.[ ČeskéHry.cz ].
Architektonia - architektem středověkého města

 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Inkubátor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Herly



Založen: 15. 09. 2008
Příspěvky: 78

PříspěvekZaslal: 31. květen 2010, 11:48:06    Předmět: Architektonia - architektem středověkého města Odpovědět s citátem

Architektonia

Chtěly byste někdy být architektem svého vlastního města? Nyní máte jedinečnou příležitost! Země se zmítá v zoufalství nezodpovědného hospodaření bývalého tyranského krále Demoniána.

Po dlouhá léta násilně utlačoval svůj vlastní lid a plnil svou pokladnici cizím zlatem. Jeho bratr však odmítl již déle přihlížet ničení milované země a s pomocí svých věrných jej sesadil z trůnu. Čeká ho ale nelehký úkol - postavit zemi zase na nohy. Jako by to nestačilo, jednotlivá panství nesouhlasí se sesazením zkorumpovaného krále a bouří se. Odmítají vydat svá města a v mnohých případech vysílají útoky proti svým krajanům.

Všem těmto nešvarům musí nový král čelit, aby se jeho země opět sjednotila a začala vzkvétat. A proto povolal své nejvěrnější architekty a vyslal je do všech koutů země, aby mu pomohli v tomto nelehkém období. Potvrdíš svou věrnost králi a prokážeš své schopnosti s hospodařením města?

Tým Zeyo Games vám představuje svůj nový projekt s názvem Architektonia. V roli městského architekta se budete muset postarat o jeho správný chod ze všech stránek. Hlídat budete nejen dostatek surovin, jejich výrobu, či přísun nových obyvatel, ale také kriminalitu, náboženské osvícení, kulturu města a mnoho dalšího. Především ale své město budete budovat kousek po kousku k obrazu svému.

Žádné označování zón a náhodilé stavby. Vše bude přesně podle vás. Rozvíjet budete ovšem také svou vlastní armádu na obranu města, vést války s okolními panstvími či s nimi uzavírat spojenectví. Je toho hodně, takže si to pojďme trochu shrnout:

Na co se těšit?

  • 2.5D statická kamera, grafický styl podobný jako u AOE 2
  • Budování svého vlastního města kousek po kousku
  • Hlídání celé řady faktorů, vedoucích ke spokojenosti obyvatel
  • Stavitelské systémy, motivující hráče stavět město smysluplným způsobem
  • Správu armády a daní
  • Tříliniový castle defense bojový mód
  • Diplomatické systémy
  • 20 navazujících misí
  • Volnou hru pro jednoho hráče

Pozn.: multiplayer nebude. S největší pravděpodobností později prostřednictvím patche ale v základní verzi ho neplánujeme.

Zaujal vás tento či některý z našich projektů? Chcete se o nás dovědět více? Navštivte stránku http://www.projectgaia.cz, kde se dozvíte další informace.

Stále hledáme posily do týmu!

Jestliže chcete být součástí mladého a ambiciózního týmu vývojářů, kteří hýří dobrými nápady a svou práci berou opravdu vážně, kontaktujte nás. Ke koordinaci naší práce využíváme celou řadu v praxi ověřených prostředků a praktik. Od pevně dané hierarchie týmu, až po stanovování termínů, pevné rozdělování práce, SVN systémy, externí servery pro ukládání dat, ticket systém, či online GDD prostřednictvím Wikipedie. Chceme odvádět kvalitní práci a proto je naším úkolem zajistit proto ty nejlepší podmínky. V případě zájmu navštivte stránku http://www.projectgaia.cz/zapojte-se/, kde se dozvíte další informace.

Poznámka:Také jste si možná všimli, že jsme zde a na mnoha jiných místech avizovali také projekt Gaia. Opravdu nechceme patřit k těm, kteří tvoří deset projektů najednou a o to déle trvá vydání každého z nich. Architektonia vznikla až po mnohých námětech jak z venčí týmu, tak z jeho vnitřku, kdy vznikaly obavy, že pustit se do tak velkého projektu tak brzo po vzniku týmu by byla sebevražda. Proto jsme oproti minulému projektu s názvem Whizz zvedli laťku o něco více. Práce na projektu Gaia jsou tedy pozastaveny a jeho rozvíjení probíhá zatím jen na papíře. Mezitím se budeme usilovně věnovat Architektonii a poté se již plni zkušenností a odhodlání můžeme začít věnovat našemu hlavnímu projektu.


Naposledy upravil Herly dne 31. květen 2010, 14:30:46, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rezna



Založen: 27. 07. 2007
Příspěvky: 2156

PříspěvekZaslal: 31. květen 2010, 12:28:03    Předmět: Odpovědět s citátem

PRESUNUTO: nesplnuje 2 screenshoty, aby to mohlo byt v projektech...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
quas4



Založen: 18. 10. 2007
Příspěvky: 199

PříspěvekZaslal: 31. květen 2010, 14:06:28    Předmět: Odpovědět s citátem

sice jsem se nikdy nevyjadroval projektum ktere jsou zde predstavovany, ale potom co ctu uz asi 30ty megalomansky a s velkym odhodlanim pojaty startup tak si neodpustim poznamku i kdyz vim ze se na me zrejme sesypou hromy blesky Smile

Doporucuju aby si vsichni clenove tymu poctive precetli treba toto: http://www.gamedev.net/reference/articles/article2687.asp

Nemam nic proti nadseni (naopak), ale pokud chces vydat hru v druhe polovine roku 2010 tak jsi bud dost mimo nebo si predstavuju za hrube nastrelenymi body/napady (viz "na co se tesit") neco mnohem vetsiho a pracnejsiho nez ve skutecnosti je.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Herly



Založen: 15. 09. 2008
Příspěvky: 78

PříspěvekZaslal: 31. květen 2010, 14:30:29    Předmět: Odpovědět s citátem

diky za tip určitě přečtu. co se týká data vydání - tohle je vyloženě amatersky odhad. mam za sebou jen jednu jednoduchou hru takze nejsem schopny odhadovat delku vývoje nějakého projektu. očividně sem celkem mimo a budu to muset prehodnotit:) - ale nemyslím si že tenhle projekt je zase nějak extrémně náročnýSmile nakonec jádro už v podstatě máme.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Inkubátor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Vzhled udelal powermac
Styl "vykraden" z phpBB stylu MonkiDream - upraveno by rezna