Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mem

|
Zaslal: 23. srpen 2012, 08:03:36 Předmět: |
|
|
Frooxius: Díky za ten tip na post processing filtry, až (jestli) budeme kupovat pro, tak na to mrknu. Jinak tohle zní slibně (osobně se chystám po letech mobily a tablety s androidem opustit a přejít "zpátky" na winy) http://svetmicrosoftu.cz/windows-phone-8-s-podporou-unity/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frooxius

|
Zaslal: 9. září 2012, 20:01:45 Předmět: |
|
|
Mem: Jo jo, Unite 2012 jsem taky s napětím sledoval, jestli bude něco o Windows 8 a Windows Phone
Jinak si teď trochu hraji s grafikou (teď jsem se k tomu zase dostal, čas mi zabrala jiná práce) a zkusil jsem jiný design skleněných kostek, můžu se zeptat jak to vypadá? Ještě to ale není finální a možná to zkusím i jinak.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 10. září 2012, 08:14:39 Předmět: |
|
|
Jj, konečně Microsoft pochopil, že XNA je nepoužitelné, pokud pro jejich mobily maj lidi portovat své hry. Jen škoda, že Windows Phone 8 nepůjde nainstalovat na founy s WP 7.x a že po uvedení WP 8 founů se stejně bude prodávat víc těch s WP 7.x, protože budou levnější. _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frooxius

|
Zaslal: 10. září 2012, 17:04:16 Předmět: |
|
|
XNA jsem se taky vyhýbal, radši se zaměřím na Android + iOS, než jen na Windows Phone, který nedovoluje nativní kód (tedy ne pro aplikace třetích stran), takže by se to muselo přepisovat, ve Windows Phone 8 to konečně ale změnili.
Akorát je blbé, že majitelé WP7 se toho nedočkají... Pár jich přímo znám a moc nadšení nejsou a ani si tu hru na svém telefonu nezahrajou A to ty zařízení nebyly kdovíjak levné...
Co ale říkáte na upravenou grafiku? Asi ale zmenším průhlednost, protože teď je to sklo zase takové nevýrazné a zaniká. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 10. září 2012, 17:22:45 Předmět: |
|
|
Ta verze předtím se mi zdála lepší, byly zřetelnější ty jednotlivé čtverečky, teď jsou to takové oblasti a hráč může být zmatený z toho, kde se ten laser láme. Ještě bych taky zvážil intenzitu a výskyt těch "epileptických" efektů cukání textu a tak, na první pohled to asi upoutá, ale aby to hráče nezačalo brzy otravovat. Nebyl to jen můj dojem, ale i kámoše, který se na video díval  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frooxius

|
Zaslal: 11. září 2012, 18:54:04 Předmět: |
|
|
A co takhle? Udělal jsem je výraznější:
EDIT: Další varianta, myslím, že i lepší:
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 13. září 2012, 08:22:39 Předmět: |
|
|
Jo to poslední se mi osobně líbí nejvíc . Případně si počkej ještě na koment nějakého grafika, co má pro to větší cit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frooxius

|
Zaslal: 18. září 2012, 21:03:08 Předmět: |
|
|
Mem: Díky, zatím se ta nová verze líbí prakticky všem, takže ji asi nechám Sám jsem s ní docela spokojený, na těch předchozích mi taky pořád něco vadilo.
Jinak udělal jsem nějaké změny, upravil a přidal grafiku, efekty a zvuky a změnil trochu i styl hraní a tady je nové video!
http://www.youtube.com/watch?v=YwoWXhuyCWU
Budu rád za komentáře  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 19. září 2012, 08:27:42 Předmět: |
|
|
Je to dynamické, už méně epileptické, ale nejsem asi správná cílovka, na mě je to pořád přeefektované, zvlášť to hučení před výbuchem (jak se mu nastavuje různý pitch) . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slappy

|
Zaslal: 19. září 2012, 10:29:12 Předmět: |
|
|
Vyzera to naozaj dobre, hudba/zvuky su v poriadku.
Ale ako to vyzera s ostatnymi platformami?
Ako bysa to ovladalo na Androide? _________________ Skinovane instalatory pre NSIS a Inno Setup, zdarma pre SK/CZ projekty: www.graphical-installer.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frooxius

|
Zaslal: 19. září 2012, 13:05:35 Předmět: |
|
|
Díky. To hučení se nastavuje dle počtu kostek, které se pálí, čím více kostkek, tím silnější odezva, tím větší počet bodů
Slappy: Na Androidu/iOS se to ovládá relativně dobře, samořezjmě nesmí ty kostky být příliš malé. Většinou se mi i ostatním co si to zkoušeli povede trefit tu kostku, kterou chtějí, ale pro lepší přesnost tam implementuji zaměřovač: stačí chvíli podržet prst na obrazovce, vedle prstu (nalevo nebo napravo) se objeví zaměřovač (tak aby byl vidět a nebyl překryt prstem), pomocí kterého se dá přesně vybrat libovolná kostka. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frooxius

|
Zaslal: 23. září 2012, 18:35:29 Předmět: |
|
|
Novinka
Spustil jsem oficiální web a Facebook stránku pro tuto hru, neváhejte a mrkněte se, popřípadě se i staňte fanouškem. Budu velmi rád, pokud informace nasdílíte ostatním
Navštívit oficiální stránky
Navštívit oficiální web |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Reniezs
|
Zaslal: 5. říjen 2012, 18:18:17 Předmět: |
|
|
Držím palce, hra vypadá opravdu pěkně. _________________ https://szeiner.com - Nezávislé vývojářské studio SZEINER s.r.o. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frooxius

|
Zaslal: 12. listopad 2012, 23:27:39 Předmět: |
|
|
Ahoj! Po nějaké době (nějakou dobu jsem neměl čas kvůli jiným projektům) mám novinky!
Mám hotový trailer pro alpha verzi:
http://www.youtube.com/watch?v=xUzPDM7N5cY
Taky jsem spustil oficiální web: http://overlightgame.com
Už na něm najdete alpha verze pro Windows, Mac OS X a Android
Rovněž je tu nová várka screenshotů s aktualizovanou grafikou:
A nakonec jsem připravil promo obrázek "krabice", jak se líbí?
Budu rád za jakoukoli (další) odezvu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frooxius

|
Zaslal: 19. listopad 2012, 10:13:16 Předmět: |
|
|
Opravdu žádná odezva? Nikdo to nezkoušel? Nevím, jestli to znamená, že to je nezajímavé, tak to nestojí ani za řeč
Jinak, brzo vyjde placená alpha na Desuře pro Windows a Mac, líbilo se jim to, tak mi to schválili pro alphafunding ^^
Tzn. model bude takový (který mi přímo doporučili), že kdo bude chtít nejaktuálnější alpha verzi, tak si zaplatí tu placenou, ze které nakonec bude plná verze hry a bezplatná alpha se bude s aktualizacemi tahat trochu pozadu, až se v určitém okamžiku uzavře a bude z ní Lite verze :3
Taky jsem mírně upravil trailer: http://www.youtube.com/watch?v=tdN40h_TJek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|