| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
swarm

|
Zaslal: 9. září 2007, 23:51:36 Předmět: |
|
|
Někdy je jeden pohled víc než dost. _________________ Diagon Swarm - redaktor notebook.cz, moderátor diskuzního fora 3dfx.cz, zive.cz a notebook.cz
Blog o mobilní technice -> [WWW] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gixian
|
Zaslal: 10. září 2007, 13:33:44 Předmět: |
|
|
swarm:  _________________ Server shořel, já ne. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rexistens

Založen: 29. 07. 2007 Příspěvky: 62 Bydliště: kousek od Zlina a nekdy Brno
|
Zaslal: 10. září 2007, 17:47:20 Předmět: |
|
|
nechce se mi to cist...takze nebudu...jen neco prihodim k tematu VS a sport.
Osobne velmi lituju, ze jsem do tedka nesportoval na VS, protoze me nic nenutio se hybat a uz to odnasim bolesti v zadech pri kazdy sebe mensi namaze...a je to pekne neprijemny...takze jestli to letos pujde nejaky sport si zapisu, kdyby to mel byt blby ping pong..aspon nejaky pohyb (jen sukani nestaci;)) _________________ Osobní stránky a portfolio
Stránky BlueA www.bluea.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
swarm

|
Zaslal: 11. září 2007, 15:42:12 Předmět: |
|
|
| Rexistens napsal: |
| (jen sukani nestaci;)) |
To že si ho necháváš olizovat od svýho psa ještě jako šukání nazývat nemůžeš . _________________ Diagon Swarm - redaktor notebook.cz, moderátor diskuzního fora 3dfx.cz, zive.cz a notebook.cz
|
| Návrat nahoru |
|
 |
RedLeader
|
Zaslal: 11. září 2007, 18:12:18 Předmět: |
|
|
Cvičit se musí! A pokud jde o sport, tak nejlepší je florbal. A best of je brankář ve florbale, enjoy it! Já mám na FIMU zapsáno podruhé a už se zase těším! _________________ Je neustále třeba zkoušet nové věci (Dr.Lector). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Chjoodge

|
Zaslal: 11. září 2007, 18:12:53 Předmět: |
|
|
Jasný. Nebo mariáš, šachy nebo šipky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Yossarian

|
Zaslal: 11. září 2007, 20:13:01 Předmět: |
|
|
| RedLeader napsal: |
| Cvičit se musí! A pokud jde o sport, tak nejlepší je florbal. A best of je brankář ve florbale, enjoy it! Já mám na FIMU zapsáno podruhé a už se zase těším! |
kolega doufam ze na vutu bude misto brankare jeste volne..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 11. září 2007, 21:17:02 Předmět: |
|
|
| Cvičit se musí! A pokud jde o sport, tak nejlepší je florbal. A best of je brankář ve florbale, enjoy it! Já mám na FIMU zapsáno podruhé a už se zase těším! |
to je cisto subjektivny nazor. nemal by si vynasat taketo sudy. _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
RedLeader
|
Zaslal: 16. září 2007, 19:13:41 Předmět: |
|
|
pcmaster> promiň, možná jsem se doktl člověka, který touží kopat do míče (nebo do lidí, významově je to stejné), snad fotbalisty?
Yoyo: škoda, že nejsi na FIMU, mohl jsme si zapsat stejnou seminárku a smát se ubožákům v poli mám novou helmu a dres, moc fajn! _________________ Je neustále třeba zkoušet nové věci (Dr.Lector). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zapytchu

Založen: 08. 08. 2007 Příspěvky: 353 Bydliště: čechy i chacharov
|
Zaslal: 16. září 2007, 19:19:25 Předmět: |
|
|
Cvičit ano, a nezáleží vůbec na tom, zda na VŠ.
Kdo necvičí, měl by být vlastním tělem doveden k sebemrskání. Tělo je to nejdůležitější, co člověk má (společně s hlavou -) ), a ničení sebe sama nic neděláním, ať se to snažíte ospravedlnit čímkoliv, je to největší pokrytectví.
Tolik k mým radikálním postojům - hanba všem, co se nehýbou! Do pekel s nimi !!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
RedLeader
|
Zaslal: 16. září 2007, 19:36:31 Předmět: |
|
|
ZAPYTCHU> přesně tak, souhlasím se vším. Ve zdravém těle, zdravý duch-navíc po unavení ze sportu chutná pivko nejlíp  _________________ Je neustále třeba zkoušet nové věci (Dr.Lector). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rexistens

Založen: 29. 07. 2007 Příspěvky: 62 Bydliště: kousek od Zlina a nekdy Brno
|
Zaslal: 16. září 2007, 19:52:48 Předmět: |
|
|
| swarm napsal: |
To že si ho necháváš olizovat od svýho psa ještě jako šukání nazývat nemůžeš . |
ale no tak...se ti sverim a ty to hnedka vykecas :-/  _________________ Osobní stránky a portfolio
Stránky BlueA www.bluea.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
swarm

|
Zaslal: 16. září 2007, 20:26:30 Předmět: |
|
|
| swarm napsal: |
To že si ho necháváš olizovat od svýho psa ještě jako šukání nazývat nemůžeš . |
ale no tak...se ti sverim a ty to hnedka vykecas :-/  |
Neboj, to s tim poníkem bych ale nevykecal  _________________ Diagon Swarm - redaktor notebook.cz, moderátor diskuzního fora 3dfx.cz, zive.cz a notebook.cz
|
| Návrat nahoru |
|
 |
RedLeader
|
Zaslal: 16. září 2007, 20:44:19 Předmět: |
|
|
Když už jste takový prasata, s radostí vám do čaje vymačkám molitanový suspenzor po 2 hodinovém tréninku. _________________ Je neustále třeba zkoušet nové věci (Dr.Lector). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Augi

|
Zaslal: 17. září 2007, 08:17:41 Předmět: |
|
|
| Když už jste takový prasata, s radostí vám do čaje vymačkám molitanový suspenzor po 2 hodinovém tréninku. |
Rexistensovy a swarmovy úchylky se ale zjevně ubírají jiným směrem než ta tvoje  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|