| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johny_G

|
Zaslal: 24. prosinec 2007, 15:27:01 Předmět: |
|
|
2Kula Shaker: A ty platíš v Africe na pokladně? ) Nechci vypadat jako hnidopich, ale embossovanou Visu potřebuješ jenom do žehličky (platba kartou v obchodech, kde nemají terminál). Visa Electron u ČS platby po internetu do zahraničí umí. Dokonce je kompatibilní s klasickou Visou. Jen si musíš sám nastavit limit - většinou ti to na pobočce nenabídnou a musíš si o to říci sám (já tedy měl kliku a nastavil to hned při zřizování účtu). Dokud ho nenastavíš, platba neprojde. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kula Shaker

|
Zaslal: 24. prosinec 2007, 16:24:59 Předmět: |
|
|
mno spoluzak ma elektron a nemuze platit lineage.Takze to platim ja pres svoji kartu.A dalsi spolizak elektronem v Nemecku nezaplatil...Nevim,neresim,muj pozadavek byla embosovana karta abych se nemusel starat o to jak muzu nekde platit. _________________ http://3dcizek.com
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
peshwood

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 48 Bydliště: Havlíčkův Brod
|
Zaslal: 24. prosinec 2007, 16:53:35 Předmět: |
|
|
| rezna napsal: |
| podle me je nejlepsi banka ebanka, po ktere ted koukam, a nejspis prejdu. poplatky jsou sice vyssi, ale ty sluzby jsou holt na jine urovni. |
No, mám u nich podnikatelský i osobní účet a od té doby, co je kopila Raiffka, tak to jde od desíti k pěti a ohlížím se jinde.
eBanka byla cílená pro mírně movitější klienty, pokud ti na ten účet nepřišlo 15 000 (resp. 40 000 u podnikatelského) měsíčně, tak bylo vše opravdu velmi drahé. Nicméně já jsem s nimi byl spokojen.
Teď ale docela podražili a snaží se propagovat nějaký nový produkt, jmenuje se to eKonto. Mě už to moc nebere, během pár měsíců od nich odejdu, uvažuji o kombinaci mBank a FIO. Tuším, že kvalitativně to bude asi horší, než stávající stav, nicméně já na tu správu účtu nemám moc velké požadavky a strašně mě vytáčí features typu poplatky za vedení účtu, příchozí platbu atd. V mBank vkládám velké naděje, že se současným stavem bankovního sektoru tady pohne. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Johny_G

|
Zaslal: 24. prosinec 2007, 18:00:58 Předmět: |
|
|
| Kula Shaker napsal: |
| mno spoluzak ma elektron a nemuze platit lineage.Takze to platim ja pres svoji kartu.A dalsi spolizak elektronem v Nemecku nezaplatil...Nevim,neresim,muj pozadavek byla embosovana karta abych se nemusel starat o to jak muzu nekde platit. |
Tak znovu: mají nastavený limit pro internetové platby? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kula Shaker

|
Zaslal: 24. prosinec 2007, 18:13:13 Předmět: |
|
|
tak ja taky:Nevim,neresim,muj pozadavek byla embosovana karta abych se nemusel starat o to jak muzu nekde platit. _________________ http://3dcizek.com
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 24. prosinec 2007, 20:18:20 Předmět: |
|
|
Ja mam Visu Electron k uctu a kdyz jsem zacinal nakupovat na eBay pres PayPal, zridil jsem si specialne k tomu ucelu embosovanou kreditku MasterCard, se kterou se nemusim bat platit ani v zahranici a mnohokrat uz jsem to vyuzil. U Visy Electron sice jde povolit internetove platby, ale casto jsem cetl, jake s tim lidi maji potize, ja to taky nechapu jako plnohodnotnou kartu k embossu tak, jak je vnimana v zahranici (i kdyz pres zehlicky platim minimalne). Ale pokud se ji povede na PayPal aktivovat a clovek pak uz plati pres nej, tak zrejme neni duvod porizovat jinou kartu (u me ty duvody byly) _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
OndraSej

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 24. prosinec 2007, 23:25:17 Předmět: |
|
|
ad Visa Electron - zalezi asi na bance a castecne i na karte. Navic nektere internetove obchody ji vubec neznaji, takze s ni zaplatit vubec nejde (proste tam tehle typ karty neni na vyber). Slysel jsem i o Visa/E, se kteryma nejde platit ani v obchodech, ale je to bude spis nejaka legenda. _________________ http://trionteam.net |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
posila
|
Zaslal: 24. prosinec 2007, 23:57:07 Předmět: |
|
|
Ja teda od KB mam 2 platebni karty (z toho jednu embosovanou MasterCard, ale nemam aktivovanou platbu pres net), kreditni kartu Visa Electron (potisklou screenshotem z GTA4 ), a virtualni ECMC (Electronic MasterCard... asi) kartu, pro platbu pres internet... zatim jsem se s ni pokousel platit jen na Steamu a u Student Agency, ale vzdycky platba bez problemu probehla... mel jsem strach, ze obchod bude muset podporovat ECMC, ale kdyz vyberu MasterCard, tak to proste projde...
jinak jak je to s poplatky u KB moc nevim 39 Kc za vyber z ciziho bankomatu, pak 20 Kc za vedeni G2 uctu myslim... a jednou rocne mi daji 333 Kc jako nejakou premii za nevim co ... internetove bankovnictvi funguje dobre... ted uz i na alternativnich browserech... takze, ja jsem s KB spokojeny a neplanuju menit. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alenka
|
Zaslal: 25. prosinec 2007, 09:27:02 Předmět: |
|
|
To same jako posila (az teda na ten GTA 4 potisk ). S internetovym bankovnictvim jsem taky spokojena, v opere bezi skvele a o to mi jde Navic na jedne z tech karet mam myslim i pojisteni do zahranici, coz se mi taky libilo A na pobocce jsou prijemni lidi, ne jako na poste, kam jsem musela chodit predtim (postovni sporitelna sux, jedina vyhoda byly vysoky uroky na studentskym ucte, jinak des a hruza
Jo a ten bonus ziskavas myslim jen kdyz platis kazdej mesic aspon jednou kartou v obchode, coz neni muj pripad, bohuzel  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kula Shaker

|
Zaslal: 25. prosinec 2007, 10:32:52 Předmět: |
|
|
| posila napsal: |
kreditni kartu Visa Electron (potisklou screenshotem z GTA4 ), |
Fakt mas kreditni?Ono se to plete ale vetsinou se o debetnich kartach mluvi jako o kreditnich ale je to rozdil.Ja teda,nerad bych rejpal,to ne. _________________ http://3dcizek.com
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
posila
|
Zaslal: 25. prosinec 2007, 11:42:49 Předmět: |
|
|
| Fakt mas kreditni?Ono se to plete |
Ted jsi me nasadil brouka do hlavy... ale myslim ze ta s vlastnim potiskem by mela byt opravdu kreditni... ale ruku do ohne bych za to nedal. Kazdopadne, ja myslim, ze je lepsi nikomu nedluzit, a bance uz vubec ne , takze pro me kreditka vpodstate nema zatim vyznam.
| Alenka napsal: |
| coz neni muj pripad, bohuzel |
No, muj taky ne, ale presto jsem to zatim vzdycky dostal... myslim  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kula Shaker

|
Zaslal: 25. prosinec 2007, 15:09:13 Předmět: |
|
|
Ja jsem taky nedavno prisel na to co je to vlatne kreditni karta a co debetni.Na 99% mas debetni.Kreditni karta znamena ze pracujes s kreditem.To znamena ze ty utracis jak se ti chce a za karte ti roste(ubyva?) kredit.A ty ten Kredit musis pak vyvazit penezi ktere doneses do banky.Takze kdyz mas kreditku necerpas sve penize ale kredit ktery pote musis uhradit.Debetni karta cerpa z uctu na ktery ukladas penize.Kreditni=banka ti poskytuje uver , Debetni= cerpas sve penize _________________ http://3dcizek.com
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Augi

|
Zaslal: 25. prosinec 2007, 16:06:41 Předmět: |
|
|
| Na 99% mas debetni. |
No ČS mi dala zadáčo jak debetní tak kreditní kartu (kterou sice nikdy nevyužilo, ale když je to zadarmo... ), tak možná to tak dělají i ostatní banky... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 25. prosinec 2007, 17:17:54 Předmět: |
|
|
| posila napsal: |
... ale myslim ze ta s vlastnim potiskem by mela byt opravdu kreditni... ale ruku do ohne bych za to nedal. Kazdopadne, ja myslim, ze je lepsi nikomu nedluzit, a bance uz vubec ne , takze pro me kreditka vpodstate nema zatim vyznam. |
Ja kreditkou platim spoustu veci, nejen na netu, a bance pritom nedluzim. Mrkni se na pojem bezurocne obdobi (v mem pripade 45 dni) _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kula Shaker

|
Zaslal: 25. prosinec 2007, 17:40:44 Předmět: |
|
|
| Mem napsal: |
| Mrkni se na pojem bezurocne obdobi (v mem pripade 45 dni) |