| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Yossarian

|
Zaslal: 3. červen 2008, 11:06:36 Předmět: |
|
|
| Fila napsal: |
| Ja bych dokazal pochopit, kdyz se na to clovek diva kvuli divacke atraktivite -- stejne jak me muze bavit film me muze bavit treba hokej, na ten se cas od casu rad podivam. Nevim ale proc bych mel prozivat kdo z tech lidi vyhraje a resit to jako silene dulezitou vec, vzdyt fakticky je to docela jedno, respektive je to dulezite akorad pro lidi, co se na tom podili. |
teds mi pripomnel, jak sem malem po mistrovstvi co bylo ted nekdy dostal po drzce, protoze sem si pri ctvrtfinale na krabicku od cigaret namaloval svedskou vlajku a maval s tim pred nasranyma spolualkoholikama..
jinak do labyrintu klidne pujdu i v patek, i v sobotu. ( i kdyz , co sem tam byl posledne, tak ta nactileta slecna co se na me nalepila byla dosti skareda, a myslim ze ani ten papir na pekac nemela.. ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Fila
|
Zaslal: 3. červen 2008, 13:23:44 Předmět: |
|
|
Boha, jestli se tam opravdu hodlate vydat, tak tam snad pujdu taky -- kdyz jsem naposledy videl posilu v pritomnosti nactiletych slecen, tak to fakt stalo za to . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ondy1985

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 3. červen 2008, 16:08:10 Předmět: |
|
|
Yoyo: A vies, ze aj ja? (nieco podobne) A kedze som Slovak, tak ich to nasralo este 3x tolko a potom mi nechceli az do konca zapasu naliat  _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
RedLeader
|
Zaslal: 4. červen 2008, 11:20:09 Předmět: |
|
|
Ondy1985> To ta matika mě zničila
Bože, CH jde do labyrintu? To zní jako Armagedon , bejvalka tam občas chodí, nebyla sice nějak extra hezká, ale pro vás by to mohla být slušná zastávka pro regiment, aspoň ty modrý oči jsou fajn tzv. "modrá šance"  _________________ Je neustále třeba zkoušet nové věci (Dr.Lector). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zapytchu

Založen: 08. 08. 2007 Příspěvky: 353 Bydliště: čechy i chacharov
|
Zaslal: 5. červen 2008, 15:30:48 Předmět: |
|
|
lool, "moje bejvalka je sice seredna jak prdel, ale pro vas, beznadejny ajťáky by mohla byt akorat" ...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|