Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jste pro nebo proti radaru v ČR? |
PRO |
|
57% |
[ 35 ] |
PROTI |
|
42% |
[ 26 ] |
|
Celkem hlasů : 61 |
|
Autor |
Zpráva |
frca

|
Zaslal: 12. duben 2008, 16:11:33 Předmět: |
|
|
Na některé věci ale stačí zdravý selský rozum, bohužel pro pány ve vládě.
Naposledy upravil frca dne 12. duben 2008, 16:13:42, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 12. duben 2008, 16:12:46 Předmět: |
|
|
Augi napsal: |
Eosie napsal: |
A pak začnou argumentovat, že lidé proti radaru stojí na straně KSČM, protože jim ve zprávách řekli, že KSČM radar nechce, no lol. (viz Augi a podobní) |
Co? |
Viz:
No úplně jako bych četl Rudé právo  |
Ono to stejně vypadá, že na našem uzemí, ehm teda na americkém území (které jim samozřejmě dáme) budou i ruští vojáci, takže se určitě máme na co těšit.  _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 12. duben 2008, 16:17:21 Předmět: |
|
|
Počkat, my jim to území dáme? Jen tak? Z dobré vůle?
Nehodlám se vzdát ani centimetru čtverečního z našeho území, a ještě k tomu uprostřed státu.
A ano, správně tušíte. Z principu.
Zatím tomu ještě nevěřím, čekám na potvrzení ze strany zastánců.
Neopovažujte se použít slovo ambasáda. Ta není pro vojenské účely, ať už útočné, nebo obranné. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Weny Sky

|
Zaslal: 12. duben 2008, 16:42:39 Předmět: |
|
|
frca napsal: |
Weny Sky napsal: |
Pojal jsem jedno podezření: Že vy se to snažíte dramatizovat? To nemusíte, KSČM, ČSSD a Rusko na to stačí v pohodě sami. |
Jsi důkazem, že nestačí. |
to jsem nejak nepochopil? Ma to snad nejakou hlubsi myslenku? Uvedom si, ze neni jen tva jedna absolutni pravda.
Mám dojem, že ti, kdo tady základnu nechtějí, ji buď nechtějí z principu a žádné důvody nepotřebují, nebo necítí potřebu je uvádět / uvádí zcestné agrumenty vystřižené z příruček SSM a KSČ (víc dávám tomu druhému). |
Chtít a nechtít něco z principu - nevnímáš ten rozdíl? |
ne nevnimam ten rozdil, a proto bych byl rad, kdyby si mi tento rozdil vysvetlil. Abych si z teto diskuse konecne odnesl nejakou hlubsi myslenku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 12. duben 2008, 19:36:25 Předmět: |
|
|
Pojal jsem jedno podezření: Že vy se to snažíte dramatizovat? To nemusíte, KSČM, ČSSD a Rusko na to stačí v pohodě sami. |
Jsi důkazem, že nestačí. |
to jsem nejak nepochopil? Ma to snad nejakou hlubsi myslenku? Uvedom si, ze neni jen tva jedna absolutni pravda. |
Jaká otázka, taková odpověď.
Mám dojem, že ti, kdo tady základnu nechtějí, ji buď nechtějí z principu a žádné důvody nepotřebují, nebo necítí potřebu je uvádět / uvádí zcestné agrumenty vystřižené z příruček SSM a KSČ (víc dávám tomu druhému). |
Chtít a nechtít něco z principu - nevnímáš ten rozdíl? |
ne nevnimam ten rozdil, a proto bych byl rad, kdyby si mi tento rozdil vysvetlil. Abych si z teto diskuse konecne odnesl nejakou hlubsi myslenku. |
Můj názor je takový, že nechtít tady cizí vojska z principu je možné a pochopitelné. Naopak chtít je tady z principu je názor nemocný, který doufám má jen málokdo (proto pořád čekám na ty pádné proargumenty). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 12. duben 2008, 19:57:01 Předmět: |
|
|
Mám silný pocit, že tak jako před padesáti lety někteří vítali nadšeně Rusy a neviděli a neslyšeli, tak to samé se děje teď, ale na americkou stranu. A tak na to jenom hledím s otevřenou hubou.
Za velkou ubohost považuji, když někdo označuje odpůrce radaru za komunisty. Je to na můj vkus příliš laciné, tudíž mi to ani nepřipadá vtipné.
Další věc je, že čím víc toho budou politici tajit, tím víc pobouří odpůrce. Jak už kdosi podotkl, nevíme o tom nikdo téměř nic, ale čí je to zásluha? Že by současné vlády? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
swarm

|
Zaslal: 12. duben 2008, 20:05:37 Předmět: |
|
|
Víš v čem je Weny tvůj problém? Že kecáš, jak když sereš. _________________ Diagon Swarm - redaktor notebook.cz, moderátor diskuzního fora 3dfx.cz, zive.cz a notebook.cz
Blog o mobilní technice -> [WWW] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Weny Sky

|
Zaslal: 12. duben 2008, 20:55:22 Předmět: |
|
|
swarm napsal: |
Víš v čem je, Weny, tvůj problém? Že kecáš, jak když sereš. |
:*
Ver, ze seru rychlej nez pisu. Dneska to byl uplny koncert na zachode, za 45 sekund vyresene . O takove rychlosti se mi v psani ani nezda.
Berete to moc vazne, ja se napriklad docela bavim. Musim podnecovat lidi, kteri nam chteji sdelit/vnutit svoji myslenku. Zvlast kdyz si mysli, ze v internetove diskusi zmeni nekomu ideologii/nazor na vec
No a to ze frca nechape, ze ten predchazejici prispevek byla jen parodie na ten jeho a musel hned vazne zacit reagovat, tak jsem si proste musel jeste rypnout
Jinak trochu jsem to jen tak zbezne procetl o kousek zpet a odpurce radaru tu nikdo za komunisty neoznacuje  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Augi

|
Zaslal: 12. duben 2008, 21:15:49 Předmět: |
|
|
A pak začnou argumentovat, že lidé proti radaru stojí na straně KSČM, protože jim ve zprávách řekli, že KSČM radar nechce, no lol. (viz Augi a podobní) |
Co? |
Viz:
No úplně jako bych četl Rudé právo  |
|
Však jsem pak upřesňoval, že jsem měl namysli jen formu, ne obsah
Nehodlám se vzdát ani centimetru čtverečního z našeho území, a ještě k tomu uprostřed státu.
A ano, správně tušíte. Z principu. |
Slyšel jsi už o ambasádách?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 12. duben 2008, 21:58:12 Předmět: |
|
|
Pokud si znova pozorně přečteš můj příspěvek, zjistíš, že ano.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
swarm

|
Zaslal: 12. duben 2008, 22:22:11 Předmět: |
|
|
swarm napsal: |
Víš v čem je, Weny, tvůj problém? Že kecáš, jak když sereš. |
:*... |
Edit pravda... aspoň že jazyku Weny rozumí, když to ostatní je u něj většinou fakt bída. Ale co bych mohl čekat od programátora . _________________ Diagon Swarm - redaktor notebook.cz, moderátor diskuzního fora 3dfx.cz, zive.cz a notebook.cz
Blog o mobilní technice -> [WWW]
Naposledy upravil swarm dne 12. duben 2008, 23:12:22, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
devillante
|
Zaslal: 12. duben 2008, 22:25:45 Předmět: |
|
|
Nedělá. Ty čárky tam patří. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Yossarian

|
Zaslal: 13. duben 2008, 13:29:52 Předmět: |
|
|
ja si myslim ze keca jak kdyz sere i frca.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RedLeader
|
Zaslal: 15. duben 2008, 05:25:10 Předmět: |
|
|
Tak jsem tu zase po dlouhé době. Je to dobré, mé otázky se tady trochu zamlčeli Jako když se ve zdrojáku dávají komentáře. Jsou tam, ale při spuštění vidět nejsou Když čtu texty lidí jako jsou OGI, cuká mi oko Já myslím, že ty OGI, ty bys taky neměl kouřit. Protože napsat, že útok na radar bude lokální a komandem. Už jsi z těch her zmagořil. Tohle není Commandos! A když zničit radar, tak důkladně a určitě se nějakej terorista bude zajímat a dělat si průzkumy, kolik Čechů bylo pro a proti, když bude volit mezi vodíkovou bombou a nějakou mini raketkou.. _________________ Je neustále třeba zkoušet nové věci (Dr.Lector). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OGI

|
Zaslal: 15. duben 2008, 08:19:09 Předmět: |
|
|
redleader: hehe jedinej kdo tady z neceho zmagoril ses ty a tobe podobni antiradarovci jeden p****** malinkej radar zadnemu teroristovi nestoji za atomovku vodikovku ci jinou ovku, ktera stoji neskutecne penize se kni jen dostat, to je proste fantasmagorie a blbost na Ntou. Necekam ze me nazory nekoho pohnou, ale jsou to me nazory a stojim si za nima, stejne jako ty mas nazory sve, dle meho nazoru scestne a stupidni, stejne jako jsou pro tebe stupidni nazory me, a to z toho duvodu ze jsme kazdy v jinem tabore... Jen tak mezi namy, vsiml sis v posledni dobe nejakeho teroristickeho utoku jadernou zbrani ci nejakou dalsi zbrani hromadneho niceni? Jedina raketa kterou zatim teroristi pouzili bylo Boeing, kdyz nepocitam protitankove a podobne hracky ktere si nakoupis pomalu i na ebay... je to proste blbost ze by na radar nekde v cechach hazeli megabomby, a mene ucine rakety sem nedoleti, mimoto zapominate na dulezitou vec, onen radar bude soucasti protiraketoveho obraneho systemu, ktery by mel nejakou tu raketku kdyz uz teda se pan Usama placne prez kapsu, zneskodnit bez vetsich problemu. Dete si dal snit sve sny o megadulezitosti radaru v cechach, buste pestma jak nas to znici a jak si tim koledujem o maler, ale az zacnou terorristi nebo jakykoliv jiny posukove ladovat jednu raketu za druhou na celou Evropu, to budete mlatit hlavou do zdi, protoze nasi obrane treba ten radar bude chybet.......... _________________ ******************************************
Don't just create another game, try to tell a story. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|