| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Reniezs
|
Zaslal: 16. březen 2013, 10:05:20 Předmět: |
|
|
Moc pěkně provedený projekt.. libí se mi ten nápad.. smím se zeptat jak tě to napadlo? Popř zdali ses někde inspiroval? Jinak pěkný  _________________ https://szeiner.com - Nezávislé vývojářské studio SZEINER s.r.o. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ph[]b
|
Zaslal: 17. březen 2013, 21:16:52 Předmět: |
|
|
| Reniezs napsal: |
Moc pěkně provedený projekt.. libí se mi ten nápad.. smím se zeptat jak tě to napadlo? Popř zdali ses někde inspiroval? Jinak pěkný  |
Taky se mi libi napad, ikdyz zezacatku jsem moc nevedel, jak to bude fungovat...
Ja ho ale nevymyslel, an to se asi musis zeptat kluku z Flow studia, ja pouze delal grafiku. A jsem rad, ze jsem ji mohl delat . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 18. březen 2013, 09:01:42 Předmět: |
|
|
| ph[]b napsal: |
ohledne androidu fakt rozhoduji kluci, ne ja bohuzel...
jinak moc pekny clanek od marka rabase ohledne uzivatelu androidu a jejich piratstvi... :/ |
Na iOS taky máme desítky tisíc (možná už stovky tisíc) pirátů, ale to může být i kvůli tomu, že nabízíme placenou verzi, kterou stačí ukrást vcelku. InApp platby je obecně komplikovanější obcházet a to platí úplně stejně i na Androidu, takže jestli je obava z toho, aby se hra nestala populární mezi piráty (ochrana počet platících imho nezvýší), tak by to mohli kluci z Flow zvážit. Osobně bych si tuhle hru rád koupil, ale žádné iOS zařízení ještě nepoužívám.
Jinak herní princip vypadá skvěle a grafika k tomu perfektně sedí, dobrá práce  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ph[]b
|
Zaslal: 18. březen 2013, 10:12:56 Předmět: |
|
|
| Mem napsal: |
Na iOS taky máme desítky tisíc (možná už stovky tisíc) pirátů, ale to může být i kvůli tomu, že nabízíme placenou verzi, kterou stačí ukrást vcelku. InApp platby je obecně komplikovanější obcházet a to platí úplně stejně i na Androidu, takže jestli je obava z toho, aby se hra nestala populární mezi piráty (ochrana počet platících imho nezvýší), tak by to mohli kluci z Flow zvážit. Osobně bych si tuhle hru rád koupil, ale žádné iOS zařízení ještě nepoužívám.
Jinak herní princip vypadá skvěle a grafika k tomu perfektně sedí, dobrá práce  |
Jde si ji zahrat na webu, tak aspon prozatim si muzes zkusit "demicko".
Na android fakt netusim, ja myslim, ze to ale nebude problem, a ze hosi nakonec androidi verzi udelaji. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 18. březen 2013, 10:17:00 Předmět: |
|
|
On to chce Mem pro deti. Aby jim vrazil tablet a mel od nich aspon na chvili pokoj
Kdyz sem mu tehda rikal at koupi iPad, tak me neposlouchal. To mas za to Meme, ted od deti klid mit nebudes  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 18. březen 2013, 14:11:54 Předmět: |
|
|
V tom problém není, oni se zabaví kdečím (jinde jsem psal, že hodně drtí Minecraft, teď třeba frčí ta hloupost Pou), navíc Android má tu výhodu, že se naučí i zabíjet zaseklé procesy, provádět hard-resety, čekat na mount sd karty s apkami, semtam omylem nakoupit za 20 USD nějaké in-appy (Google si po pár letech všiml, že by se teoreticky mohlo hodit platby potvrzovat PINem) apod.
ph[]b: Jo na webu to šlape dobře, jen drag je trochu otravný. Česká lokalizace textů náhodou není? Syn text přečte, ale ještě k tomu si ho překládat, to mu vyprší časový limit hned... i když pár výrazů se asi naučí rychle, flashovky taky ovládá s přehledem |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|