.[ ČeskéHry.cz ].
Furious Pedalling Game EDIT
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
]semo[

PříspěvekZaslal: 6. červen 2014, 17:00:06    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyjo, to je soda! No dneska jsem zkusil udělat razantní změnu, hodil sem kameru do 3D, protože těmhle izometrickým pohledům moc nevěřím. A taky že jo, je to najednou zábavný, v rámci možností, samozřejmě. Restauroval jsem výskok a taky dobrý. Příští tejden asi zkusím experimentovat s ovládáním na iOS. Možná přistoupím k něčemu, co píše Mem, uvidíme.
Chtěl jsem udělat build, abyste to viděli, ale v práci dneska nebyl NET a fleška doma najednou nefunguje (zvláštní, cestou mi spadla jen jednou...). Tak snad v pondělí, nebo v úterý :-/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lemplik

PříspěvekZaslal: 8. červen 2014, 12:10:18    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj,

no ja bych v prvni rade zahodil grafiku

pokud ti to grafici nevylepsi, tak se s tim budes drbat jak vul a stejne to bude k nicemu. Opravdu to nevypada dobre.

Takze bud vylepsit, nebo koupit treba tohle
http://shop.bitgem3d.com/collections/low-poly-3d-buildings/products/cartoon-town-and-farm-by-manufactura-k4-michael-o
demo
http://www.killstar.eu/demos/cartoon/Webplayer.html

Akorat pri generovani to bude vypadat hur, nez to maji v demu, kde ma lightmapping. Slo by to sice castecne osidit - kolmejsi svetlo, upravene textury se stiny, ale rozdil tam proste bude vzdy.

jinak jeste par drobnosti ke stavajici verzi :

zlute domy jsou bez strechy
generovani lavicek - obcas jsou prolnute do hornich budov
stanky s parky obcas kolidujici se stromem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Spytihněv

PříspěvekZaslal: 8. červen 2014, 14:06:25    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to snad už půl roku, co jsi se zmiňoval o padání z kola, to se to tak vleče? A ten letecký simulátor je také v Unity? Chápu tedy správně, že z plzeňského bytu razíš do nějaké kanceláře po-pá a tam pracuješ na těchto hrách a jsi sám sobě šéf?
MirekDusin

PříspěvekZaslal: 8. červen 2014, 16:18:22    Předmět: Odpovědět s citátem

lemplik napsal:

http://shop.bitgem3d.com/collections/low-poly-3d-buildings/products/cartoon-town-and-farm-by-manufactura-k4-michael-o

Hmm, myslíš, že by si CG studio kupovalo assety? Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
perry

PříspěvekZaslal: 8. červen 2014, 17:16:18    Předmět: Odpovědět s citátem

No pokud ty assety vypadají znatelně lépe než jejich grafika Very Happy

S grafikou navhrhovanou od lemplika bych si to dokázal představit, i že by to někdo mohl kupovat. Ta se mi líbí a už od pohledu to u mě otvírá peněženku Wink
VODA

PříspěvekZaslal: 8. červen 2014, 19:48:19    Předmět: Odpovědět s citátem

lemplik napsal:

perry napsal:
S grafikou navhrhovanou od lemplika bych si to dokázal představit, i že by to někdo mohl kupovat. Ta se mi líbí a už od pohledu to u mě otvírá peněženku Wink

Když to tak čtu, nepotřebovali byste na tu hru grafika? Já se specializuji na lowpoly grafiku s ručně kreslenýma texturama. Kdyby se mi zaplatilo (nějaká rozumná částka), tak bych rád přidal ruku k dílu... potřebuji brigádu na léto. Wink
A tohle by mě i bavilo.
MirekDusin

PříspěvekZaslal: 8. červen 2014, 20:03:35    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus napsat Azízovi, řekl bych, že by potřebovali někoho se zkušenostma z vývoje ze všech stran. Mohl by si nenápadně převzít i ty otěže gamedesignu. Ale nevím, jestli už Azíz platí i v něčem jiném než v zázvorovém pivu Razz
]semo[

PříspěvekZaslal: 9. červen 2014, 08:09:48    Předmět: Odpovědět s citátem

Spytihněv: ano, takhle se to vleče. Nejdřív byl skluz způsobený mnou, potom byla delší pauza na zjednodušení gamedesignu. Jinak, těch zakázek mám víc, něco z toho je neherní. Ten letecký simulátor je spíš taková polozakázka-polokoníček. Snad toho budu moct časem ukázat víc. Chci se hrám co nejvíc vyhybat, protože dnes se dělají jen ty mobilní a to neni nic pro mě.

Co se týče nákupu grafiky nebo výměny grafika - nemůžu mluvit za Azize, ale mám pocit, že cílem projektu je udělat to svépomocí a získat zkušenosti. Ale tu ostrou kritiku grafiky moc nechápu, neni to sice bomba, ale připadá mi udělaná s citem. Na první projekt celkem fajn.

Odpoledne sem zkusím hodit tu 3D verzi.
perry

PříspěvekZaslal: 9. červen 2014, 08:35:37    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejde o to, ze by ta grafika byla az tak hrozna. Problem je, ze ale neni ani hezka. Plus vezmu-li v potaz, ze to delal nekdo, kdo by mel grafiku umet, tak je to jeste horsi. Ro teda ale potencionalni kupujici nevi. Prvni, co prodava je jmeno, ikona a grafika. To jsou prvni veci co hledam / vidim. Pak teprve resim gameplay u mobilni hry. Typicky priklad napr. ty moje vlacky. Gameplay kazdy chvali (hraci co mam feedback i recenze), ale grafika to poslala do haje.
]semo[

PříspěvekZaslal: 9. červen 2014, 08:49:03    Předmět: Odpovědět s citátem

Grafiku stejně neřeším, důležitý teď je, aby to šlo hrát.
perry

PříspěvekZaslal: 9. červen 2014, 09:04:57    Předmět: Odpovědět s citátem

No hratelnost mi tak špatné nepřijde. Jo, ovládání se testuje blbě na kompu, ot by chtělo zkusit na dotykáči přímo. Ale možná bych to hodil to stylu "post-apokalypsa" a dával bonusy za přejíždění zombií a vyhýbat by jsi se musel živím nenakaženým lidem Smile Samozřejmě, vozy ponechat a těm se vyhýbat taky. Vozy by převáželi přeživší do bezpečných zón. Nebo tak něco.. Smile Udělat to trochu "originálnější" než jen "obyčejnou" run-klon game
Ladis

PříspěvekZaslal: 9. červen 2014, 10:19:51    Předmět: Odpovědět s citátem

kdokoli napsal:
cílem projektu je udělat to svépomocí a získat zkušenosti

Dneska každej jen získává zkušenosti, ale kdy už začnou dělat pořádný hry Wink (sorry za rýpnutí, neudržel jsem to).
Dlaha

PříspěvekZaslal: 9. červen 2014, 10:43:16    Předmět: Odpovědět s citátem

perry: Jen ne další zombie prosím Very Happy
perry

PříspěvekZaslal: 9. červen 2014, 11:08:20    Předmět: Odpovědět s citátem

Dlaha > Musíš spojit žánry, co frčí Smile
Dlaha

PříspěvekZaslal: 9. červen 2014, 11:56:14    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono to ještě frčí? Většina recenzentů si teď už jen povzdechne, když se objeví další zombie gamesa. A existuje tolik undead odpadu, že je těžko objevit něco dobrého (co nejlépe nepoužívá zombie jen jako skin, ale jako herní mechaniku).

Abych nebyl úplně offtopic. Grafika hry se mi líbí (i když ty assety do Unity jsou hezčí). Ovládání na PC ale nic moc, gameplay chybí nějaká ta "duše". Postavička, jak už psal Flash, reaguje moc přesně a rychle. Kdyby se dalo zatočit třeba smykem, který by musel hráč vyrovnávat, nebo něco takového, asi by to hře pomohlo.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 2 z 4

Přejdi na: