| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Augi

|
Zaslal: 1. červen 2008, 17:54:05 Předmět: |
|
|
| Kula Shaker napsal: |
| Zaroven Vam velice dekuji ze ten slozity vyber me sexuality ktery jste vyresili za me. |
No není zač - a když přijdeš na IRC, tak ti určitě najdeme i partnera  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 1. červen 2008, 18:02:59 Předmět: |
|
|
| Kula Shaker napsal: |
| Kazdopadne lepsi byt zfanatizovany demokrat v evrope lec jsem drobek neco jineho nez hulakajici zfanatizovany muslim rvouci neco o vyvrazdeni bezvercu. |
Já tam zas takovej rozdíl nevidím - každý z nich je přesvědčen jen o svojí pravdě. A co by na to řekl takový muslim....  _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
if.then
|
Zaslal: 1. červen 2008, 18:22:34 Předmět: |
|
|
Zklidněte hormon... Tak tam utýraj pár Čínánků a postavěj na hlavu sportovní svět, ale tak mi řekněte co vyřešíte touto diskuzí...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
VladR
Založen: 30. 07. 2007 Příspěvky: 1322 Bydliště: Greater New York City Area
|
Zaslal: 1. červen 2008, 18:44:13 Předmět: |
|
|
Rozmyslam co je uchylnejsie:
a) Pozerat na spotenych sfetovanych sportovcov snaziacich sa behat/skakat/hadzat o 0.0000000001337 s rychlejsie ako ten spoteny/sfetovany sportovec 4 roky dozadu
b) NEpozerat na spotenych sfetovanych sportovcov snaziacich sa behat/skakat/hadzat, lebo je to v Cine.
Ak niekto chce bojkotovat Cinu, tak to musi spravit cez svoju penazenku. Vy ste v zivote nekupili ziadnu vec vyrobenu v Cine/Taiwane ? Asi tazko.
Moralizovat nad nehumannostou Ciny, ked tu 2/3 ludi priamo podporuje ten rezim svojimi nakupmi elektroniky/osatenia je DOST farizejske.
Chcem vidiet zenateho muza s rodinou, ktory zene vysvetluje - "Milacik, dalsie 3 mesiace budu nase deti chodit otrhane, nekupime im predsa tie saty z cinskych obchodov, radsej kupme tie 3krat drahsie domace, ved aj za druhej svetovej vojny deti chodili otrhane, tak aky je v tom rozdiel ?"
Vsetci tu mate plne huby moralistickych dristov, a sami ten rezim podporujete (ci uz priamo alebo nepriamo - aj ked vam otec doma nieco kupi co je vyrobene v Cine, tak je to tiez podpora z vasej strany, hoc nepriama) a este mate tu drzost sa tvarit aki ste uzasni, lebo nebudete pozerat jednu blbu olympiadu, ktora uz 80% prachov zarobila a este ani realne nezacala.
Z toho by jeden blil... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hunter

|
Zaslal: 1. červen 2008, 19:29:07 Předmět: |
|
|
| survik1 napsal: |
| Co vyvraždění 70 000 tiběťanů? |
No, to je skutečná trgédie, ale počty lidí vyvražděných Američany, Rusi, Němci, Angličany, Francouzi, Japonci ... jsou o pár řádů dál. A překvapivě je nikdo nebojkotuje. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 1. červen 2008, 19:40:50 Předmět: |
|
|
VladR: Ale to vsetci vieme
|
 |
frca

|
Zaslal: 1. červen 2008, 20:10:02 Předmět: |
|
|
| Souhlasím, je to absurdní. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 1. červen 2008, 20:37:57 Předmět: |
|
|
VladR ma absolutnu pravdu, sam by som to nevedel napisat lepsie. A prave preto je prave moj postoj spravny!  _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zapytchu

Založen: 08. 08. 2007 Příspěvky: 353 Bydliště: čechy i chacharov
|
Zaslal: 1. červen 2008, 21:09:31 Předmět: |
|
|
| zapytchu napsal: |
Ad Hitler byl humannejsi nez Cina - heh. Tak mi hod nejakou cinskou verzi treba takove Treblinky. Mno ? |
Co vyvraždění 70 000 tiběťanů? |
Dovol mi Ti připomenout lekci z dějepisu - v Treblince v Polsku zvládal režim dovezt, svleknout, spocitat, popravit a postarat se o mrtva tela az 20.000 lidi. Denně. Za celou válku tak stihli popravit přes osm set tisic lidi JEN v Treblince.
Pridej k tomu Buchenwald, Osvetim + libovolny koncentracni tabor dle vlastniho vyberu a ziskame cisla, ktere jsou vyrazne v nepomeru k tragedii v Tibetu.
Nechali Tibetany opravdu zabit ? Pak je to neospravedlnitelne a krute. Nicmene tu jsou stale rozdily. Cisla.
OT - vy defky, ja vam dam, ze mne nikdo neuctiva. To je blbost. A vsichni to vite
Jinak v zasade souhlasim s tim, co napsal VladR. To je strizlivy pohled na vec bez emoci  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
OGI

|
Zaslal: 1. červen 2008, 21:40:47 Předmět: |
|
|
hehe tohleje fakt ftipny vlakno , srovnavat cinu s nackama je docela ftipne ale zakladni rysy to podobne ma ale to ma kazda zeme rizena militantni vladou.... jen je to dnes holt vsechno vic na ocich, vic videt a vic sledovane nez za WW2, jinak osobne se nebudu na olympiadu asi divat vubec pac tyhle letni akce me moc neberou, kdyby byla zimni tak to bych se koukal klidne, ac stim co se v cine deje nesouhlasim tak sport by stim nemel mit co delat... _________________ ******************************************
Don't just create another game, try to tell a story. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
survik1
|
Zaslal: 1. červen 2008, 22:08:38 Předmět: |
|
|
Ad Hitler byl humannejsi nez Cina - heh. Tak mi hod nejakou cinskou verzi treba takove Treblinky. Mno ? |
Co vyvraždění 70 000 tiběťanů? |
Dovol mi Ti připomenout lekci z dějepisu - v Treblince v Polsku zvládal režim dovezt, svleknout, spocitat, popravit a postarat se o mrtva tela az 20.000 lidi. Denně. Za celou válku tak stihli popravit přes osm set tisic lidi JEN v Treblince.
Pridej k tomu Buchenwald, Osvetim + libovolny koncentracni tabor dle vlastniho vyberu a ziskame cisla, ktere jsou vyrazne v nepomeru k tragedii v Tibetu.
Nechali Tibetany opravdu zabit ? Pak je to neospravedlnitelne a krute. Nicmene tu jsou stale rozdily. Cisla.
OT - vy defky, ja vam dam, ze mne nikdo neuctiva. To je blbost. A vsichni to vite
Jinak v zasade souhlasim s tim, co napsal VladR. To je strizlivy pohled na vec bez emoci  |
Aneb jak řekl Stalin. Smrt jednotlivce je tragédie, smrt milionů je statistika.
Ale přirovnávat k tomuto jen Hitlera taky nelze, tohle měli na starosti vysocí důstojníci SS, kteří se přímo vyžívali v úkolu likvidace. Hitler dal rozkaz židy zabít, ale neřekl jak to udělat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 1. červen 2008, 22:24:44 Předmět: |
|
|
| Běžte řešit něco rozumného. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Houp
|
Zaslal: 1. červen 2008, 22:58:02 Předmět: |
|
|
dívat se nebudu.. a důvod? nedíval jsem se ani na tu v Athénách, ani v Sydney, tak proč teď?  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
VladR
Založen: 30. 07. 2007 Příspěvky: 1322 Bydliště: Greater New York City Area
|
Zaslal: 2. červen 2008, 07:53:15 Předmět: |
|
|
Mem - to je uzasny zaber, musim to savenut. Doslova v tomto pripade plati, ze lepsi obrazok, nez tisic slov  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Peregrine

|
Zaslal: 2. červen 2008, 08:10:13 Předmět: |
|
|
Nelibi se mi zasrany cinsky "pracovni tabory", ale ty vyrobky si stejne kupuju a kupovat budu.
Olympiadu jsem nikdy moc nesledoval. Ted budu
Je celkem jedno, jestli je vyvrazdenejch 70 tisic nebo milion, hrobnici z toho stejne kseft nemaj.
VladR: imho nejuchylnejsi je resit to na foru
Mem: good pic. saved. thx
Spousta holek kolem 25 let ji nema tak vytahanou jako vetsina 15tek. Zvlastni je, ze mi to uz ani neprijde zvlastni.
Jdu si udelat snidani. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|