.[ ČeskéHry.cz ].
MultiRacer 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Inkubátor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ladis



Založen: 18. 09. 2007
Příspěvky: 1480
Bydliště: u Prahy

PříspěvekZaslal: 26. únor 2013, 01:34:25    Předmět: Odpovědět s citátem

Předpokládám, že tahle vymakaná grafika nemá jet na Intel HD3000 Smile DX9 jede, vypadá takhle, má tenhle log. OGL verze nejede vůbec, log (sis tam nevypsal žádné info o OGL k dispozici).
_________________
Award-winning game developer
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
frca



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 1393

PříspěvekZaslal: 26. únor 2013, 06:49:32    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkusím tu DirectX verzi otestovat přes REF implementaci, protože tam asi něco hnije. BTW nemáte nějaký tip, jak detekovat leaky v DirectX, ale bez Visualka (používám MinGW)?

Ladis: Předpokládám, že tvoje grafika nepodporuje OpenGL 3.3 core. Přesnou verzi si vypisuju, až když mám kontext (protože bez kontextu nelze glGetString volat). No a když není dostatečná verze, nemůže být ani kontext Smile (alespoň v SDL)
_________________
www.FRANTICWARE.com
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
perry



Založen: 28. 07. 2009
Příspěvky: 864

PříspěvekZaslal: 26. únor 2013, 08:37:03    Předmět: Odpovědět s citátem

frca: Stáhni si Dbgview... a pak v DirectX Control Panelu povol Debug mód. Myslím, že při vypínání to vypíše kromě počtu neuvolněných jednotek, i které to jsou (pokud jim přiřazuješ Debugovací jména, jinak to píše tak, že se v tom nevyznáš Smile)
Nicméně nejsem si tím úplně na 100% jistý, každopádně chyby to vypisuje. Nemělo by to vypisovat nic (Nezapínej ale max. debug mód, pak to píše i kraviny)
_________________
Perry.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
frca



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 1393

PříspěvekZaslal: 26. únor 2013, 16:11:01    Předmět: Odpovědět s citátem

Spytihněv napsal:
Vypadá to, že si GL verze nějak nerozumí s Bandicamem ( http://www.bandicam.com/ ). Pokud je zaplý, scéna se sice zobrazí korektně, ale na klávesy ani myš nereaguje a log se plní.

Znamená to, že bez bandicamu je log čistý?
_________________
www.FRANTICWARE.com
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Spytihněv



Založen: 05. 04. 2011
Příspěvky: 455
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: 26. únor 2013, 16:52:04    Předmět: Odpovědět s citátem

frca> Přesně tak a vše funguje.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
frca



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 1393

PříspěvekZaslal: 28. únor 2013, 08:42:17    Předmět: Odpovědět s citátem

Trochu jsem to poladil (hlavně DirectX verzi), viz http://franticware.com/files/test4.7z
Zrušil jsem parametr -a pro vypnutí bodů, přidal jsem parametry -s pro softwarový vertex processing (jinak HW) a -r pro REF zařízení (jinak HAL).
Nyní výstup vypadá takto (přibyly objekty pro test ořezávacích rovin):

_________________
www.FRANTICWARE.com
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
mafian89



Založen: 21. 10. 2012
Příspěvky: 51

PříspěvekZaslal: 28. únor 2013, 09:16:11    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nevím, to DX mi pořád nejde ani s jedním parametrem.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
frca



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 1393

PříspěvekZaslal: 28. únor 2013, 10:13:44    Předmět: Odpovědět s citátem

Co ti to ukazuje s parametry -r -s? (REF, SWVP)
_________________
www.FRANTICWARE.com
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
frca



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 1393

PříspěvekZaslal: 28. únor 2013, 17:28:03    Předmět: Odpovědět s citátem

mafian89: S těmi ATInami je nějaká potíž. U kolegy v práci to na win7 dávalo stejný výstup a při ukončení nastala dokonce modrá smrt.
_________________
www.FRANTICWARE.com
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
micky



Založen: 28. 02. 2008
Příspěvky: 332
Bydliště: Plzeň, Praha

PříspěvekZaslal: 28. únor 2013, 17:58:15    Předmět: Odpovědět s citátem

Hola, tak jsem to také ozkoušel - OpenGL verze bez problémů, DirectX 9 se mi zobrazuje velké bílé kulové jako mafianovi89. A zajímavější je, že s parametrem -s nevidím nic než pozadí. Na -r mi to spadlo, nejspíše nemám nainstalovánu REF device.
_________________
http://www.bluepulsar.cz/
https://twitter.com/bluepulsargames/
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zpirit



Založen: 21. 02. 2013
Příspěvky: 53
Bydliště: Litvínov

PříspěvekZaslal: 28. únor 2013, 18:56:02    Předmět: Odpovědět s citátem

Na win8 64bit s nvidii GTX460 beha vsechno v poradku pod obema api.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lemik



Založen: 30. 07. 2007
Příspěvky: 138

PříspěvekZaslal: 28. únor 2013, 19:17:40    Předmět: Odpovědět s citátem

OpenGL opět bez problémů. Čistě pro záznam zde jsou logy: windowed, -s param, -r param, -s-r param

DirectX:
bez parametrů to samé jako mafian89, kamera se nepohybuje,
s parametrem -s jen modré pozadí v okně,
s parametrem -r či parametry -s-r to do logu hodí chybu a okno se zavře.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
perry



Založen: 28. 07. 2009
Příspěvky: 864

PříspěvekZaslal: 28. únor 2013, 20:09:48    Předmět: Odpovědět s citátem

frca >

Ty máš ten DX9 rendering jako více-vlákno ? Jestli třeba nezpůsobuje problémy to, kdysi jsem někde četl, že to moc nefunguje.
_________________
Perry.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
frca



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 1393

PříspěvekZaslal: 28. únor 2013, 23:06:11    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, je to jednovláknové.
Nicméně teď mám v plánu inicializovat D3D device méně diletantským způsobem, než používám teď Smile
_________________
www.FRANTICWARE.com
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
mafian89



Založen: 21. 10. 2012
Příspěvky: 51

PříspěvekZaslal: 28. únor 2013, 23:58:48    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě s oběma parametry se to chovalo uplně stejně jako bez parametru Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Inkubátor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Strana 5 z 8

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Vzhled udelal powermac
Styl "vykraden" z phpBB stylu MonkiDream - upraveno by rezna