| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Al
|
Zaslal: 15. prosinec 2010, 19:28:22 Předmět: |
|
|
No vzhledem k tomu, že tahle hra se snad řešila pixelovou grafikou, kde testování kolize je algoritmicky triviální a má bez ohledu na velikost scény a počtu čar krásně malou složitost O(1), šokuje mě, jak kruté složitosti dokážete někteří kolem toho vymýšlet. A souřadnice bych nechal ve floatu a nic nezaokrouhloval.  _________________ Děcka, mám doktorát z informatiky a aplikované matematiky, tak se se mnou laskavě nehádejte.
(Každej tu má nějakej zaručeně tvrďáckej podpis, tak já teď taky. ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dlaha

|
Zaslal: 15. prosinec 2010, 23:21:53 Předmět: |
|
|
| Matasx napsal: |
Je to fakt triviální a navíc prasárna, ale na střední sme s tím zabili nejednu hodinu
Worms. |
Uplně skvělý, dneska jsem si to zahráli s bandou a nedokázali jsme se odtrhnout. Hlavně když jsme si pak nastavili ďábelskou rychlost otáčení  _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Matasx
|
Zaslal: 16. prosinec 2010, 17:37:48 Předmět: |
|
|
Dlaha: no my to pařili snad týden v kuse
ale je tam několik bugů - občas někdo neodstartuje a občas má někdo dvojnásobnou rychlost ale nebyla morálka to odladit |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|