Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
OndraSej

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 29. červen 2009, 21:59:20 Předmět: |
|
|
Potvrzuju prijeti her od Quiarka, Mema a zgerbiaka. A ted prosim o chvili trpelivosti, pracujeme na tom (rychlosoutez byla ve tvorbe hry, ne v jejich hodnoceni ) _________________ http://trionteam.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Matasx
|
Zaslal: 29. červen 2009, 22:09:50 Předmět: |
|
|
Původně jsem se chtěl zůčastnit, ale prostě nebyl čas a pak to co sem si vymyslel bylo trošku náročnější než jsem si myslel... tak třeba se to objeví brzo v projektech  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 29. červen 2009, 22:11:29 Předmět: |
|
|
No ja som bol v podstate od utorka do pondelka rana mimo domu a mimo kompu, co som mal naplanovane uz 1/4 roka dopredu, cize smola tentokrat Ale tesim sa, ze sa niekto zucastnil! _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 29. červen 2009, 22:12:04 Předmět: |
|
|
Matasx napsal: |
a pak to co sem si vymyslel bylo trošku náročnější než jsem si myslel... tak třeba se to objeví brzo v projektech  |
rekl bych ze to je problem vetsiny vyvojaru - vzdy vymysli neco co nemaji sanci za dany casovy horizont stihnout - to co ma byt na tyden delaji mesice - hru na pul roku delaji nekolik let ...
--------------
jinak musim rict ze me tak nizka ucast vic nez mrzi - zvlast kdyz ve vedlejsim vlakne se prihlasilo k ucasti 11 lidi... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OndraSej

|
Zaslal: 29. červen 2009, 22:31:19 Předmět: |
|
|
Matasx> ale pokud jsi behem prace poctive psal denik, tak si aspon muzes zlepsit odhady, jak dlouho ti co bude trvat. Doporucuju
(a doporucuju si ho vest i dal) _________________ http://trionteam.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 29. červen 2009, 22:33:49 Předmět: |
|
|
Na zúčastněné hry jsem zvědav, snad nedopadnou jako ta videa z gds |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MD

|
Zaslal: 29. červen 2009, 22:36:11 Předmět: |
|
|
jj, ja dopadl uplne stejne. Napadaly me jen takove namety, ktere byly bud nezajimave a/nebo nerealizovatelne. Takze jsem to nakonec vzdal jeste ve fazi specifikace
Mimo jine jsem uvazoval o klonu teto hry http://www.abandonia.com/en/games/156/Airborne+Ranger.html, jenze pak jsem si radeji stahl a zahral original  _________________ - play with objects - www.krkal.org - |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OndraSej

|
Zaslal: 29. červen 2009, 22:58:42 Předmět: |
|
|
MD> tak to je skoda, ze te hrani nenamotivovalo k tvorbe remake
Ale jinak to priste (pokud bude nejake priste) vidim spis na konkretnejsi zadani, nez jenom tema a hlavni motiv. Zvlast kdyz lidi, co po tom volali se ani nezucastnili :/ _________________ http://trionteam.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Quiark

|
Zaslal: 29. červen 2009, 23:18:11 Předmět: |
|
|
MD napsal: |
byly bud nezajimave |
No vidíš, mě to ale neodradilo  _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VladR
Založen: 30. 07. 2007 Příspěvky: 1322 Bydliště: Greater New York City Area
|
Zaslal: 30. červen 2009, 07:31:40 Předmět: |
|
|
citace: |
Ale jinak to priste (pokud bude nejake priste) vidim spis na konkretnejsi zadani, nez jenom tema a hlavni motiv. Zvlast kdyz lidi, co po tom volali se ani nezucastnili :/ |
Bohuzial, uz hodne dlhu dobu (vyse 10 rokov) nemam ten luxus, ze aj ked si dopredu zaplanujem volny vikend, tak sa to nakoniec aj podari zrealizovat. Plus, 50+ hodin do tyzdna v praci na volnom case zrovna dva razy neprida.
Urcite nech je nejake "priste", ale fakt radsej dajme 2 tydne na to, aby mal clovek vyssiu sancu si najst aspon 20-30 hodin na tvorbu.
Dokonca si myslim, ze ma to vobec neznevyhodnuje oproti studentom/osamote zijucim jedincom, kedze ti zriedka maju hotovy engine, ktory poznaju odpredu/odzadu a mozu na tom makat 10 hodin denne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OndraSej

|
Zaslal: 30. červen 2009, 10:37:57 Předmět: |
|
|
VladR> Dva tydny uz nejsou moc rychlo. A na druhou stranu uz jsou dost dlouha doba na vymluvy typu "to nema cenu, kdyz se tomu stejne muzu venovat jenom jeden nebo dva dny".
Ten tyden vidim fakt jako maximum... _________________ http://trionteam.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VladR
Založen: 30. 07. 2007 Příspěvky: 1322 Bydliště: Greater New York City Area
|
Zaslal: 30. červen 2009, 10:50:09 Předmět: |
|
|
No ved presne o to tu ide, ci nie ? Ze za tie 2 tyzdne si vacsina ludi aj tak najde max. tak 3 dni/vecery, kedze 90% komunity ma denny job +-rodina.
Prave preto tvrdim, ze nevadi, ak si nejaky student najde cas aj cele 2 tyzdne pocas kazdeho dna na tvorbu - nevidim to ako diskriminaciu. Ty hej ?
Aj tak je nemozne najst termin, ktory bude vyhovovat vsetkym - to proste nejde, to je jasne. Ale tych 5 ludi, co tam nieco posle sa skor dohodne (aj ked len na istu pravdepodobnost)... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 30. červen 2009, 11:35:49 Předmět: |
|
|
rezna napsal: |
jinak musim rict ze me tak nizka ucast vic nez mrzi - zvlast kdyz ve vedlejsim vlakne se prihlasilo k ucasti 11 lidi... |
Jj, víš jak se říká - kdo opravdu chce, hledá způsob (např. udělat totálně ujetou hru jako já ), kdo nechce, hledá důvod _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Manox

|
Zaslal: 30. červen 2009, 11:42:53 Předmět: |
|
|
Ja se chtel zucastnit, jenze me nic moc nenapadlo na to tema a v utery me shorela grafika a od te doby jsem vicemene na PC jen v praci, nez skonci reklamace . Takze me to mrzi a priste se rad budu ucastnit.
Nevim jestli jsem sam, kdo by byl ale vice pro vetsi upresneni zadani, ja cekal neco ve stylu, jako byvalo kdysi (Tetris, zavody aut, ...) tohle me prislo moc otevrene a nenapadlo me nic, jak to zpracovat . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zgerbiak

|
Zaslal: 30. červen 2009, 12:16:25 Předmět: |
|
|
Tiež som za presnejšie zadanie.
Mali sme problém niečo vymyslieť na túto tému...Tiež to teraz aj tak vyzerá.  |
|