.[ ČeskéHry.cz ].
sethProjekt
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Inkubátor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

mate doma win7/vista ?
ano
84%
 84%  [ 63 ]
nie
16%
 16%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 75

Autor Zpráva
joeblack



Založen: 14. 09. 2009
Příspěvky: 66

PříspěvekZaslal: 10. září 2011, 09:41:12    Předmět: sethProjekt Odpovědět s citátem

Ahojte, robim si taky maly prieskum... Robim na DX11 (feature level 10) "hre" a chcel by som vediet kto z vas je mozny tester Smile (x86/x64 nie je podstatne)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
micky



Založen: 28. 02. 2008
Příspěvky: 335
Bydliště: Plzeň, Praha

PříspěvekZaslal: 10. září 2011, 12:07:47    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli by nebyla ještě vhodná třetí možnost - nemám windows... Aby ti teď někdo na místo starších windows někdo nepřidá linuxové hlasy, se kterými jsi vlastně dopředu už počítal. Smile Mimochodem řeším ten samý "problém", tak jsem sám dost zvědavý na výsledek.
_________________
http://www.bluepulsar.cz/
https://twitter.com/bluepulsargames/
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
franz



Založen: 30. 07. 2007
Příspěvky: 1325

PříspěvekZaslal: 10. září 2011, 14:09:16    Předmět: Odpovědět s citátem

já se hlásím Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
perry



Založen: 28. 07. 2009
Příspěvky: 864

PříspěvekZaslal: 10. září 2011, 16:12:48    Předmět: Odpovědět s citátem

Že má někdo Vistu / 7ky.. nemusí nutně znamenat, že má DX10/11 GPU..
_________________
Perry.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
joeblack



Založen: 14. 09. 2009
Příspěvky: 66

PříspěvekZaslal: 10. září 2011, 16:43:37    Předmět: Odpovědět s citátem

perry napsal:
Že má někdo Vistu / 7ky.. nemusí nutně znamenat, že má DX10/11 GPU..


to je pravda,ale ked si vezmes ze uz 8-ckova rada od nvidie je DX10 je dost velka sanca ze tam to gpu bude. Teda okrem integrovanych kariet a notebookov, ale tie oficialne nepodporuje vela hier. Prinajhorsom deviatkova karta sa najde, co sa da osetrit v DX11. A ze niekto nema ani DX9 kartu pri win7 sa mi priam az nechce verit Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hunter



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 544

PříspěvekZaslal: 10. září 2011, 16:56:54    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejdřív to udělej a pak hledej testery Smile
_________________
Sharing is caring.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
joeblack



Založen: 14. 09. 2009
Příspěvky: 66

PříspěvekZaslal: 12. září 2011, 14:02:31    Předmět: Odpovědět s citátem

tak a je to tu Smile

https://skydrive.live.com/#!/?cid=0cea564c2acbbcd0&sc=documents&uc=1&id=CEA564C2ACBBCD0%21111


treba vam : dx11 (redist je prilozeny) + openal (tiez tam je) + vc10 redist (je tam x86 aj x64, aplikacia je x86 tak neviem ktore treba nainstalovat) + physX (ten tam nieje). dokopy to zatial nerobi nic, ale skusit mozte Smile. Pri prvom spusteni by si mala v dokumentoch urobit adresar sethProjekt (malo by to ist aj ako nie admin). Default sa spusti s rozlisenim desktopu, som zvedavy na multimonitor... Testovane je to na nVidiach, bezalo to aj na NB nVidii. Na ati by to malo tiez ist.
Ak ma niekto chut mozte skusit.
Settings funguju ALE rozlisenie sa prejavi spravne az po restarte hry. Na zmenu shadow mapy treba kliknut na save settings. Udeje sa to bez restartu. Vsetko ostatne sa aplikuje aj bez kliku na save settings.

"in game" je mozne pomocou SHIFT a l vypinat / zapinat svetla. Mal by fungovat aj binding na ine klavesy. To ze to nic nerobi je ok. Aj fixed kamera je ok.

Ak sa spusti ako administrator vyprodukuje dva subory : stats.txt a fps.txt.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
satik



Založen: 06. 05. 2010
Příspěvky: 161
Bydliště: Krkonose

PříspěvekZaslal: 12. září 2011, 14:30:54    Předmět: Odpovědět s citátem

joeblack napsal:
tak a je to tu Smile

https://skydrive.live.com/#!/?cid=0cea564c2acbbcd0&sc=documents&uc=1&id=CEA564C2ACBBCD0%21111


treba vam : dx11 (redist je prilozeny) + openal (tiez tam je) + vc10 redist (je tam x86 aj x64, aplikacia je x86 tak neviem ktore treba nainstalovat) + physX (ten tam nieje). dokopy to zatial nerobi nic, ale skusit mozte Smile. Pri prvom spusteni by si mala v dokumentoch urobit adresar sethProjekt (malo by to ist aj ako nie admin). Default sa spusti s rozlisenim desktopu, som zvedavy na multimonitor... Testovane je to na nVidiach, bezalo to aj na NB nVidii. Na ati by to malo tiez ist.
Ak ma niekto chut mozte skusit.
Settings funguju ALE rozlisenie sa prejavi spravne az po restarte hry. Na zmenu shadow mapy treba kliknut na save settings. Udeje sa to bez restartu. Vsetko ostatne sa aplikuje aj bez kliku na save settings.

"in game" je mozne pomocou SHIFT a l vypinat / zapinat svetla. Mal by fungovat aj binding na ine klavesy. To ze to nic nerobi je ok. Aj fixed kamera je ok.

Ak sa spusti ako administrator vyprodukuje dva subory : stats.txt a fps.txt.


To nastaveni rozliseni je generator nahodnych cisel? Smile
Kdyz klikam na rozliseni, tak se mi tam generuji rozliseni jako 0x0, 0x15 30x1, 198156684562 x 2123480684 apod. Very Happy

EDIT: nejde mi pak z menu spustit hra, nenajde to zadny save
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
joeblack



Založen: 14. 09. 2009
Příspěvky: 66

PříspěvekZaslal: 12. září 2011, 14:42:05    Předmět: Odpovědět s citátem

ouuu malo by to tam davat rozlisenia ktore najde na device... Inak treba pouzivat start new game... continue nejde a akosi sa to neda zrusit...

este sa na to pozriem po robote , som sa dakus bavil s commandami a nespustal som to este doma
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
satik



Založen: 06. 05. 2010
Příspěvky: 161
Bydliště: Krkonose

PříspěvekZaslal: 12. září 2011, 14:45:57    Předmět: Odpovědět s citátem

joeblack napsal:
ouuu malo by to tam davat rozlisenia ktore najde na device... Inak treba pouzivat start new game... continue nejde a akosi sa to neda zrusit...


new game taky hlasi file not found a snazi se to hledat nejaky savegame

EDIT: kdyz jsem v configuraku rucne prepsal rozliseni na svoje (hd), tak uz mi jde i v settings menit normalne a nabizi to tam jen rozumny cisla
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
joeblack



Založen: 14. 09. 2009
Příspěvky: 66

PříspěvekZaslal: 12. září 2011, 14:58:28    Předmět: Odpovědět s citátem

ti to vyhodi okno ERROR ! ktore ma iba ok button ?
mal by si tam mat "file not found" + cesta k suboru aj s jeho menom. Malo by to byt nieco ako "../data/scenes/byt/byt.bdf". Co pise tebe ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
satik



Založen: 06. 05. 2010
Příspěvky: 161
Bydliště: Krkonose

PříspěvekZaslal: 12. září 2011, 15:08:06    Předmět: Odpovědět s citátem

joeblack napsal:
ti to vyhodi okno ERROR ! ktore ma iba ok button ?
mal by si tam mat "file not found" + cesta k suboru aj s jeho menom. Malo by to byt nieco ako "../data/scenes/byt/byt.bdf". Co pise tebe ?


ano.
Kdyz dam New game, tak to vyhodi hlasku
"file not found ../data/saveData//.bdf"
EDIT: podarilo se mi to rozjet, kdyz jsem si byt.dbf nakopiroval do cesty, kterou mi hazi error (a prejmenoval na "/.bdf")
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
joeblack



Založen: 14. 09. 2009
Příspěvky: 66

PříspěvekZaslal: 12. září 2011, 15:30:16    Předmět: Odpovědět s citátem

v subore settings.xml

treba toto :

<scenesData>data/scenes/</scenesData>

miesto
<scenesData>data/saves/</scenesData>

potom by to malo ist
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
joeblack



Založen: 14. 09. 2009
Příspěvky: 66

PříspěvekZaslal: 12. září 2011, 17:52:04    Předmět: Odpovědět s citátem

takze som to trochu upravil :

ak niekto chce testovat treba urobit toto : install potrabnych veci (dx redist + vc10 redist + physX) potom si niekde urobte adresar s hrou, v nom treba adresare bin a data. do adresaru bin treba rozbalit veci z bin (release.rar + physXbin.rar), do adresaru data rozbalit veci z data (data.rar)
physXbin sa nebude menit tak skoro a je dost velky, tiez som oddelil data od binariek aby nebolo treba az tak vela stahovat v pripade uprav. Su tam nove data a dokonca aj pohyb ! Otvaraju sa dvierka na skrini.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
joeblack



Založen: 14. 09. 2009
Příspěvky: 66

PříspěvekZaslal: 5. září 2012, 22:04:04    Předmět: Odpovědět s citátem

https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=499029993443117&set=a.392481564097961.99967.100000083621802&type=1&theater
demo bude ked vyjde vc11 redist Smile ak sa vam obrazok neukaze, dajte vediet nech ho dam inde.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Inkubátor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Strana 1 z 7

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Vzhled udelal powermac
Styl "vykraden" z phpBB stylu MonkiDream - upraveno by rezna