Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
split

|
Zaslal: 30. květen 2014, 17:41:54 Předmět: |
|
|
My sme pisali v C++ Lumsov a Lokiman to rozchodil aj na androide. Coskoro ich snad releasneme  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
perry

|
Zaslal: 30. květen 2014, 19:30:21 Předmět: |
|
|
No jako ono by to jít mělo Ale já se seknul a) OpenAL, který tam není (ale našel jsem nějaký SW wrapper nad OpenSL nebo jak se to jmenuje), b) zprasenost celého Androidu (IDE, emulátor...), takže nakonec se mi to nevyplatilo věnovat tomu ten čas _________________ Perry.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
abuki

|
Zaslal: 6. červen 2014, 06:08:48 Předmět: |
|
|
Ahoj, chci se zeptat, ten novej content bude tlacenej vzdy pres update aplikace?
Prislo by mi pohodlnejsi kdyby si je to stahovalo samo z netu a jen mi to hodilo notifikaci ze mam jit hrat novej level. Zvlast kdyz to bude kazdy tyden..
Takhle si asi vsimnu novyho contentu zbytecne se zpozdenim (appstore a updaty nepoustim kazdej den). Jinak o me nejde ja si toho vsimnu hned na twitteru  _________________ Twitter @abukac
www.amanita-design.net
www.circusatos.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
split

|
Zaslal: 6. červen 2014, 12:15:21 Předmět: |
|
|
Stahovanie levelov z netu by prilis nefungovalo kvoli game centru. Takto vidis len tie leaderboards ktore mas vidiet.
Ale notifikacie su samozrejme dobry napad. To tam asi pridam. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
abuki

|
Zaslal: 6. červen 2014, 12:18:55 Předmět: |
|
|
Jo já jsem si říkal, že tam asi bude nějaká drobnost, kterou jsem nedomyslel.
Ještě místo notifikace jsem viděl párkrát, že když pustíš hru, tak ti řekne, že k dispozici je update. Což by nemuselo bejt jako otravná notifikace, ale prostě na místě posledního setu by byl banner, že si můžeš stáhnout update (když by byl k dispozici). Příp. kombinace obojího. _________________ Twitter @abukac
www.amanita-design.net
www.circusatos.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
split

|
Zaslal: 6. červen 2014, 23:11:59 Předmět: |
|
|
No lenze od iOS 7 sa updaty tahaju pre vacsinu ludi automaticky, takze informovat ich ze je k dispozicii update je zbytocne. Lepsie by asi bolo informovat ich ze pribudli nove levely. To tam asi pridam. To je dobry napad Dik! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
abuki

|
Zaslal: 6. červen 2014, 23:49:36 Předmět: |
|
|
Aha, to mi nějak uniklo. Kouknul jsem teď na nastvení iPadu a asi jsem si to někdy vypnul a zapomněl. Tak jsem si to zas zapnul  _________________ Twitter @abukac
www.amanita-design.net
www.circusatos.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
split

|
Zaslal: 9. červen 2014, 10:22:20 Předmět: |
|
|
Rozhodol som sa ze tu hodim kompletne cisla predajov Perfect Paths za posledny tyzden a pol, aby ste mali pripadne predstavu co sa da ziskat s takymto typom hry marketovanej mojim pseudomarketingom a celkom peknym featurovanim od Apple. Vyvoj trval nieco okolo mesiaca a robil som na tom iba sam, takze je to ziskovy projekt, ale pre vacsi team by to uz mohol byt risk. www.perfectpaths.com
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Radis
|
Zaslal: 9. červen 2014, 10:34:40 Předmět: |
|
|
Zrovna pred chvili jsem nakupoval na iTunes a tvoje hra mi tam vyskocila jako featured. To je opravdu moc pekne - gratuluju a preju, at ti to sype jeste co nejdyl
Hyperbolic Magnetism mi neco rika, myslim, ze jsem na Androidu hral nejakou tvou hru, kterou portovali kluci z Trinerdisu. Je to mozne?
Planujes naportovat na Android i tohle? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
split

|
Zaslal: 9. červen 2014, 10:39:03 Předmět: |
|
|
Jo Trinerdis prerobili Escapology. Ja to na android asi portovat nebudem, asi sa mi to neoplati a nemam nato ani nervy. Na android vyjdu snad coskoro nasi Lums. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
yuri86

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 9. červen 2014, 14:00:09 Předmět: |
|
|
Moc pěkný . Na iOS jsme ještě s featurováním štěstí neměli, na Macu už 2x jo, ale to jsou řádově nižší čísla. Na WP je featurování skoro pravidlem (každou chvíli nějaký market a typy telefonů na 24 hodin), ale efekt minimální... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|