Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
]semo[

|
Zaslal: 6. červen 2014, 17:00:06 Předmět: |
|
|
Tyjo, to je soda! No dneska jsem zkusil udělat razantní změnu, hodil sem kameru do 3D, protože těmhle izometrickým pohledům moc nevěřím. A taky že jo, je to najednou zábavný, v rámci možností, samozřejmě. Restauroval jsem výskok a taky dobrý. Příští tejden asi zkusím experimentovat s ovládáním na iOS. Možná přistoupím k něčemu, co píše Mem, uvidíme.
Chtěl jsem udělat build, abyste to viděli, ale v práci dneska nebyl NET a fleška doma najednou nefunguje (zvláštní, cestou mi spadla jen jednou...). Tak snad v pondělí, nebo v úterý :-/ _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lemplik
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Spytihněv

|
Zaslal: 8. červen 2014, 14:06:25 Předmět: |
|
|
Je to snad už půl roku, co jsi se zmiňoval o padání z kola, to se to tak vleče? A ten letecký simulátor je také v Unity? Chápu tedy správně, že z plzeňského bytu razíš do nějaké kanceláře po-pá a tam pracuješ na těchto hrách a jsi sám sobě šéf? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MirekDusin

|
Zaslal: 8. červen 2014, 16:18:22 Předmět: |
|
|
Hmm, myslíš, že by si CG studio kupovalo assety?  _________________ @bluepulsargames
@oooomaaaar |
|
Návrat nahoru |
|
 |
perry

|
Zaslal: 8. červen 2014, 17:16:18 Předmět: |
|
|
No pokud ty assety vypadají znatelně lépe než jejich grafika
S grafikou navhrhovanou od lemplika bych si to dokázal představit, i že by to někdo mohl kupovat. Ta se mi líbí a už od pohledu to u mě otvírá peněženku  _________________ Perry.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VODA

|
Zaslal: 8. červen 2014, 19:48:19 Předmět: |
|
|
perry napsal: |
S grafikou navhrhovanou od lemplika bych si to dokázal představit, i že by to někdo mohl kupovat. Ta se mi líbí a už od pohledu to u mě otvírá peněženku  |
Když to tak čtu, nepotřebovali byste na tu hru grafika? Já se specializuji na lowpoly grafiku s ručně kreslenýma texturama. Kdyby se mi zaplatilo (nějaká rozumná částka), tak bych rád přidal ruku k dílu... potřebuji brigádu na léto.
A tohle by mě i bavilo. _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MirekDusin

|
Zaslal: 8. červen 2014, 20:03:35 Předmět: |
|
|
Zkus napsat Azízovi, řekl bych, že by potřebovali někoho se zkušenostma z vývoje ze všech stran. Mohl by si nenápadně převzít i ty otěže gamedesignu. Ale nevím, jestli už Azíz platí i v něčem jiném než v zázvorovém pivu  _________________ @bluepulsargames
@oooomaaaar |
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 9. červen 2014, 08:09:48 Předmět: |
|
|
Spytihněv: ano, takhle se to vleče. Nejdřív byl skluz způsobený mnou, potom byla delší pauza na zjednodušení gamedesignu. Jinak, těch zakázek mám víc, něco z toho je neherní. Ten letecký simulátor je spíš taková polozakázka-polokoníček. Snad toho budu moct časem ukázat víc. Chci se hrám co nejvíc vyhybat, protože dnes se dělají jen ty mobilní a to neni nic pro mě.
Co se týče nákupu grafiky nebo výměny grafika - nemůžu mluvit za Azize, ale mám pocit, že cílem projektu je udělat to svépomocí a získat zkušenosti. Ale tu ostrou kritiku grafiky moc nechápu, neni to sice bomba, ale připadá mi udělaná s citem. Na první projekt celkem fajn.
Odpoledne sem zkusím hodit tu 3D verzi. _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
|
Návrat nahoru |
|
 |
perry

|
Zaslal: 9. červen 2014, 08:35:37 Předmět: |
|
|
Nejde o to, ze by ta grafika byla az tak hrozna. Problem je, ze ale neni ani hezka. Plus vezmu-li v potaz, ze to delal nekdo, kdo by mel grafiku umet, tak je to jeste horsi. Ro teda ale potencionalni kupujici nevi. Prvni, co prodava je jmeno, ikona a grafika. To jsou prvni veci co hledam / vidim. Pak teprve resim gameplay u mobilni hry. Typicky priklad napr. ty moje vlacky. Gameplay kazdy chvali (hraci co mam feedback i recenze), ale grafika to poslala do haje. _________________ Perry.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 9. červen 2014, 08:49:03 Předmět: |
|
|
Grafiku stejně neřeším, důležitý teď je, aby to šlo hrát. _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
|
Návrat nahoru |
|
 |
perry

|
Zaslal: 9. červen 2014, 09:04:57 Předmět: |
|
|
No hratelnost mi tak špatné nepřijde. Jo, ovládání se testuje blbě na kompu, ot by chtělo zkusit na dotykáči přímo. Ale možná bych to hodil to stylu "post-apokalypsa" a dával bonusy za přejíždění zombií a vyhýbat by jsi se musel živím nenakaženým lidem Samozřejmě, vozy ponechat a těm se vyhýbat taky. Vozy by převáželi přeživší do bezpečných zón. Nebo tak něco.. Udělat to trochu "originálnější" než jen "obyčejnou" run-klon game _________________ Perry.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 9. červen 2014, 10:19:51 Předmět: |
|
|
kdokoli napsal: |
cílem projektu je udělat to svépomocí a získat zkušenosti |
Dneska každej jen získává zkušenosti, ale kdy už začnou dělat pořádný hry (sorry za rýpnutí, neudržel jsem to). _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dlaha

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
perry

|
Zaslal: 9. červen 2014, 11:08:20 Předmět: |
|
|
Dlaha > Musíš spojit žánry, co frčí  _________________ Perry.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dlaha

|
Zaslal: 9. červen 2014, 11:56:14 Předmět: |
|
|
Ono to ještě frčí? Většina recenzentů si teď už jen povzdechne, když se objeví další zombie gamesa. A existuje tolik undead odpadu, že je těžko objevit něco dobrého (co nejlépe nepoužívá zombie jen jako skin, ale jako herní mechaniku).
Abych nebyl úplně offtopic. Grafika hry se mi líbí (i když ty assety do Unity jsou hezčí). Ovládání na PC ale nic moc, gameplay chybí nějaká ta "duše". Postavička, jak už psal Flash, reaguje moc přesně a rychle. Kdyby se dalo zatočit třeba smykem, který by musel hráč vyrovnávat, nebo něco takového, asi by to hře pomohlo. _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|