.[ ČeskéHry.cz ].
Kterou grafiku do noťasu?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Marek

PříspěvekZaslal: 27. květen 2008, 22:36:04    Předmět: Odpovědět s citátem

Kula Shaker napsal:
Oni me ty Turiony nejak nevoni...Ze zkusenosti ze tridy vim ze Turion a myslim ze X3100 grafika mela problem...

Turion do toho netahej, nešlo to kvůli té grafice. Výkon cpu by na tuhle hru neměl mít vliv.
Mem

PříspěvekZaslal: 28. květen 2008, 08:33:36    Předmět: Odpovědět s citátem

(CZ)genius napsal:
da, ale vyber se tim vyyyrazne snizuje

U MS by melo jit zazadat o downgrade na XP, otazka je pak hw, zda vyrobce nebyl takovy kkt a udelal ovladace i pro XP

PříspěvekZaslal: 28. květen 2008, 08:54:59    Předmět: Odpovědět s citátem

Mem napsal:
(CZ)genius napsal:

U MS by melo jit zazadat o downgrade na XP, otazka je pak hw, zda vyrobce nebyl takovy kkt a udelal ovladace i pro XP

1) problem s drivery tu je a bude - pro vetsinu novych notebooku drivery na XP nejsou
2) downgrade na XP je az nejakych vyssich verzi - snad Bussiness Premium+ - rozhodne ne pro Vista Home/Basic
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ladis

PříspěvekZaslal: 28. květen 2008, 09:48:21    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, downgrade je jen z bussiness verzi Vist. Jinak pro me nebylo problem pred 2 mesici koupit nb bez OS (jsem spokojeny uzivatel Ubuntu Linuxu). Ten vyber je sice mensi, ale beztak stejne musite vybirat i podle toho, jestli na tom hw vas oblibeny OS pojede dobre.
Quiark

PříspěvekZaslal: 28. květen 2008, 10:01:19    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem taky asi před rokem a půl koupil notebook ASUS na asus.as bez OS.
if.then

PříspěvekZaslal: 28. květen 2008, 11:20:03    Předmět: Odpovědět s citátem

rezna napsal:
Mem napsal:
(CZ)genius napsal:

1) problem s drivery tu je a bude - pro vetsinu novych notebooku drivery na XP nejsou
2) downgrade na XP je az nejakych vyssich verzi - snad Bussiness Premium+ - rozhodne ne pro Vista Home/Basic

Lol Rolling Eyes tak to musi byt opravdu kkti.... nebo ze by za to dostavali nejake "naturalie"? Shocked

Notebook bez OS se prodava celkem bezne u "low - end" notebooků. Segra ma tusim nejakej ten pekne levnej Acer(asi za 8 000) nainstalla Ubuntu a pohoda....

OT: Znate nejaky ten vymakany emulator Winu na Linux? Na to abych ho naprogramoval si netroufnu Very Happy
RedLeader

PříspěvekZaslal: 28. květen 2008, 11:52:14    Předmět: Odpovědět s citátem

BOhužel, je to opět s Vistama. Naštěsti jsem na na DF toho asus notecu našel postupy, jak tam dotahat XP i přesto, že ovladače už nejsou pro XP nejsou nijak podporovány. Dokonce tam kdosi zjistil, že některé ovladače jedou z Vist pod XP bez problémů... pokusím se udělat totéž. Zvláš't, když omegadriver zprovoznil tu HD2600 i na XP. Tak až to budu mít, dám vědět.
Kula Shaker

PříspěvekZaslal: 28. květen 2008, 13:51:21    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci odrazovat ale...Z diskuze na nyxu vim ze specialne Asus a jeho sasi stoji za obr lejno.To same MSI a acer...Na MSI se uz memu dedkovi za 3 mesice roztekl a zmizel lak, na mem philipsu se uz vysroubovali samovolne 3 srouby na boku a na spoluzakove Aceru se krasne sloupali vsechny ale uplne vsechny pismenka.
Tim chci rict ze radsi bych si lehounce priplatil...vzdyt 2-3k jsou otazka jednoho tydne na brigade ne?
RedLeader

PříspěvekZaslal: 28. květen 2008, 14:31:58    Předmět: Odpovědět s citátem

Kula Shaker> jasně, to máš možná pravdu, ale doposud můj Acer po roce je stále funkční, nic se mi s ním neláme a když je někde trochu škrábanec, tak je to pouze mojí vinou. Nevím, co lidi dělají s noťasama, že jim nic nevydrží Smile Takže já si myslím, že by s tím třeba nemusel být problém. Říkám, hlavně mi původně šlo o to, jestli je lepší si dát do notecu HD2600 nebo 8600GS. Nebude to sice žádná herníé stanice, ale myslím, že to nebude tak zlý. Osobně si myslím, že by mi to mohlo stačit. Ostatně, ta konfigurace mi docela vyhovuje. Je fakt, že asi může být robustnější (aby podle tebe líp vydržel), ale to zase něco takového najít, je hrůza, já jsem rád, že jsem našel aspoň tohle.
Kula Shaker

PříspěvekZaslal: 28. květen 2008, 14:48:39    Předmět: Odpovědět s citátem

To mas recht, za ty penize je to hezky
swarm

PříspěvekZaslal: 28. květen 2008, 14:49:02    Předmět: Odpovědět s citátem

RedLeader napsal:
swarm> jasně, četl jsem tuto recenzi a myslím, že to není špatný:
http://www.cdr.cz/a/23154/8
Když vidim, na kterou stránku recenze jsi mě odkázal, tak ti záleží asi opravdu jen na výkonu. Pak ses asi docela trefil. To ten notebook má.

Na druhou stranu na fórech se můžeš dočíst i o různých problémech (u tohoto konkrétního si extra pamatuju třeba praskající plast vpravo od klávesnice - těch problémů bude asi víc, ale tenhle je takový atypický). Pár F3 ASUSů jsem měl v ruce a určitě to není etalon kvality. Na druhou stranu už jsem dávno rezignoval na to, abych se snažil něco lidem rozmlouvat. "Kdo chce kam, pomozme mu tam". Pouze ta rada o přečtení si uživatelských zkušeností není vůbec od věci, než to koupíš.

Sám jsem zaměřen úplně jinam a dávno jsem zjistil, že výkonná grafika je v notebooku to poslední, podle čeho si má cenu notebooky vybírat. Dneska jsem si zrovna domů přivezl svůj nový 14" ThinkPad R61 s dokovací stanicí a tříletou Next-Business-Day zárukou (tj. opraví mi to u mě doma do druhého dne).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
OGI

PříspěvekZaslal: 28. květen 2008, 15:18:50    Předmět: Odpovědět s citátem

jj s IBM jedine spokojenost mam T60 a nemuzu si ho vynachvalit, a i takovy gothic 3 nebo oblivion si natom clovek zahraje kldyz je nouze... ale jinak razim nazor ze notebook je na praci a na zabavu je poradna domaci masinka..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Kula Shaker

PříspěvekZaslal: 28. květen 2008, 15:27:18    Předmět: Odpovědět s citátem

IBM, Dell dlouuuuuho nic......mozna toshiba? a pak zase propast.A pak uz to jsou opet ti valecnici za 12k.Sony a podobne libustky jdou truchu stranou.
Marek

PříspěvekZaslal: 28. květen 2008, 15:49:35    Předmět: Odpovědět s citátem

Na mém Asusu mi praskají panty u displaye. Oba dva. NEBRAT. Problémů jsem s nima už měl dost. Jinak zjišťuju, že by se mi spíš hodil mobilní desktop, nějakých 15" nebo 17" klidně.

RedLeader napsal:
Zvláš't, když omegadriver zprovoznil tu HD2600 i na XP.

Na omegadriver ser, použij tohle: http://ati.amd.com/online/mobilecatalyst/ - podle posledních informací na driverech docela slušně zapracovali.

if.then napsal:
OT: Znate nejaky ten vymakany emulator Winu na Linux? Na to abych ho naprogramoval si netroufnu Very Happy

Shodou okolností se jmenuje Wine a poprvé ve své historii přechází do verze 1.0.
if.then

PříspěvekZaslal: 28. květen 2008, 19:12:52    Předmět: Odpovědět s citátem

RedLeader napsal:
Kula Shaker> Nevím, co lidi dělají s noťasama, že jim nic nevydrží Smile

To za starých dob nebylo taková nekvalita u nějakého notebooku s 486 někdo zkoušel ho:
-přejet autem
-hodit z třetího patra
-skákat po něm
-a ještě něco Very Happy

a ten notebook měl pár škrábanců a fungoval. OMG Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Popelnice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 2 z 4

Přejdi na: