Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Nathaka

|
Zaslal: 5. říjen 2012, 19:54:07 Předmět: Hledám dobré programátory a grafiky pro RTS a RPG |
|
|
Takových už tady bylo...
Mně ale můžete věřit, že mám promyšlené vize, výborné nápady a neutuchající zápal pro tvorbu her s kvalitním gameplayem a strhujícím příběhem.
K realizaci ale každý, kdo plánuje něco velkého, potřebuje kvalitní řemeslníky, kteří jeho představy zvládnou naplnit. Proto hledám programátory a grafiky.
Hledám hlavně talentované amatéry, kteří se chtějí vyšvihnout na něčem, co má šanci na komerční úspěch. Uvítám ale i profesionály, kteří se nebojí riskovat a zisk očekávají až na úspěšném konci tvorby.
Kontaktujte mě na ICQ 413015368 nebo na e-mailu nathaka@gmail.com. Přesvědčte se, že mé vize mohou mít úspěch. Přesvědčte mě, že mi pomůžete je realizovat.
P.S.: Jediný důvod, proč ty vize nepíšu sem, je ten, že jsou příliš dobré, aby je někdo ukradl. :-P _________________ -N. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|