.[ ČeskéHry.cz ].
rozbilo se mi dev-cpp

 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> C / C++
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peťa Klíč



Založen: 28. 11. 2012
Příspěvky: 23
Bydliště: BRNO

PříspěvekZaslal: 11. březen 2013, 16:06:10    Předmět: rozbilo se mi dev-cpp Odpovědět s citátem

pomooc budu plakat Shocked Shocked

sem po nějaké době (3 měsíce?) že si zase budu hrát s dev-cpp a vyskytlo se cosi rozbitého - program se zkompiluje, exe se vyrobí ale nespustí se (při povelu zkompilovat a spustit, ani při povelu spustit)

vůbec nevim proč všecko šlo a dneska to zapnu a toto!

už jsem i přeinstalil celý devko,,,, Sad Sad Sad Sad

skoro to vypadá na nějakou krpu ve woknech?

EDIT: když otevřu nějaký projekt co nepoužívá SDL tak vše ok
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
egrishot



Založen: 05. 01. 2011
Příspěvky: 23

PříspěvekZaslal: 11. březen 2013, 18:55:03    Předmět: Rada Odpovědět s citátem

Hele především doporučuji používat jiný program než dev-cpp v dnešní době je celkově hezký na začátky nicméně i když s ním dělám ve škole tak doma používám na c++ visual studio. A pokud nemáš účet na dreamsparku tak i express stojí za to. Nicméně koukni se jestli nemáš probém s těmi knihovnami sdl zkus přeinstalovat když tak projeď registry ccleanerem atd.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peťa Klíč



Založen: 28. 11. 2012
Příspěvky: 23
Bydliště: BRNO

PříspěvekZaslal: 11. březen 2013, 19:18:57    Předmět: Odpovědět s citátem

nenene, já potřebuju programy psat, já je neumim malovat Very Happy zkusim prohledat ten registr Confused
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Houp



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 671

PříspěvekZaslal: 11. březen 2013, 19:55:52    Předmět: Odpovědět s citátem

Peťa Klíč napsal:
nenene, já potřebuju programy psat, já je neumim malovat Very Happy zkusim prohledat ten registr Confused


To moc nechápu. To byla reakce na to, že se to jmenuje "visual"? Souhlasím, dev-cpp opust, už dlouho není vyvíjené, pokud vím. Já ještě používal CodeBlocks, ale Visual studio má asi lepší debugování.
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Peťa Klíč



Založen: 28. 11. 2012
Příspěvky: 23
Bydliště: BRNO

PříspěvekZaslal: 11. březen 2013, 20:03:53    Předmět: Odpovědět s citátem

jak opravit rychlovarnou konvici? >> vař na plotně Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peťa Klíč



Založen: 28. 11. 2012
Příspěvky: 23
Bydliště: BRNO

PříspěvekZaslal: 11. březen 2013, 20:17:10    Předmět: Odpovědět s citátem

používám XP a přestalo to fungovat z ničeho nic a byl jsem s tím spokojenej,,

já nevim proč mi někdo furt cpe něco co nechcu Confused

to je marná řeč tu Rolling Eyes poslouchám bigbít, doporučíte mi hiphop? Very Happy


edit: hm reagoval jsem na příspěvek jehož autor se smazal
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Houp



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 671

PříspěvekZaslal: 11. březen 2013, 20:48:37    Předmět: Odpovědět s citátem

Spíš přirovnání - hloubím jámy lžičkou a vy mi tu mluvíte o lopatě. Já jsem se lžičkou spokojenej,, nakonec to taky vyhloubím, tak mi do toho nemluvte.

Třeba ti tu někdo poradí, ale nemyslím si, že by tu bylo dostatek uživatelů stejného IDE (mmch jsem ho také před x lety používal) Spíš bych zkusel dotaz směřovat jinam.
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Peťa Klíč



Založen: 28. 11. 2012
Příspěvky: 23
Bydliště: BRNO

PříspěvekZaslal: 11. březen 2013, 21:04:56    Předmět: Odpovědět s citátem

jaká lžička a lopata?

kód píšu čtyřma prstama a vymýšlím šesti mozkovejma závitama, bez ohledu na to jestli ho píšu v turbo pascalu 6 nebo v dev-cpp.. a jak jsem psal, malovat programy neumim Very Happy Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
frca



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 1410

PříspěvekZaslal: 11. březen 2013, 21:40:25    Předmět: Odpovědět s citátem

qt creator pyčo!!! Wink
_________________
www.FRANTICWARE.com
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
perry



Založen: 28. 07. 2009
Příspěvky: 870

PříspěvekZaslal: 11. březen 2013, 21:56:14    Předmět: Odpovědět s citátem

Podobné stereotypy a lpění na "starém" drží důchodci Cool

Ale k tématu...
Jako nevím co čekáš, že ti tu kdo poradí... problém jsi nepopsal. Že to nefunguje (exe se vyrobí, ale nepustí.. co se stane ?) není popis problému... pokud ano, odpověď je: Zkoušel jsi to vypnout a zapnout ?
Pokud sám píšeš, že bez SDL to jde... tak jaksi není asi chyba v dev-cpp, ale v tom SDL

Btw. příspěvek jsem smazal, protože jsem si nevšiml, že poslední verze dev-cpp je loňská

Btw 2: Neber si to osobně. Někde v jiném tématu jsi psal, že ti je 26.... podle způsobu psaní bych tipoval 12. Začínat téma "Pomooc budu plakat"... ehm v tomle věku bych čekal něco jako "Kurva píča, posralo se mi dev-cpp..." Twisted Evil
_________________
Perry.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
egrishot



Založen: 05. 01. 2011
Příspěvky: 23

PříspěvekZaslal: 11. březen 2013, 22:39:44    Předmět: odpověď Odpovědět s citátem

Nechci rejpat ale v tomhle věku bych to viděl spíš kurňa posralo semi visual studio Very Happy alespoň já neznám moc lidí co by byli tarší jak já a dlali v dev c++ Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nou



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 1036

PříspěvekZaslal: 11. březen 2013, 23:07:57    Předmět: Odpovědět s citátem

fakt by som odporucil prejst na Code::Blocks alebo QtCreator.
_________________
Najjednoduchšie chyby sa najtažšie hľadajú.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lemik



Založen: 30. 07. 2007
Příspěvky: 138

PříspěvekZaslal: 12. březen 2013, 08:45:00    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono by možná i pomohlo, kdyby jsi napsal jakou to verzi Dev-C++ vůbec máš. Původní Dev-C++ totiž skončilo s podporou už na WinXP, wxDev-C++ je staré cca rok a jediné aktuální je Orwell Dev-C++, které tedy předpokládám Ty používáš.

Už jen z tohoto důvodu Ti všichni doporučují jiné editory/výv. prostředí, které za sebou mají celou komunitu lidí či firmu, která editory stále vyvíjí, než aby jsi programoval na zastaralém editoru, který sem tam někdo oživí.

K Tvému problému (nefunkčního programu), máš v adresáři, kde se ten program spouští všechny potřebné knihovny? Občas se mi to tuším stávalo, že mi program padnul ani nezamával (nezahlásil "chybí SLD.dll" apod.)

Edit:
A používáš console, nebo rovnou windows aplikaci?
Console většinou hlásí chybu (nevrátí 0), pokud program spadne. U Win zkušenost nemám.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
manutara



Založen: 02. 01. 2012
Příspěvky: 81
Bydliště: Kosice SVK

PříspěvekZaslal: 12. březen 2013, 12:12:25    Předmět: flameWAR Odpovědět s citátem

Peťa Klíč napsal:
jaká lžička a lopata?

kód píšu čtyřma prstama a vymýšlím šesti mozkovejma závitama, bez ohledu na to jestli ho píšu v turbo pascalu 6 nebo v dev-cpp.. a jak jsem psal, malovat programy neumim Very Happy Very Happy


a to msvc umoznuje program namalovat??
citace:
"Kurva píča, a ja debil ich píšem desiatimi prstami"

_________________
hadam to OpenGL este par rokov prezije
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peťa Klíč



Založen: 28. 11. 2012
Příspěvky: 23
Bydliště: BRNO

PříspěvekZaslal: 19. březen 2013, 09:33:42    Předmět: Odpovědět s citátem

ony mi nechodí upozornění kurva píča

no problém jsem popsal ne? vyrobí se exáč ale z vývojového prostředí se nespustí, když si pro něj vlezu tak se spustí a problém začal z ničeho nic Shocked předtím to běhalo

dokonce jsem přeinstaloval dev a zkoušel i jiné verze,,

no budu se muset poohlédnout po něčem, což pro mne - pro zabšklého důchodce - bude těžké
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> C / C++ Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Vzhled udelal powermac
Styl "vykraden" z phpBB stylu MonkiDream - upraveno by rezna