.[ ČeskéHry.cz ].
OverLight - Dostupný na Desura! (alphafunding)
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mem

PříspěvekZaslal: 23. srpen 2012, 08:03:36    Předmět: Odpovědět s citátem

Frooxius: Díky za ten tip na post processing filtry, až (jestli) budeme kupovat pro, tak na to mrknu. Jinak tohle zní slibně (osobně se chystám po letech mobily a tablety s androidem opustit a přejít "zpátky" na winy) http://svetmicrosoftu.cz/windows-phone-8-s-podporou-unity/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Frooxius

PříspěvekZaslal: 9. září 2012, 20:01:45    Předmět: Odpovědět s citátem

Mem: Jo jo, Unite 2012 jsem taky s napětím sledoval, jestli bude něco o Windows 8 a Windows Phone Very Happy

Jinak si teď trochu hraji s grafikou (teď jsem se k tomu zase dostal, čas mi zabrala jiná práce) a zkusil jsem jiný design skleněných kostek, můžu se zeptat jak to vypadá? Ještě to ale není finální a možná to zkusím i jinak.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Ladis

PříspěvekZaslal: 10. září 2012, 08:14:39    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj, konečně Microsoft pochopil, že XNA je nepoužitelné, pokud pro jejich mobily maj lidi portovat své hry. Jen škoda, že Windows Phone 8 nepůjde nainstalovat na founy s WP 7.x a že po uvedení WP 8 founů se stejně bude prodávat víc těch s WP 7.x, protože budou levnější.
Frooxius

PříspěvekZaslal: 10. září 2012, 17:04:16    Předmět: Odpovědět s citátem

XNA jsem se taky vyhýbal, radši se zaměřím na Android + iOS, než jen na Windows Phone, který nedovoluje nativní kód (tedy ne pro aplikace třetích stran), takže by se to muselo přepisovat, ve Windows Phone 8 to konečně ale změnili.

Akorát je blbé, že majitelé WP7 se toho nedočkají... Pár jich přímo znám a moc nadšení nejsou a ani si tu hru na svém telefonu nezahrajou Sad A to ty zařízení nebyly kdovíjak levné...

Co ale říkáte na upravenou grafiku? Asi ale zmenším průhlednost, protože teď je to sklo zase takové nevýrazné a zaniká.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Mem

PříspěvekZaslal: 10. září 2012, 17:22:45    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta verze předtím se mi zdála lepší, byly zřetelnější ty jednotlivé čtverečky, teď jsou to takové oblasti a hráč může být zmatený z toho, kde se ten laser láme. Ještě bych taky zvážil intenzitu a výskyt těch "epileptických" Smile efektů cukání textu a tak, na první pohled to asi upoutá, ale aby to hráče nezačalo brzy otravovat. Nebyl to jen můj dojem, ale i kámoše, který se na video díval Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Frooxius

PříspěvekZaslal: 11. září 2012, 18:54:04    Předmět: Odpovědět s citátem

A co takhle? Udělal jsem je výraznější:

EDIT: Další varianta, myslím, že i lepší:

Mem

PříspěvekZaslal: 13. září 2012, 08:22:39    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo to poslední se mi osobně líbí nejvíc Smile. Případně si počkej ještě na koment nějakého grafika, co má pro to větší cit.
Frooxius

PříspěvekZaslal: 18. září 2012, 21:03:08    Předmět: Odpovědět s citátem

Mem: Díky, zatím se ta nová verze líbí prakticky všem, takže ji asi nechám Smile Sám jsem s ní docela spokojený, na těch předchozích mi taky pořád něco vadilo.

Jinak udělal jsem nějaké změny, upravil a přidal grafiku, efekty a zvuky a změnil trochu i styl hraní a tady je nové video! Smile

http://www.youtube.com/watch?v=YwoWXhuyCWU

Budu rád za komentáře Smile
Mem

PříspěvekZaslal: 19. září 2012, 08:27:42    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to dynamické, už méně epileptické, ale nejsem asi správná cílovka, na mě je to pořád přeefektované, zvlášť to hučení před výbuchem (jak se mu nastavuje různý pitch) Smile.
Slappy

PříspěvekZaslal: 19. září 2012, 10:29:12    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyzera to naozaj dobre, hudba/zvuky su v poriadku.

Ale ako to vyzera s ostatnymi platformami?
Ako bysa to ovladalo na Androide?
Frooxius

PříspěvekZaslal: 19. září 2012, 13:05:35    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky. To hučení se nastavuje dle počtu kostek, které se pálí, čím více kostkek, tím silnější odezva, tím větší počet bodů Smile

Slappy: Na Androidu/iOS se to ovládá relativně dobře, samořezjmě nesmí ty kostky být příliš malé. Většinou se mi i ostatním co si to zkoušeli povede trefit tu kostku, kterou chtějí, ale pro lepší přesnost tam implementuji zaměřovač: stačí chvíli podržet prst na obrazovce, vedle prstu (nalevo nebo napravo) se objeví zaměřovač (tak aby byl vidět a nebyl překryt prstem), pomocí kterého se dá přesně vybrat libovolná kostka.
Frooxius

PříspěvekZaslal: 23. září 2012, 18:35:29    Předmět: Odpovědět s citátem

Novinka
Spustil jsem oficiální web a Facebook stránku pro tuto hru, neváhejte a mrkněte se, popřípadě se i staňte fanouškem. Budu velmi rád, pokud informace nasdílíte ostatním Smile

Navštívit oficiální stránky
Navštívit oficiální web
Reniezs

PříspěvekZaslal: 5. říjen 2012, 18:18:17    Předmět: Odpovědět s citátem

Držím palce, hra vypadá opravdu pěkně.
Frooxius

PříspěvekZaslal: 12. listopad 2012, 23:27:39    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj! Po nějaké době (nějakou dobu jsem neměl čas kvůli jiným projektům) mám novinky!

Mám hotový trailer pro alpha verzi:
http://www.youtube.com/watch?v=xUzPDM7N5cY

Taky jsem spustil oficiální web: http://overlightgame.com
Už na něm najdete alpha verze pro Windows, Mac OS X a Android

Rovněž je tu nová várka screenshotů s aktualizovanou grafikou:

A nakonec jsem připravil promo obrázek "krabice", jak se líbí? Smile

Budu rád za jakoukoli (další) odezvu.
Frooxius

PříspěvekZaslal: 19. listopad 2012, 10:13:16    Předmět: Odpovědět s citátem

Opravdu žádná odezva? Nikdo to nezkoušel? Nevím, jestli to znamená, že to je nezajímavé, tak to nestojí ani za řeč Shocked

Jinak, brzo vyjde placená alpha na Desuře pro Windows a Mac, líbilo se jim to, tak mi to schválili pro alphafunding ^^

Tzn. model bude takový (který mi přímo doporučili), že kdo bude chtít nejaktuálnější alpha verzi, tak si zaplatí tu placenou, ze které nakonec bude plná verze hry a bezplatná alpha se bude s aktualizacemi tahat trochu pozadu, až se v určitém okamžiku uzavře a bude z ní Lite verze :3

Taky jsem mírně upravil trailer: http://www.youtube.com/watch?v=tdN40h_TJek
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na: