baru alebo chlastaj doma. V zivote som s tym problem nemal a ver tomu, ze som pocas vysky vychlastal s partiou toho viac, nez ty za zivot. Ale v zivote som nechlastal jak vandrak a zufalec pred blokom.

Hunter napsal:
cigareta v hubě (méně než 6 feet od nejbližší stavby)
Fajcit som prestal pred 9 rokmi (zo dna na den). Hulil som ~2.5 balika na den. V zivote som ale nehulil rovno pred vchdoom do budovy, na bus.zastavke, alebo tam kde by som tym obtazoval dalsich cudzich ludi.
Hovori sa tomu OHLADUPLNOST. Ja chapem, ze s tymto na CZ/SK clovek nepochodi, takze to uz ani neriesim. No v civilizovanych krajinach sa na tieto veci ohlad berie, akokolvek neuveritelne to moze zniet Smile

Ale schvalujem, ze sa to ma postihovat a tvrdo - ludia su prasce a ked ich nechas, budu sa spravat jak zvierata. Bordel nech si kazdy robi doma ale nech s tym neobtazuje ostatnych. Co je na tom tak tazke pochopit ?

Hunter napsal:
a popíjel jsem tam s dvacetiletým děvčetem (providing drugs to underage).
A co cakas ak verejne praktikujes nezakonne praktiky ? 20 rokov je POD zakonnym limitom v mnohych statoch. Mozno si to nevedel, ale to ta neospravedlnuje ani u nas, nieze v USA.

Hunter napsal:
Já v USA nebyl, ale z toho co od něj čtu to zní jako "pokrytcem kdykoliv a kdekoliv, its the way to go" Smile
To pre vacsinu SK/CZ populacie Very Happy
Ja som tiez 34 rokov krutil hlavou nad uberkokotizmom panujucim napriec republikou a tiez som sa s tym musel zmierit Smile

Hunter: so svetonazorom, ktorym disponujes, sem ani radsej nechod, lebo ta porazi Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hunter

PříspěvekZaslal: 2. červen 2011, 21:45:03    Předmět: Odpovědět s citátem

K tomu dlouhému výšplechtu mám jen dvě poznámky:

a) žádní mladiství v jejich skupině nejsou, je to VŠ a všichni mají víc než 21 let

b) generál Rommel rozhodně nemá nic společného s vojenskými aktivitami USA

Mimochodem nekouřím a nechlastám jak hovado, a beztak jsem chytřejší než ty.
Ale neboj, já bych do USA ani nešel, jsou hezčí místa pro život, Holandsko, Belgie, Dánsko, Finsko, Irsko ... v současné době se ale nejdřív přesunu do Mladé Boleslavi a pak asi do Německa.
VladR

PříspěvekZaslal: 2. červen 2011, 22:08:59    Předmět: Odpovědět s citátem

Holandsko a Finsko ? To by ma zaujimalo, ako konkretne vo Finsku si predstavujes, ze je to lepsie. Stravil som tam relat.dost casu, tak ma celkom zaujima, ze preco prave Finsko ? Zeby kvoli soc.vyhodam Smile ?

Nemecku nahodou nedavno neskoncilo obdobie, kedy mohli znevyhodnovat non-german workers ?

A citis sa lepsie, ze si chytrejsi ako ja Smile ? Teraz nerypem, len sa pytam Smile
Mem

PříspěvekZaslal: 3. červen 2011, 11:49:25    Předmět: Odpovědět s citátem

Hunter napsal:
Protože já jsem měl v životě střet s policí jen jednou...

Závidím, a možná to je jen věkem (VladR i já jsme starší než ty)? Naposledy jsem musel řešit něco s měšťáky před týdnem, se státní v tomto týdnu... byla to sice "jen" ztráta času a trochu nervů, ale nemám z toho vůbec dobré pocity, jak neznají zákon a o to víc se chovají nadřazeně... Asi by bylo dobré jim vysvětlit, že ochrany jako úřední osoba si užívají jen do doby, do kdy sami dodržují zákon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Ladis

PříspěvekZaslal: 3. červen 2011, 11:56:20    Předmět: Odpovědět s citátem

Diskuze je zajímavá, a pokud jde o mě, já policejní stát rád, takže u mě USA stouplo v žebříčku, kde bych moh žít Smile.
franz

PříspěvekZaslal: 3. červen 2011, 13:27:47    Předmět: Odpovědět s citátem

Hunter napsal:
do Mladé Boleslavi

odkud? Cool
Hunter

PříspěvekZaslal: 3. červen 2011, 14:15:23    Předmět: Odpovědět s citátem

Od Brna, do automobilového průmyslu.
Právě proto počítám, že pak půjdu do Německa, tam je v automotive práce hodně, ale nejdřív musím získat praxi.
VladR

PříspěvekZaslal: 3. červen 2011, 14:40:14    Předmět: Odpovědět s citátem

Hunter : Este stale si mi nevysvetlil to Finsko.

Stravil som tam necele 2 mesiace (plus robil na dialku z KE), ale za ten cas som tam stihol prist na to, ze ak by som tam mal zit, tak si rodinu ako C++ koder nebudem moct dovolit. Nehnutelnosti tam maju astronomicke ceny a jedina moznost (ktoru vo firme bol donuteny vyuzivat de facto kazdy), bolo dochadzat 30-70 km. A to nehovorim o Helsinkach, ale Oulu, ktore ma asi tak 70.000 obyvatelov (cize tam zdochol pes). V Helsinkach su nehnutelnosti este 2 razy drahsie.

Nas projektovy manazer musel dochadzat denne 70km, lebo v tom malom mestecku by si nieze dom, ale ani maly bytik nemohol dovolit.

Soc.system maju skvely - napr. rodicovska platena dovolenka aj pre otca, odbory dvihaju platy celoplosne v celom state (cize aj pre manazerov, nie len robosov), a na socialke tam mozes ficat cely zivot. Dalsie soc.vymozenosti su tam fakt sci-fi.

Ale pokial tam nezdedis byt, tak tam prezijes len ako jednotlivec (alebo natlaceni ako zvierata v 1-izbovom byte).

A ako jednotlivec to mas jednoduche kdekolvek na svete, lebo tvoje naklady na zivobytie su tak max. stvrtinove.

Cize - este raz - Finsko ? Preco ?
VladR

PříspěvekZaslal: 3. červen 2011, 14:49:03    Předmět: Odpovědět s citátem

Mem napsal:
Hunter napsal:
Protože já jsem měl v životě střet s policí jen jednou...

Závidím, a možná to je jen věkem (VladR i já jsme starší než ty)? Naposledy jsem musel řešit něco s měšťáky před týdnem, se státní v tomto týdnu... byla to sice "jen" ztráta času a trochu nervů, ale nemám z toho vůbec dobré pocity, jak neznají zákon a o to víc se chovají nadřazeně... Asi by bylo dobré jim vysvětlit, že ochrany jako úřední osoba si užívají jen do doby, do kdy sami dodržují zákon

Presne Exclamation Exclamation Exclamation

Normalne mam chut to zaramovat.

Tiez som sa nespocetne krat musel s nimi hadat, ze maju zle informacie, a ze nech si sakra nastuduju zakon, lebo sa podla neho musia spravat.

Ked uz hovorime o ich spravani, mna este policajti na kontrolu nezastavili, ale mojho kolegu (co ma viezol) pred vyse rokom ano, a to mi asi tak 3 razy padla sanka, ako sa ten policajt spraval. S uctou. S usmevom. Nevrieskal hystericky a ani sa stupidne neuskrnal. Dokonca poradil.
Ani vo filmoch sa tak nespravaju.

Preco to takto nemoze byt aj na SK/CZ ? Preco je obcan pre domaceho policajta to posledne hovado, aj ked nic nespravil a pokutu nedostane ?

Este jedna vec - ako "policajny stat" to oznamkoval aj moj kolega z Chicaga, ked bol u nas na sluzobke (chlapik co zije cely zivot v USA) - ale to som uz par stran dozadu opisal dopodrobna.
rezna

PříspěvekZaslal: 3. červen 2011, 15:36:40    Předmět: Odpovědět s citátem

VladR - vsechno je o tom co zazijes - muj kamos ma zase zkusenost ze mu policajti kvuli drobnymu prekroceni rychlosti malem ustrelili palici

klasicka scena kdy te zastavi a stoji 10 metru za tebou, on proste chytnul za dvere ze vystoupi (jako je to normalni tady v civilizovanych zemich v evrope) - v ten moment na neho mirily dve brokovnice a rvali na nej ze jeste milimetr tak to do nej nasijou

diky nechci - USA ani omylem
Flash

PříspěvekZaslal: 3. červen 2011, 16:27:40    Předmět: Odpovědět s citátem

vubec se neda takhle jednoznacne skatulkovat. Policajti me brali nedavno nekdy kolem jedne rano - namatkova kontrola, hlavne dychnuti jestli neridis podvlivem. A jako uplne v klidu. Zadny stresy a naprosto v pohode. Takze zalezi na konkretnich pripadech.

A to ze se s Memem hadaji, no tak kdyz on je zacne buzerovat Very Happy Very Happy Very Happy hehehe. FLAME!!!!

P.S. nic na to neodepisuj, stejne bych te smazal Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
VladR

PříspěvekZaslal: 3. červen 2011, 16:51:02    Předmět: Odpovědět s citátem

rezna napsal:
VladR - vsechno je o tom co zazijes - muj kamos ma zase zkusenost ze mu policajti kvuli drobnymu prekroceni rychlosti malem ustrelili palici

klasicka scena kdy te zastavi a stoji 10 metru za tebou, on proste chytnul za dvere ze vystoupi (jako je to normalni tady v civilizovanych zemich v evrope) - v ten moment na neho mirily dve brokovnice a rvali na nej ze jeste milimetr tak to do nej nasijou

diky nechci - USA ani omylem
To mas samozrejme pravdu. Ked ta zastavuju, na rozdiel od SK, ked este na teba zablikaju, aby si k nim pribehol, a este ta zdrbu, (ze oni do dazda vystupovat predsa nebudu), tak v USA nemozes k nim nabehnut jak velka voda s baseballkou.

Ale znova sme pri tom istom - pre tych par pripadov, ked to dopadlo pre policajtov zle, sa system nastavil pre vsetkych.
Bohuzial, Gattaca zostane len viziou vo filme, a nikdy nebude naplnena.

Osobne, ja len uvitam, ze sa nemusim trepat von z auta a 5 min stat vonku jak truhlik. Aj ked, to je len mozno otazka zvyku.

Pozri, ja sa nechcem hadat - chapem, ze kazdemu takyto system vyhovovat nemusi. Ja osobne ale maximalne vitam ten "policajny rezim", ako to tuna vsetci nazyvaju. Vdaka tomu v dobrych stvrtiach nie je taky bordel ako bol na SK vsade.

Iny pripad SK policajneho uberkokotizmu - uz si dostal pokutu za to, ze si mal pocas hmly zapnute hmlovky ? A vies aky bol argument policajtov ? Ze "predo mnou 3 auta hmlovky nemalo", tak preco som ich mal zapnute ja ? Hmla bola ale fakt slusna, dokonca som isiel pod MPR.

Hmmm ?

Alebo, rano o siestej (predosly vecer o 11tej ta ulica bola este obojsmerna) zmenili bocnu ulicku na jednosmerku a ked som tam o siedmej rano nabehol, tak to bolo hned na pokutu, ved "ta znacka je tam uz vyse hodiny", aj ked 15 rokov predtym ta ulica bola stale obojsmerna.
To by neslo spravit napomenutim ? Jasne, ze nie. Dopredu boli pripraveni a cashovali jedna radost. Zeby ale riesili vstupnu krizovatku, tak to preboha nie !

Dalsi pripad - zastal som v bocnej ulicke v zakaze zastavenia na 3 minuty (jasne, ze tam cihali, ale to nie je pointa).Ked mi vypisoval pokutu na 500 SKK a vyberal som peniaze, a vypadla mi vstupna karticka do roboty s logom U.S.Steel - jeho reakcia bola "Aaaaah, pan je z U.S.Steel. Tak to potom bude za 2.000 SKK". WTF Rolling Eyes
Marek

PříspěvekZaslal: 3. červen 2011, 17:39:31    Předmět: Odpovědět s citátem

Flash napsal:
P.S. nic na to neodepisuj, stejne bych te smazal Smile

Typický Flash. Ty bys mezi těma grázlama v uniformě dobře zapadl. Smile

Já měl zkušenost s českýma poldama víceméně dobrou. Měšťáci se chovali jak kokoti, pak zavolali policii Very Happy a přijeli 2 úplně pohodoví týpci (ještě tam s náma vtipkovali). Ale už jsem viděl v uniformách i takový, co by mě zabili od pohledu.

Debilové jsou všude stejní.
VladR

PříspěvekZaslal: 3. červen 2011, 17:55:39    Předmět: Odpovědět s citátem

Eosie napsal:
Debilové jsou všude stejní.
To je samozrejme pravda. Druha vec je, ze som mozno v CZ nemal az tolko stretov s polic.zborom ako na SK a tie co boli, prebehli civilizovane. Takze mozno fakt porovnavame nezrovnatelne (CZ vs SK).

Na SK to bolo naopak. Tych sub-10% (co prebehli civilizovane) beriem len ako statisticku odchylku od normalu Very Happy

Fakt by som vam doporucoval zazit Kosicky vykvet PB. Nedavno som zachytil info, ze znova (!!!!) falsovali pokutove listky - cloveku daju akoze ofic. listok, ale on je vlastne neoficialny Smile

A stale funguje system - ze pomocou pokut sa financuje nakup policajneho vozoveho parku. Neraz sa mi stalo, ze mi policajt vysvetloval :"A Vy si myslite, ze to auto sa zaplati samo ? To niekto musi zaplatit, takze musime zvysit prijmovu stranku rozpctu". Co ine, nez WTF sa da na to povedat ?

Najprv sme sa skerili, ze odkial zobrali v Saci (lokalita, kde je U.S.Steel v KE) na nove policajne auta (ked bolo verejne vyhlasene, ze v rozpocte na to nie su prostriedky), ale po tyzdni nam zamrzol usmev, ked zacali vyberat na leasingove splatky od nas Smile
pcmaster

PříspěvekZaslal: 4. červen 2011, 09:19:08    Předmět: Odpovědět s citátem

No dpc, ani som nedufal, ze takyto pekny flame navodim Very Happy Ok, mozno dufal Smile

Z mojho pohladu: (Nielen) VladR bagatelizuje, odvracia pozornost a za kazdu cenu hlada priechodne vysvetlenie, preco je to tak/tam najlepsie Very Happy (Skoro ako slepi nabozni retardi neustale hladaju vysvetlenie pre bullshity, ktorym veria).

Takze je uplne jedno, kto tu co napise. Tak. FLAME FLAME FLAME Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Popelnice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Další
Strana 10 z 12

Přejdi na: