| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak travite Silvestra 2008? |
| U televize |
|
22% |
[ 8 ] |
| Jinde |
|
77% |
[ 28 ] |
|
| Celkem hlasů : 36 |
|
| Autor |
Zpráva |
Hardwire
|
Zaslal: 2. leden 2009, 10:19:29 Předmět: |
|
|
| Do 5ti do rána jsme hráli Bang! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
OGI

|
Zaslal: 2. leden 2009, 17:50:32 Předmět: |
|
|
ja si pamatuju ze sem se rano probudil, sel sem se kouknout dolu do vobejvaku na kiamose, priletela keme flaska a snidane, pak sme nasedli do offroadu a jeli brazdit okolni baziniste, tam priletelo dalsich par flasek a urvali sme na nasem aute kolo, kdyz sme se nejak vratili cely vod bahna a s kolem pridelanym ze drzelo na dobry slovo, domu, tak nejak priletelo dalsich par flasek, pak uz nemam vzpominky chronologicky setridene a nejsem si jisty jestli se ty udalosti skutecne staly... jen vim ze jsem se rano probudil, sel se kouknout dolu do vobejvaku na kamose a priletela keme flaska........ _________________ ******************************************
Don't just create another game, try to tell a story. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Yossarian

|
Zaslal: 3. leden 2009, 14:01:55 Předmět: |
|
|
u IRC? to je mi vas lito. jinak na chate s pritelkyni/bandou kamaradu, a sklenickou dobre whisky.. ozrat se je low.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Fila
|
Zaslal: 3. leden 2009, 17:13:48 Předmět: |
|
|
| Yossarian napsal: |
u IRC? to je mi vas lito. jinak na chate s pritelkyni/bandou kamaradu, a sklenickou dobre whisky.. ozrat se je low.  |
Proc? Je to den jak kazdy jiny, nevim, proc byt zrovna v ten jeden den planovane vesely/ozraly/cokoliv a naopak proc bez nejakeho vyznamneho data jinak neslavit... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Augi

|
Zaslal: 3. leden 2009, 18:20:31 Předmět: |
|
|
No tak já bych dal přednost "normální" oslavě, ale okolnosti mi nepřály...
Fila: Neber Yoya tak vážně - je to starej provokatér  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 3. leden 2009, 18:34:21 Předmět: |
|
|
U nas je 1.1. statny sviatok a hoci som proti rozdeleniu CSFR, tak ho oslavujem. A to aj preto, lebo je to jeden z mala dni pracovneho pokoja, ktore nie su od tych kokotov katolikov. A tiez je to pre mna, ktory sa momentalne nachadza v 3 krajinach, prilezitost stretnut sa s kamaratmi - taku prilezitost mam len 2-4 krat za rok. Tak preto.
A preco nechlastat aj cez iny den? A nechlastat? Ne...wtf? Ak vam to zdravie dovoluje, chlastajte!  _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zapytchu

Založen: 08. 08. 2007 Příspěvky: 353 Bydliště: čechy i chacharov
|
Zaslal: 3. leden 2009, 20:25:22 Předmět: |
|
|
edit: