.[ ČeskéHry.cz ].
Sortee
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Reniezs

PříspěvekZaslal: 16. březen 2013, 10:05:20    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc pěkně provedený projekt.. libí se mi ten nápad.. smím se zeptat jak tě to napadlo? Popř zdali ses někde inspiroval? Jinak pěkný Smile
ph[]b

PříspěvekZaslal: 17. březen 2013, 21:16:52    Předmět: Odpovědět s citátem

Reniezs napsal:
Moc pěkně provedený projekt.. libí se mi ten nápad.. smím se zeptat jak tě to napadlo? Popř zdali ses někde inspiroval? Jinak pěkný Smile

Taky se mi libi napad, ikdyz zezacatku jsem moc nevedel, jak to bude fungovat...

Ja ho ale nevymyslel, an to se asi musis zeptat kluku z Flow studia, ja pouze delal grafiku. A jsem rad, ze jsem ji mohl delat Smile.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Mem

PříspěvekZaslal: 18. březen 2013, 09:01:42    Předmět: Odpovědět s citátem

ph[]b napsal:
ohledne androidu fakt rozhoduji kluci, ne ja bohuzel...
jinak moc pekny clanek od marka rabase ohledne uzivatelu androidu a jejich piratstvi... :/

Na iOS taky máme desítky tisíc (možná už stovky tisíc) pirátů, ale to může být i kvůli tomu, že nabízíme placenou verzi, kterou stačí ukrást vcelku. InApp platby je obecně komplikovanější obcházet a to platí úplně stejně i na Androidu, takže jestli je obava z toho, aby se hra nestala populární mezi piráty (ochrana počet platících imho nezvýší), tak by to mohli kluci z Flow zvážit. Osobně bych si tuhle hru rád koupil, ale žádné iOS zařízení ještě nepoužívám.

Jinak herní princip vypadá skvěle a grafika k tomu perfektně sedí, dobrá práce Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
ph[]b

PříspěvekZaslal: 18. březen 2013, 10:12:56    Předmět: Odpovědět s citátem

Mem napsal:

Na iOS taky máme desítky tisíc (možná už stovky tisíc) pirátů, ale to může být i kvůli tomu, že nabízíme placenou verzi, kterou stačí ukrást vcelku. InApp platby je obecně komplikovanější obcházet a to platí úplně stejně i na Androidu, takže jestli je obava z toho, aby se hra nestala populární mezi piráty (ochrana počet platících imho nezvýší), tak by to mohli kluci z Flow zvážit. Osobně bych si tuhle hru rád koupil, ale žádné iOS zařízení ještě nepoužívám.

Jinak herní princip vypadá skvěle a grafika k tomu perfektně sedí, dobrá práce Smile

Jde si ji zahrat na webu, tak aspon prozatim si muzes zkusit "demicko".
Na android fakt netusim, ja myslim, ze to ale nebude problem, a ze hosi nakonec androidi verzi udelaji.
Flash

PříspěvekZaslal: 18. březen 2013, 10:17:00    Předmět: Odpovědět s citátem

On to chce Mem pro deti. Aby jim vrazil tablet a mel od nich aspon na chvili pokoj Razz
Kdyz sem mu tehda rikal at koupi iPad, tak me neposlouchal. To mas za to Meme, ted od deti klid mit nebudes Shocked Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Mem

PříspěvekZaslal: 18. březen 2013, 14:11:54    Předmět: Odpovědět s citátem

V tom problém není, oni se zabaví kdečím (jinde jsem psal, že hodně drtí Minecraft, teď třeba frčí ta hloupost Pou), navíc Android má tu výhodu, že se naučí i zabíjet zaseklé procesy, provádět hard-resety, čekat na mount sd karty s apkami, semtam omylem nakoupit za 20 USD nějaké in-appy (Google si po pár letech všiml, že by se teoreticky mohlo hodit platby potvrzovat PINem) apod. Wink

ph[]b: Jo na webu to šlape dobře, jen drag je trochu otravný. Česká lokalizace textů náhodou není? Syn text přečte, ale ještě k tomu si ho překládat, to mu vyprší časový limit hned... i když pár výrazů se asi naučí rychle, flashovky taky ovládá s přehledem
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: