.[ ČeskéHry.cz ].
Game Life letošního DIGITEXu získal konkrétní obsah

 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Magazín
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Fila



Založen: 31. 07. 2007
Příspěvky: 853

PříspěvekZaslal: 17. září 2007, 14:39:00    Předmět: Game Life letošního DIGITEXu získal konkrétní obsah Odpovědět s citátem

Po loňském výrazném úspěchu DIGITEX Developer Pointu přichází v letošním roce tato akce v inovované podobě pod názvem Game Life. Již nyní, více než měsíc před konáním veletrhu, je znám konkrétní obsah. Těšit se můžeme na desítku tuzemských i zahraničních vývojářských firem a studií z oblasti počítačové zábavy, které budou kromě prezentací svých projektů též lákat do svých řad nové talenty.

O tom, že oblast počítačové zábavy může mít na DIGITEXu i svou pracovní podobu svědčí letošní Game Life, určený herním nadšenců a začínajícím i zkušeným herním vývojářům. Projekt, jež měl svého předchůdce v loňském DIGITEX Developer Pointu se letos představí v rozšířené a inovované podobě. Více než desítka studií na podzim naplní pavilon X brněnského Výstaviště a prostřednictvím přímých jednání i živých presentací v sále pro více než padesát posluchačů osloví tuzemské počítačové nadšence. Plánovány jsou nejen ukázky vývojářských nástrojů, rozpracovaných i hotových projektů, ale též předávání zkušeností, odborné i méně odborné diskuse a to jak z oblasti PC, konzolí tak i mobilních platforem.

Svou účast již přislíbili tvůrci postapokalyptického RPG Bezzemí One eyed child, tým Cybersphere či Sgames - tvůrci arkádového simulátoru aiR Captains, který zde bude kompletně představen. Své novinky ukáží Nextcorp software, jež loni zaujal svými Dostihy 3000 Deluxe. Dále se můžme těšit na vývojáře z 7thSquad Team, jež představí engine Panther3D a herní projekt code-name ?Shadows of Death?. Chybět nebude ani Lifesaver idea group či vývojáři mobilních, flashových i počítačových her z Handjoy. Účast formou přednášek přislíbili i Second Life a Vision sfera. Největším lákadlem pak budou zřejmě prezentace všech tří studií patřících pod IDEA Games, tedy Bohemia Interactive (Armed Assault či Operation Flashpoint), Black Element Software (Alpha Prime) a ALTAR games (UFO: Afterlight).

Partnery projektu jsou České-hry.cz, GamePark a IDEA games.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Magazín Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Vzhled udelal powermac
Styl "vykraden" z phpBB stylu MonkiDream - upraveno by rezna