.[ ČeskéHry.cz ].
velkej chytrak (flame)
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
prost

PříspěvekZaslal: 28. únor 2008, 23:50:50    Předmět: Re: Tak a mám vás dost! Odpovědět s citátem

Fiola napsal:
bla bla o tom, jak na CH jsou zase zli lide

Pokud dobre pocitam, tak Ti tu nadavali dva lide, ostatni kritizovali Tvuj postup, respektive to, co se jim na Tobe a Tvem ctenem poradu nelibi, a jeste jeden mozna komentoval prejmenovani poradu dle svych zkusenosti s jinym poradem, takze klid Wink
Yossarian

PříspěvekZaslal: 29. únor 2008, 00:01:31    Předmět: Odpovědět s citátem

jj, CH je banda neprejicich svini, vsechny projekty v gamemakeru co sem delal za bleblers mi z projektu smazali! Evil or Very Mad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Marek

PříspěvekZaslal: 29. únor 2008, 05:09:48    Předmět: Re: Tak a mám vás dost! Odpovědět s citátem

Fiola napsal:
IMHO: kdybyste nebyly tak zamyšlený do své pravdy, věděli byste, že FiolaSoft studio udělalo více her, než pouze slibovaného pacina.

Naprosto nesprávně použité IMHO. H=skromný a na tvém příspěvku nic skromného nebylo. Wink
Ad ten zbytek: Nevšiml jsem si, že by tu poslední dobou někdo někoho mimo popelnici prohlašoval za spodinu nebo pomlouval (no a tento thread je spíš vtipný než smutný Wink).
franz

PříspěvekZaslal: 29. únor 2008, 08:37:21    Předmět: Re: Tak a mám vás dost! Odpovědět s citátem

Fiola napsal:
Někdy by bylo vhodné se informovat, než tlachat.

Na VCH nechodim, takže mi zbývá jen oficiální web pořadu, kde se nedozvím nic
devillante

PříspěvekZaslal: 29. únor 2008, 12:49:51    Předmět: Odpovědět s citátem

Já souhlasím s Fiolou. Na VCH píší výborní 12letí programátoři s velkou budoucností. Co projekt, to perla. Westwood s Blizzardem neudělali za kariéru tolik kvalitních projektů jako se denně objeví na VCH. A kdo nerozezná pixel-art od vektoru, ať jde doprdele. A ten super screen, co tu někdo pomlouval, je náhodou naskenovanej Rembrandt.
Fiola: Víš, proč stojí VCH za úplné hovno?! Právě proto, že po vložení libovolné píčoviny přijde hromada lidí a nadšeně oslavuje i ty nejhorší sračky. Já se tady na fóru dozvídám v sekci o projektech pravidelně nové pohledy na snahu tvůrců, povedené i nepovedené pokusy apod. Je to věcné. Nejde přece o to udělat 48570000000 (nebo kolik to těch her na VCH je), co nejdou vůbec hrát. Za 5 minut hraní člověk zvrací 5 hodin na záchodě mrkev. Lepší je jedna jediný posraná hra, kterou ale budu třeba 2 dny pařit. V poslední době třeba Multiracer, z "dávných" dob Plane Arcade.
A jako poslední, když jsem já vložil svůj vlastní projekt (bohužel jsem ho nedokončil, přesněji jsem ho vyhodil a začal od znova a lépe), nikdo mě do píče neposílal, dokonce ani do koňomrda a pračuráka nenadával, ale poradil mi.
Nechť zábava začne, Bůh řekl start!
Fiola

PříspěvekZaslal: 29. únor 2008, 13:51:44    Předmět: Odpovědět s citátem

Víte co? Nechte si lidi, aby si udělali na VCH názor sami...

Pomáhat mi nemusíte...

Používá-li někdo hrubé výrazy a nekonstruktivní, nekompetentní kritiku - vypovídá to spíše něco o něm než-li o VCH či jejich členech.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
devillante

PříspěvekZaslal: 29. únor 2008, 14:17:30    Předmět: Odpovědět s citátem

Fiola napsal:
Používá-li někdo hrubé výrazy a nekonstruktivní, nekompetentní kritiku - vypovídá to spíše něco o něm než-li o VCH či jejich členech.

Používání hrubých výrazů vypovídá pouze o tom, že jsem hrubý. Že jsi v těch deseti větách, nenašel deset konkrétních argumentů, vypovídá spíš o neschopnosti analýzy textu. Možná ignorace nepříjemného (ale přesně nevím - nejsem psycholog)... Ovšem nic to nevypovídá o nekonstruktivnosti mé kritiky. Naopak jsem uvedl poměrně dost jasných a konkrétních argumentů. A co se týče nekompetentnosti, mám pravděpodobně mnohem více zkušeností v publikování než Ty. Nicméně znám z Tvých aktivit pouze VCH a Freeworld, možná že děláš dalších 5 projektů o stejné intenzitě a máme zkušenosti srovnatelné.
Kdybys tu nezačal plácat povýšené hovadiny o tvém nekonečném přínosu celému světu, vůbec bych se neozval. Mimo jiné i protože každý projekt podobný VCH je dobrý, ačkoli třeba není moc kvalitní.
MD

PříspěvekZaslal: 29. únor 2008, 14:55:14    Předmět: Odpovědět s citátem

Achjo

Ja teda moc lidi, kteri toho pro hry udelali alespon tolik co Fiola, neznam.
Takze kdybych byl jako Fiola, tak bych se taky citil jako king. Pak je ok, kdyz si ze me ( z nej) nekdo dela srandu. Tohle beru.

Ale proc se sakra urazi, proc se nadava? Tohle flejmovani uz je za hranici, co se mi libi. Poprosil bych moderatory at to tu zlikviduji.

Konstruktivni kritika je na VCH taky, jen v jinem meritku a jen bez nadavek. Komu se to nelibi, at tam nechodi Wink
DespeRadoX

PříspěvekZaslal: 29. únor 2008, 15:22:50    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ok , ta nadavka bola asi fakt od veci, tymto sa Fiolovi ospravedlnujem, na ostatnom co som napisal trvam.
2MD: je to flame ak sa ti nepaci tak sem nechod Smile moc to prezivas clovece Smile
Space Merchants Online ...zruseny, pracujem na mobilnej verzii space merchantu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Fiola

PříspěvekZaslal: 29. únor 2008, 15:55:10    Předmět: Odpovědět s citátem

devillante napsal:
Fiola napsal:

Používání hrubých výrazů vypovídá pouze o tom, že jsem hrubý. Že jsi v těch deseti větách, nenašel deset konkrétních argumentů, vypovídá spíš o neschopnosti analýzy textu. Možná ignorace nepříjemného (ale přesně nevím - nejsem psycholog)... Ovšem nic to nevypovídá o nekonstruktivnosti mé kritiky. Naopak jsem uvedl poměrně dost jasných a konkrétních argumentů. A co se týče nekompetentnosti, mám pravděpodobně mnohem více zkušeností v publikování než Ty. Nicméně znám z Tvých aktivit pouze VCH a Freeworld, možná že děláš dalších 5 projektů o stejné intenzitě a máme zkušenosti srovnatelné.
Kdybys tu nezačal plácat povýšené hovadiny o tvém nekonečném přínosu celému světu, vůbec bych se neozval. Mimo jiné i protože každý projekt podobný VCH je dobrý, ačkoli třeba není moc kvalitní.

No co se dá dělat holt Smile, kdo chce psa bít, hůl si najde... Ale stejně děkuju, protože ze všeho se dá poučit do života, přeju hodně štěstí a navrhuji hleďme si každý svého Wink...

MD: díky moc, jen doufám, že vážně nevystupuji jako king Wink
MD

PříspěvekZaslal: 29. únor 2008, 16:17:39    Předmět: Odpovědět s citátem

Tenhle thread byl nahodou ze zacatku celkem zabavnej, jj Fiolo, skvele jsem se bavil na tvuj ucet Wink A pcmaster (celosvetove prosluly flamer) taky Wink

Jenze pak se to nak zvrhlo a zacalo se to brat prilis vazne. A vety typu "Víš, proč stojí VCH za úplné hovno?!" IMO nepatri ani do popelnice. Tak asi proto jsem se ozval. A kdyz uz jsem v tom, tak bych rad pripomenul, ze se tu nedavno vedly diskuse, jak by se CH mely zlepsit, ze by se nemelo kazdeho hned sprdnout, atd...
DespeRadoX

PříspěvekZaslal: 29. únor 2008, 16:25:57    Předmět: Odpovědět s citátem

2MD: ale moj post bol vynati z topicu o xSpace kde som prave Markyxla chvalil, to ze som medzirecou spomenul Fiolu za to si chlapec moze sam nemal brat do ust CH.....takze tak
Space Merchants Online ...zruseny, pracujem na mobilnej verzii space merchantu
MD

PříspěvekZaslal: 29. únor 2008, 17:21:48    Předmět: Odpovědět s citátem

DespeRadoX napsal:
2MD: ale moj post bol vynati z topicu o xSpace kde som prave Markyxla chvalil, to ze som medzirecou spomenul Fiolu za to si chlapec moze sam nemal brat do ust CH.....takze tak

ja prave vim ...
jasemburak

PříspěvekZaslal: 29. únor 2008, 17:38:56    Předmět: Odpovědět s citátem

To DespeRadoX:
Ty tvoje citace na začátku tohohle tématu jsou účelový. Na VCH se ( ten kokot - podle tebe ) Fiola do CH vůbec nenavážel. Debatu, kterou v tom prvnim příspěvku popisuješ (z VCH) jsi buď nepochopil a nebo sis jí spíš schválně upravil tak aby vyzněla jak se ti hodí. Tý debaty jsem se na VCH účatnil.
Docela s podivem sleduju jaký sprosťárny tady kdo rozjede a hlavně to nikdo odsud nesmaže a toleruje (těžko se něco zlepší).
Quiark

PříspěvekZaslal: 29. únor 2008, 17:42:46    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Docela s podivem sleduju jaký sprosťárny tady kdo rozjede a hlavně to nikdo odsud nesmaže a toleruje (těžko se něco zlepší).

Asi tady funguje svoboda projevu Wink Jinak ty sprosťárny vyjadřují názor jejich autorů, ne Českých-her.cz (ale to je vám snad všem jasné).
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Popelnice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 2 z 4

Přejdi na: