Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VODA

|
Zaslal: 11. září 2013, 15:42:01 Předmět: LUA :: C++ :: bez buildu |
|
|
Po dlouhém rozmýšlení jsem si řekl, že bych do enginu přeci jenom integroval LUA, stáhl jsem si 5.2.2, resp. zdrojáky. Ale nechce se mi buildovat zdrojáky do knihovny, kvůli přenositelnosti. Byl bych nejraději, kdybych to měl zapečené rovnou v enginu, jenže je tu problém... undefined reference ke všem funkcím...
Neví někdo proč to dělá? Resp. jak to udělat?
Pokud na to nepřijdu, tak si stáhnu normálně předkompilovanou knihovnu...ale raději bych to měl bez další knihovny... _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
perry

|
Zaslal: 11. září 2013, 15:47:52 Předmět: |
|
|
Zajimavy... Zrovna ted jsem resil to samy. Kolem include jsem dal extern "C" {} a prelozilo se mi to...nicmene ja mel teda Luu z dllka navazanou, takze nevim jestli to bude stejny i pro primy kod jako to mas ty _________________ Perry.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VODA

|
Zaslal: 11. září 2013, 15:51:34 Předmět: |
|
|
extern "C" {} jsem zkoušel, to nejde... _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mar
|
Zaslal: 11. září 2013, 15:59:27 Předmět: |
|
|
co jsem narychlo zkoušel, tak extern "C" mi v pohodě funguje - evidentně nemají v hlavním headeru #ifdef __cplusplus.
a opravdu máš ty .c zdrojáky v projektu/Makefilu (nevím, co používáš) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VODA

|
Zaslal: 11. září 2013, 16:11:09 Předmět: |
|
|
Teď jsem je dal k projektu a uvědomil jsem si, že je jasné, proč to nešlo... já jsem naivně dal zdrojáky do adresáře, kde mám všechny includy pro MinGW, ale nenapdalo mě, že se vlastně ty .c soubory nezkompilují a tudíž neexistuje reference... moje blbost...
Už to funguje... _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|