.[ ČeskéHry.cz ].
Rychlosoutěž
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
OndraSej

PříspěvekZaslal: 29. červen 2009, 21:59:20    Předmět: Odpovědět s citátem

Potvrzuju prijeti her od Quiarka, Mema a zgerbiaka. A ted prosim o chvili trpelivosti, pracujeme na tom Smile (rychlosoutez byla ve tvorbe hry, ne v jejich hodnoceni Smile)
Matasx

PříspěvekZaslal: 29. červen 2009, 22:09:50    Předmět: Odpovědět s citátem

Původně jsem se chtěl zůčastnit, ale prostě nebyl čas a pak to co sem si vymyslel bylo trošku náročnější než jsem si myslel... tak třeba se to objeví brzo v projektech Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pcmaster

PříspěvekZaslal: 29. červen 2009, 22:11:29    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja som bol v podstate od utorka do pondelka rana mimo domu a mimo kompu, co som mal naplanovane uz 1/4 roka dopredu, cize smola tentokrat Sad Ale tesim sa, ze sa niekto zucastnil!
rezna

PříspěvekZaslal: 29. červen 2009, 22:12:04    Předmět: Odpovědět s citátem

Matasx napsal:
a pak to co sem si vymyslel bylo trošku náročnější než jsem si myslel... tak třeba se to objeví brzo v projektech Cool

rekl bych ze to je problem vetsiny vyvojaru - vzdy vymysli neco co nemaji sanci za dany casovy horizont stihnout - to co ma byt na tyden delaji mesice - hru na pul roku delaji nekolik let ...

--------------

jinak musim rict ze me tak nizka ucast vic nez mrzi - zvlast kdyz ve vedlejsim vlakne se prihlasilo k ucasti 11 lidi...
OndraSej

PříspěvekZaslal: 29. červen 2009, 22:31:19    Předmět: Odpovědět s citátem

Matasx> ale pokud jsi behem prace poctive psal denik, tak si aspon muzes zlepsit odhady, jak dlouho ti co bude trvat. Doporucuju Wink
(a doporucuju si ho vest i dal)
franz

PříspěvekZaslal: 29. červen 2009, 22:33:49    Předmět: Odpovědět s citátem

Na zúčastněné hry jsem zvědav, snad nedopadnou jako ta videa z gds
MD

PříspěvekZaslal: 29. červen 2009, 22:36:11    Předmět: Odpovědět s citátem

jj, ja dopadl uplne stejne. Napadaly me jen takove namety, ktere byly bud nezajimave a/nebo nerealizovatelne. Takze jsem to nakonec vzdal jeste ve fazi specifikace Crying or Very sad

Mimo jine jsem uvazoval o klonu teto hry http://www.abandonia.com/en/games/156/Airborne+Ranger.html, jenze pak jsem si radeji stahl a zahral original Wink
OndraSej

PříspěvekZaslal: 29. červen 2009, 22:58:42    Předmět: Odpovědět s citátem

MD> tak to je skoda, ze te hrani nenamotivovalo k tvorbe remake Smile

Ale jinak to priste (pokud bude nejake priste) vidim spis na konkretnejsi zadani, nez jenom tema a hlavni motiv. Zvlast kdyz lidi, co po tom volali se ani nezucastnili :/
Quiark

PříspěvekZaslal: 29. červen 2009, 23:18:11    Předmět: Odpovědět s citátem

MD napsal:
byly bud nezajimave

No vidíš, mě to ale neodradilo Smile
VladR

PříspěvekZaslal: 30. červen 2009, 07:31:40    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Ale jinak to priste (pokud bude nejake priste) vidim spis na konkretnejsi zadani, nez jenom tema a hlavni motiv. Zvlast kdyz lidi, co po tom volali se ani nezucastnili :/
Bohuzial, uz hodne dlhu dobu (vyse 10 rokov) nemam ten luxus, ze aj ked si dopredu zaplanujem volny vikend, tak sa to nakoniec aj podari zrealizovat. Plus, 50+ hodin do tyzdna v praci na volnom case zrovna dva razy neprida.

Urcite nech je nejake "priste", ale fakt radsej dajme 2 tydne na to, aby mal clovek vyssiu sancu si najst aspon 20-30 hodin na tvorbu.

Dokonca si myslim, ze ma to vobec neznevyhodnuje oproti studentom/osamote zijucim jedincom, kedze ti zriedka maju hotovy engine, ktory poznaju odpredu/odzadu a mozu na tom makat 10 hodin denne.
OndraSej

PříspěvekZaslal: 30. červen 2009, 10:37:57    Předmět: Odpovědět s citátem

VladR> Dva tydny uz nejsou moc rychlo. A na druhou stranu uz jsou dost dlouha doba na vymluvy typu "to nema cenu, kdyz se tomu stejne muzu venovat jenom jeden nebo dva dny".

Ten tyden vidim fakt jako maximum...
VladR

PříspěvekZaslal: 30. červen 2009, 10:50:09    Předmět: Odpovědět s citátem

No ved presne o to tu ide, ci nie ? Ze za tie 2 tyzdne si vacsina ludi aj tak najde max. tak 3 dni/vecery, kedze 90% komunity ma denny job +-rodina.

Prave preto tvrdim, ze nevadi, ak si nejaky student najde cas aj cele 2 tyzdne pocas kazdeho dna na tvorbu - nevidim to ako diskriminaciu. Ty hej ?

Aj tak je nemozne najst termin, ktory bude vyhovovat vsetkym - to proste nejde, to je jasne. Ale tych 5 ludi, co tam nieco posle sa skor dohodne (aj ked len na istu pravdepodobnost)...
Mem

PříspěvekZaslal: 30. červen 2009, 11:35:49    Předmět: Odpovědět s citátem

rezna napsal:
jinak musim rict ze me tak nizka ucast vic nez mrzi - zvlast kdyz ve vedlejsim vlakne se prihlasilo k ucasti 11 lidi...

Jj, víš jak se říká - kdo opravdu chce, hledá způsob (např. udělat totálně ujetou hru jako já Wink), kdo nechce, hledá důvod

PříspěvekZaslal: 30. červen 2009, 11:42:53    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja se chtel zucastnit, jenze me nic moc nenapadlo na to tema a v utery me shorela grafika a od te doby jsem vicemene na PC jen v praci, nez skonci reklamace Sad. Takze me to mrzi a priste se rad budu ucastnit.

Nevim jestli jsem sam, kdo by byl ale vice pro vetsi upresneni zadani, ja cekal neco ve stylu, jako byvalo kdysi (Tetris, zavody aut, ...) tohle me prislo moc otevrene a nenapadlo me nic, jak to zpracovat Sad.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
zgerbiak

PříspěvekZaslal: 30. červen 2009, 12:16:25    Předmět: Odpovědět s citátem

Tiež som za presnejšie zadanie.
Mali sme problém niečo vymyslieť na túto tému...Tiež to teraz aj tak vyzerá. Confused
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Soutěže Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 2 z 5

Přejdi na: