.[ ČeskéHry.cz ].
sethProjekt
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Inkubátor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

mate doma win7/vista ?
ano
84%
 84%  [ 63 ]
nie
16%
 16%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 75

Autor Zpráva
Spytihněv



Založen: 05. 04. 2011
Příspěvky: 491
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: 22. březen 2013, 12:20:34    Předmět: Odpovědět s citátem

joeblack napsal:
tebe ide ovladanie s klavesnicou ? ci tiez xbox ovladac ?


Funguje oboje, ale ne současně, takže když máš připojený xbox ovladač, klávesnice (a klikání myší v menu) nereaguje. A jak bylo zmíněno, s ovladačem vypadá chůze blbě: http://www.youtube.com/watch?v=4cgEGgL722E
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
joeblack



Založen: 14. 09. 2009
Příspěvky: 66

PříspěvekZaslal: 22. březen 2013, 12:24:36    Předmět: Odpovědět s citátem

Spytihněv napsal:
joeblack napsal:
tebe ide ovladanie s klavesnicou ? ci tiez xbox ovladac ?


Funguje oboje, ale ne současně, takže když máš připojený xbox ovladač, klávesnice (a klikání myší v menu) nereaguje. A jak bylo zmíněno, s ovladačem vypadá chůze blbě: http://www.youtube.com/watch?v=4cgEGgL722E


Mas to take tmave aj naozaj ci youtube to stmavil ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dlaha



Založen: 30. 07. 2007
Příspěvky: 598
Bydliště: Olomouc

PříspěvekZaslal: 22. březen 2013, 12:38:50    Předmět: Odpovědět s citátem


Windows 7 Professional
_________________
Other Inside
Greenlitnuto!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
joeblack



Založen: 14. 09. 2009
Příspěvky: 66

PříspěvekZaslal: 22. březen 2013, 12:41:27    Předmět: Odpovědět s citátem

Dlaha napsal:

Windows 7 Professional


naistaluj si vc2012 redist:

https://skydrive.live.com/redir?resid=CEA564C2ACBBCD0!1824&authkey=!AC9oZQIFh2IfIto
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
joeblack



Založen: 14. 09. 2009
Příspěvky: 66

PříspěvekZaslal: 22. březen 2013, 12:46:41    Předmět: Odpovědět s citátem

pcmaster napsal:
Neviem, proste v menu sa pod mysou highlightuju veci, ale na nic nejde kliknut (1920x1200). Takze som menu ovladal ovladacom. V hre WASD nejak nereaguje. So shadowmapami 2048px je to uz lepsie Smile Pritomnost AO som velmi nepostrehol, ale mozno tam fakt je (zapol som ho v menu).


skusal si klavesnicu ked bol ovladac odpojeny/ vypnuty ?

AO :


Naposledy upravil joeblack dne 22. březen 2013, 13:03:06, celkově upraveno 3 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dlaha



Založen: 30. 07. 2007
Příspěvky: 598
Bydliště: Olomouc

PříspěvekZaslal: 22. březen 2013, 12:53:29    Předmět: Odpovědět s citátem

joeblack napsal:
naistaluj si vc2012 redist:

https://skydrive.live.com/redir?resid=CEA564C2ACBBCD0!1824&authkey=!AC9oZQIFh2IfIto


Jasný, promiň, přehlídl jsem to.
_________________
Other Inside
Greenlitnuto!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Spytihněv



Založen: 05. 04. 2011
Příspěvky: 491
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: 22. březen 2013, 13:25:56    Předmět: Odpovědět s citátem

joeblack napsal:
Mas to take tmave aj naozaj ci youtube to stmavil ?


Mně se to zdá stejné jako na tvých screenech.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mafian89



Založen: 21. 10. 2012
Příspěvky: 51

PříspěvekZaslal: 22. březen 2013, 15:17:13    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem to vyzkoušel. Postřehy:

- Klávesnice mi jede
- Odezva je menu je celkem dlouhá - po chvíli to začíná trochu otravovat Very Happy
- Na HD7770, to jede vše zaplé/max 1920x1080 na solidních 70-90FPS
- Trochu občas vypadnou vlasy, část meshe (hlava), občas se zruší aktuální pozice v animaci (např. když se snažím odtlačit ten vozík)

Ale jinak se mi to líbí Smile Smile

Jo a ještě mám červené "orámování" vlasů (na tvých obrázcích jsem si toho nevšiml nebo to není kvůli kvalitě vidět Very Happy ). Nevím, jak to vysvětlit viz. obr
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
joeblack



Založen: 14. 09. 2009
Příspěvky: 66

PříspěvekZaslal: 22. březen 2013, 17:41:32    Předmět: Odpovědět s citátem

ano vlasy su este velmi velky work in progress, som rad ze to ide na ATI,
si skusal aj SSAO ? lebo je to kniznica z NVIDIE robena cez compute shader. Ako ti to ide ?
Po vikende bude snad nova teta aj s lepsimi vlasmi. Inak zvuky vam idu ?
Uz sa niekomu podarilo otvorit dvere ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mafian89



Založen: 21. 10. 2012
Příspěvky: 51

PříspěvekZaslal: 22. březen 2013, 18:20:30    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud je to položka po Antialiasingem, tak ano. Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spytihněv



Založen: 05. 04. 2011
Příspěvky: 491
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: 22. březen 2013, 18:34:21    Předmět: Odpovědět s citátem

joeblack napsal:
Uz sa niekomu podarilo otvorit dvere ?


Jojo a když po dohrání dám novou hru, mám klíč u sebe od začátku.

Jinak ještě jsem si všiml, že když to zavřu Alt+F4, vyskočí systémové okno, že program přestal pracovat.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
joeblack



Založen: 14. 09. 2009
Příspěvky: 66

PříspěvekZaslal: 22. březen 2013, 18:43:58    Předmět: Odpovědět s citátem

Spytihněv napsal:
joeblack napsal:
Uz sa niekomu podarilo otvorit dvere ?


Jojo a když po dohrání dám novou hru, mám klíč u sebe od začátku.

Jinak ještě jsem si všiml, že když to zavřu Alt+F4, vyskočí systémové okno, že program přestal pracovat.


ano to som si tiez vsimol ze niekedy to padne, teda aspon u mna je to obcasne. Budem musiet pozriet. Postava sa vytvara iba raz (pri prvom loade), budem musiet mazat inventar.

Vdaka.
Bolo tazke najst ten kluc ? snazil som sa urobit kamery aby sa snazili hraca viest. Aj si cez nich presiel a vypadol ? Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
joeblack



Založen: 14. 09. 2009
Příspěvky: 66

PříspěvekZaslal: 22. březen 2013, 18:44:27    Předmět: Odpovědět s citátem

mafian89 napsal:
Pokud je to položka po Antialiasingem, tak ano. Very Happy

ano presne to
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mafian89



Založen: 21. 10. 2012
Příspěvky: 51

PříspěvekZaslal: 22. březen 2013, 18:46:41    Předmět: Odpovědět s citátem

joeblack: jj, AO jsem měl zaplé a fungovalo. Mám screeny, ale jsou zbytečně velké. Hodím zmenšeniny.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
quas4



Založen: 18. 10. 2007
Příspěvky: 199

PříspěvekZaslal: 22. březen 2013, 20:43:50    Předmět: Odpovědět s citátem

Neodpustim si: http://backslashn.com/post/37712343299/this-is-not-how-ambient-occlusion-works
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Inkubátor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Strana 3 z 7

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Vzhled udelal powermac
Styl "vykraden" z phpBB stylu MonkiDream - upraveno by rezna