Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Peregrine

|
Zaslal: 4. srpen 2007, 13:56:51 Předmět: GIMPshop |
|
|
Zdravim. Prave testuju tuhle vecicku a jsem nadmiru spokojen. Jde o GIMPa upravenyho do vzhledu, usporadani a hlavne ovladani ala Photoshop. U klasickyho gimpa (v2) mi nevyhovovalo ovladani, dlouho jsem si na spoustu veci musel zvyknout.. bylo proste porad poznat, ze muj ideal je PS. Gimpa jsem pouzival hlavne kvuli tomu, ze mi nesebral tolik vykonu kompu a taky kvuli ruznejm generatorum.
Pamatuju si, jak se tu resilo mnohokrat "jaky graficky sw pouzivate?" a ja ted s radosti pripojuji jeste tento, uz jen proto, ze je free - zatim jej vrele doporucuji.
PS: samozrejme to ma stale bliz ke GIMPu, nez k PS - komu to stale nevyhovuje, tak at zustane u PS |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 4. srpen 2007, 14:18:01 Předmět: |
|
|
Hlavne nie kazdy si moze PS dovolit, ze  _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hunter

|
Zaslal: 4. srpen 2007, 15:27:31 Předmět: |
|
|
Naposled jsem zkoušel nějakej 2.2.8 a byl extrémně nestabilní (oproti oficiálním releasu), což se překvapivě neprojevovalo když sem si s ním "jen tak hrál", ale ve chvíli, kdy jsem chtěl skutečně něco udělat.
Mně se hodně líbí Paint.NET (tuším taky open source). Jenže ten má opačnej problém než Gimp. Stabilita (pod WinXP) a UI perfektní ... ale spousta funkcí mu chybí Jasně, je tam systém plug-inů, lze si je dodělat ... ale když se podívám na fórum, tak ti co si s tím hrajou spíš programujou kraviny (různý renderovaný efekty), než důležitý věci.
Naposledy upravil Hunter dne 4. srpen 2007, 15:41:04, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peregrine

|
Zaslal: 4. srpen 2007, 17:38:00 Předmět: |
|
|
Hunter napsal: |
Naposled jsem zkoušel nějakej 2.2.8 a byl extrémně nestabilní (oproti oficiálním releasu), což se překvapivě neprojevovalo když sem si s ním "jen tak hrál", ale ve chvíli, kdy jsem chtěl skutečně něco udělat. |
ano, s nestabilitou jsem mel problem i u klasickyho gimpu, tenhle ji trpi stejne tak. holt co se da delat, tohle se snad jednou zlepsi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|