.[ ČeskéHry.cz ].
Rychlosoutěž
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Soutěže
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ondy1985



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 361

PříspěvekZaslal: 16. červenec 2009, 15:52:12    Předmět: Odpovědět s citátem

zgerbiak napsal:
Blender má s Ati menšie problémy.

Mensimi problemami by som to nenazyval, ta hra je bohuzial nehratelna Sad Skoda, vyzerala celkom schopne Smile
_________________
Whack it! - nová hra pre Android na štýl Whac-a-mole
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Johny.D



Založen: 16. 07. 2009
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: 16. červenec 2009, 18:26:07    Předmět: Odpovědět s citátem

No k té grafice původně hra měla mít 2d filtr takže měla vypadat uplně jinak.
obrázek
http://img151.imageshack.us/i/obrazekdld.jpg/

ale kvuli technickym problémům se od toho nakonec upustilo.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
frca



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 1554

PříspěvekZaslal: 16. červenec 2009, 21:13:10    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak rozjet tu blenderovou hru v linuxu?
_________________
www.FRANTICWARE.com
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Weny Sky



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 241

PříspěvekZaslal: 16. červenec 2009, 21:33:17    Předmět: Odpovědět s citátem

Linux? co to je?




Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
OndraSej



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 767
Bydliště: Brandýs nad Labem

PříspěvekZaslal: 16. červenec 2009, 21:56:58    Předmět: Odpovědět s citátem

frca> je tam bacteria.blend, tak mozna tak
_________________
http://trionteam.net
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Matasx



Založen: 17. 08. 2008
Příspěvky: 258

PříspěvekZaslal: 17. červenec 2009, 10:18:30    Předmět: Odpovědět s citátem

Agent test, celkové score 4 Very Happy Very Happy
Bacteria: dobu běželo dobře, ale pak se něco po*ralo a začalo to vypisovat hlášky do konzole a nejspíš díky tomu vypisování to spadlo na 5fps... takže sem to hrál odznova, naštěstí sem si pamatoval všechny kódy tak to nebyl problém a zdárně sem to dohrál Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Aldor



Založen: 06. 09. 2008
Příspěvky: 24

PříspěvekZaslal: 17. červenec 2009, 12:27:55    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratulace páni vývojáři, hrát i dohrát jde všechny tři - verified by myself - a to není u podobných projektů moc častým jevem (i když někdo si tu stěžoval, že mu nejde to či ono, já mám asi tu správnou kombinaci hw&sw Very Happy). K jednotlivým hrám:

Bacteria:
Grafika je perfektní, příběh i gameplay už jsou trošku slabší. Popravdě jsem většinu času strávil během na místo, kde přesně vím co mám dělat a tak šlo skutečně jenom o to dostat se tam. Obvykle mívám s adventurami problémy a když šlo tohle tak snadno i mně, tak se zkušenej adventurista musel nudou ukousat.

Agent Vláďa:
Jednoznačně nejhratelnější kousek. Chtělo by to ještě promakat ve všech směrech, ale základ tu je. FoW pěkně udělané, nevím proč, ale pořád mi to připomínalo Commandos 1/2 Smile A obtížnost je teda obtěžujícně obtížně obtížná!

AgentTest:
Ehm. Ale tak - pobavilo mě to. Párkrát jsem se zasmál (třeba i neplánovaně tomu, jak se mi třikrát povedlo zmeškat nástup na test Razz ), otestoval reakce (hra mi tvrdí, že výborné, tak nevím Wink ) a rozšířil si své češtinářské obzory. Test jsem nesložil kvůli 6hlavňovému kulometu. Nakonec jsem se pohrabal v .cs souborech a trošku si zacheatoval Twisted Evil . Text o agentce Kočce odmítám číst (cílová částka byla opět ze zdrojáků Laughing ), absurdní drama je proti tomu hadr.. Jo a skóre 4 (méně už asi nejde? Wink ) a napodruhé 365.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Matasx



Založen: 17. 08. 2008
Příspěvky: 258

PříspěvekZaslal: 17. červenec 2009, 12:33:19    Předmět: Odpovědět s citátem

Aldor: no tak já se teda taky přiznám že sem nahlídl do zdrojáků, ale i tak sem musel použít kalkulačku Very Happy Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Aldor



Založen: 06. 09. 2008
Příspěvky: 24

PříspěvekZaslal: 17. červenec 2009, 12:38:56    Předmět: Odpovědět s citátem

JJ. same here Cool. Asi nějaká další Memova záludnost Twisted Evil , ale čekal bych náročnější překážku než sečíst dvě čísla Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Matasx



Založen: 17. 08. 2008
Příspěvky: 258

PříspěvekZaslal: 17. červenec 2009, 12:50:18    Předmět: Odpovědět s citátem

Já sem čekal že tam bude třeba trik s přetečením Int32, ale to sem čekal asi moc Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rezna



Založen: 27. 07. 2007
Příspěvky: 2156

PříspěvekZaslal: 17. červenec 2009, 12:53:04    Předmět: Odpovědět s citátem

tohle staci na to aby to neslo vycist reflektorem primo...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Matasx



Založen: 17. 08. 2008
Příspěvky: 258

PříspěvekZaslal: 17. červenec 2009, 15:03:06    Předmět: Odpovědět s citátem

rezna: neřekl bych, když na to kouknu reflectorem tak vidím
kód:
private void maskedTextBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
{
    decimal num = 0M;
    try
    {
        num = Convert.ToDecimal(this.maskedTextBox1.Text);
    }
    catch
    {
    }
    this.correct = (num - 12345M) == 5727714M;
    this.timer1.Enabled = this.correct;
}
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mem



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 1959
Bydliště: Olomouc

PříspěvekZaslal: 17. červenec 2009, 16:54:08    Předmět: Odpovědět s citátem

Disassemblerem jo, ale šlo mi o binárku Smile
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Matasx



Založen: 17. 08. 2008
Příspěvky: 258

PříspěvekZaslal: 17. červenec 2009, 17:43:51    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim kdo by koukal na binárku když je tu náš přítel reflector a ještě k tomu zdarma. Kód zobrazí v podstatě v totožný podobě, akorát dřív ukazoval čísla jen hexa, ale to už je taky minulost. Existuje vlastně (krom dotfuscatoru) nějaký řešení na stížení přečtení MSIL ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Aldor



Založen: 06. 09. 2008
Příspěvky: 24

PříspěvekZaslal: 18. červenec 2009, 07:05:27    Předmět: Odpovědět s citátem

No, já teda nevím, kdo by používal reflector, když má ty zdrojáky přímo k dispozici ve vedlejší složce.. Very Happy Ale tak pokud chápu jak funguje reflector, tak je to asi o trošku míň pracný a tady jsem vlastně na fóru lenochů Very Happy

EDIT: A jéje, koukám, že už to začíná bejt ale úplně OT.. Embarassed
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Soutěže Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 4 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Vzhled udelal powermac
Styl "vykraden" z phpBB stylu MonkiDream - upraveno by rezna