Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ladis

|
Zaslal: 23. červenec 2009, 20:55:24 Předmět: Re: Reakce |
|
|
Choakinek napsal: |
Ladis napsal: |
Podle mě jde udělat zpracování anarchistického tématu tak, aby bylo stravitelné, nebo dokonce zábavné, pro moho lidí. Připomnělo mi to seriál (ne film, ten byl někde jinde) Aeon Flux z roku 1995, kde hrdinka bojuje za použití teroristických útoků proti místnímu zřízení. |
Toto jsem neviděl, to se podívám. Díky za tip. |
Kvůli mě nemusíš, hodnocení na ČSFD je zavádějící. Spousta lidí tenhle seriál nepochopí a já jsem člověk, co třeba předevčírem ulítával na Lesbian Vampire Killers . _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dlaha

|
Zaslal: 23. červenec 2009, 22:42:53 Předmět: Re: Reakce |
|
|
No co, občas potřebuje člověk vypnout, na co jsou geniální zápletky, zvraty a psychologický vývoj postav, když na to prostě nemáš náladu
Aeon Flux jsem viděl hodně dávno, tuším na supermaxu, nebo něčem podobným, to jsem to vůbec nechápal, ale stačila mi kozatá hrdinka, která všechy mlátí A nikde nic podobnýho s takovou zajímavou animací a atmosférou nebylo. Mě mohlo být snad 12, i míň  _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OGI

|
Zaslal: 24. červenec 2009, 09:32:17 Předmět: |
|
|
ok, uz se ktomu radsi nebudu vyjadrovat, jen bych mozna pripomel nedavny projekt, ktery se tu objevil, jak jen ze se to jmenoval: http://www.ceske-hry.cz/forum/viewtopic.php?t=1473 a jak to cele dopadlo, lide s uplne stejnym pristupem, nejak neco spatlat, nejlepe prez editory a generatory aby stim nebylo moc prace, polepit dohromady a udelat hru. Reknu jen jedno, uz delsi dobu delam na docela velkem projektu, nikdy jsem si to takhle jednoduse nepredstavoval, stravil jsem mesice vubec pripravou podkladu pro projekt, vcetne designu a vseho co budu potrebovat, vubec nez jsem zacal shanet nejake lidi (grafiky..), ale i prezto jsem byl kolikrat nemile prekvapen a prace trva daleko dele a jde pomaleji nez jsem doufal. Nedelej si iluze, proste to neni sranda.. _________________ ******************************************
Don't just create another game, try to tell a story. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 24. červenec 2009, 10:14:35 Předmět: |
|
|
OGI: Ale třeba si jen lama?  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OGI

|
Zaslal: 24. červenec 2009, 10:17:11 Předmět: |
|
|
Mem: jo to je take dobra moznost, ale rozhodne vtom nejsem sam vid  _________________ ******************************************
Don't just create another game, try to tell a story. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 24. červenec 2009, 10:18:28 Předmět: |
|
|
OGI: Jj, snažil jsem se do toho vcítit ze svého pohledu  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 24. červenec 2009, 17:07:26 Předmět: Re: RE: Hunter |
|
|
Choakinek napsal: |
5) 1 programátor |
S jedním programátorem nemáš šanci. Pokud budeš mít 4 modeláře, pak 4 programátoři je docela dobrá kombinace pro začátek. _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|