Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
agile

|
Zaslal: 25. září 2007, 23:03:47 Předmět: |
|
|
Mem napsal: |
agile: Vyvojar na tom prave nevydela, kdyz jsou nerovne podminky a tim zkreslene hodnoceni. Nehlede na to slucovani kategorii (skutecne nechapu, jak muze byt hra pro PDA ve stejne kategorii jako mobily) |
podminky jsou rovne tak jako... posiluv penis pod plastenkou? podminky jsou dane na webu a ty do toho jdes s tim, ze je musis respektovat. Ja jen psal, jak se veci maji a ze nikdy nikdo neurcil, jak se ma hodnotit...
pda a mobily jsou mobilni vecicky, takze jsou to mobilni hry  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 26. září 2007, 09:40:52 Předmět: |
|
|
agile napsal: |
pda a mobily jsou mobilni vecicky, takze jsou to mobilni hry  |
To mas tezke, Flash hru si muzu pustit i na PDA, stejne tak moji PDA hru si muzes zahrat bez problemu na PC. Navic pro PDA jsou jina pravidla (stejne jako pro PC 10 MB, pro mobily je jen 1 MB), ale pritom soutezi ve stejne kategorii, to fakt nevim, jak budou porotci hodnoti, kdyz nekdo bude mit ve hre na PDA hi-res intro 640x480 a na mobilu 128x128 becher sokobana (A ano, pak potom skutecne nasere, ze pytlovina v jave napsana za 2 dny i s testovanim vyhraje nad PDA vicevlaknovou nabusenou hrou delanou mesic;)) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Crusty
|
Zaslal: 26. září 2007, 21:09:30 Předmět: |
|
|
Mem napsal: |
... pak potom skutecne nasere, ze pytlovina v jave napsana za 2 dny i s testovanim vyhraje nad PDA vicevlaknovou nabusenou hrou delanou mesic;)) |
mno ale pokud vyhravaj pytloviny nad nabusenyma hrama je asi neco v neporadku, ne?  _________________ http://www.2ox.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 26. září 2007, 23:53:19 Předmět: |
|
|
Sloučení žánrů PC her je pro vývojáře výhoda, už nemusejí taktizovat a riskovat, ve kterém žánru bude nejmenší konkurence atd. teď se prosaděj jen opravdu dobré hry |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 27. září 2007, 08:47:45 Předmět: |
|
|
Crusty napsal: |
mno ale pokud vyhravaj pytloviny nad nabusenyma hrama je asi neco v neporadku, ne?  |
No pravidla a porota, jak se nenapadne snazim vsugerovat agilemu, aby treba nedejboze nechtel lepe hodnotit hru pro mobil, kdyz s PDA si da clovek tolik prace  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Crusty
|
Zaslal: 27. září 2007, 09:05:56 Předmět: |
|
|
to Mem : tak pokud se hodnoti delka vyvojoveho casu a narocnost tak te chapu ... hratelnost prestala kazdeho davno zajimat jak se do toho primotaly velky prachy  _________________ http://www.2ox.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny_G

|
Zaslal: 28. září 2007, 12:29:18 Předmět: |
|
|
Sloučení těch dvou kategorií mě dost dožralo a taky mám strach, že bude J2ME pro své technické (ne)možnosti zvýhodňována. Ale třeba ne, jen mi to připadá divné dávat dohromady . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 28. září 2007, 16:26:47 Předmět: |
|
|
Podle me jsou spis zvyhodneny PDA hry, pac tam mate vic moznosti udelat lepsi grafiku, na kterou spousta lidi (a porotcu) leti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 28. září 2007, 16:35:27 Předmět: |
|
|
Presne tak. Tim sloucenim hlavne trati java hry. Java hry jsou vetsinou totalni beckarny, kdezto na PDA uz jsou moznosti vyvojarum vice otevreny. Pokud tedy nejaka java hra je tak sikovne udelana, ze je lepsi nez hra na PDA (tedy vypada lip, ma napad, clovek se u ni vic bavi atd.), tak si urcite vitezstvi zaslouzi.
BTW o tom hodnoceni se tu porad hodne mluvi, ale pravda o skutecnosti je takova, ze mezi temi hrami jsou opravdu diametralni rozdily a je obvykle dost lehke posoudit, ktera hra je "lepsi". Respektive ktera hra je nejlepsi (u her na opacnem konci zebricku uz bych ruku do ohne nedal, ze ta nejaka konkretni je nejhorsi, protoze kandidatu je tam vzdy povicero ). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 28. září 2007, 17:05:19 Předmět: |
|
|
třeba vloni hra BugAbBoo byla z hlediska hratelnosti docela mizerná, vydržel jsem pár únavných levelů a nudil se, jenže to mělo supr grafiku, tudy imho vede cesta u poroty  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny_G

|
Zaslal: 28. září 2007, 22:06:24 Předmět: |
|
|
Podle mě je nejlepším způsobem hodnocení eliminace všech týmů, které nezačínají na M.
EDIT: A vidí tady někdo do toho, jakou váhu má při hodnocení kvalita anglického překladu? To, že mi to loni prošlo, svědčí o tom, že asi nevelikou ). Letos jsem to ale raději náhodě nenechal. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 29. září 2007, 08:29:14 Předmět: |
|
|
Johny_G: ty mě děsíš, profi hudebník, profi překlad, sázka na jistotu u přepracování úspěšného logického rychlíku, "když jsem se v roce 2007 rozhodoval, výhra v BG byla jasná volba", ne  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny_G

|
Zaslal: 29. září 2007, 12:01:43 Předmět: |
|
|
2Mem: On je to takový polo-profi překlad, ale musím říct, že bych to bez slovníku asi nedával )). Ovšem s tím úspěšným logických rychlíkem to nebude tak horké - ono to tenkrát dost vyhořelo. Snad jsme to všechno vychytali, když už na tom nedělám sám . Ale za výhru bych se nezlobil - prý se tam dá stejně vyhrát jenom dvakrát, tak už pak dáme pokoj . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 29. září 2007, 12:14:10 Předmět: |
|
|
Vyhrat se da klidne pokazde. Staci se podivat na uspesne duo Taz+Phob. Pokud se nepletu, tak maji na konte vyhry tri, mozna i vic. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 29. září 2007, 12:22:33 Předmět: |
|
|
Johny_G napsal: |
2Mem: On je to takový polo-profi překlad, ale musím říct, že bych to bez slovníku asi nedával )). |
polo-profi preklad vyvojarem na kolene za pomoci slovniku? - to se mame smat? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|