.[ ČeskéHry.cz ].
Kingdom Wars - karetní hra pro dva hráče

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
UndyingTeam

PříspěvekZaslal: 27. únor 2014, 21:54:05    Předmět: Kingdom Wars - karetní hra pro dva hráče Odpovědět s citátem

Ahoj,

rád bych Vám představil svojí androidí prvotinu. Jde o hru pro dva hráče vytvořenou na motivy známé hry Mravenci.
Hra je lokalizována do českého i anglického jazyka.

Popis:
Kingdom Wars je strategická karetní hra pro dva hráče, v níž proti sobě bojují dvě království. Každé království si buduje svojí věž se zdí a snaží se co nejúčinněji škodit protihráči. Každý hráč má k dispozici 5 karet. Na každou kartu je zapotřebí určité množství prostředků (zbraně, nářadí a kouzla). Díky tomu nelze každou kartu použít ihned, ale je potřeba nasbírat požadované množství prostředků. Hru vyhrává ten, kdo první postaví svojí věž na úroveň 100, nebo ten který zničí soupeřovu věž na úroveň 0.

https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.unteam.f2f

Doufám, že se bude líbit Smile.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Houp

PříspěvekZaslal: 27. únor 2014, 22:36:34    Předmět: Odpovědět s citátem

Čekal jsem, že taková hra bude free, ale jinak přeji úspěchy v prodeji.

Doporučuji vám ale kouknout na původní hru, kterou byli mravenci inspirovaní: Arcomage. Vnitří "minihra" uvnitř Might and Magic 7 a 8, a pak i jako samostatná hra. Mimo jiné tam byla kampaň, kterou byste taky mohli udělat. Např. jiné cíle pro vítězství/prohru.

PříspěvekZaslal: 27. únor 2014, 23:03:38    Předmět: Odpovědět s citátem

Houp napsal:
Čekal jsem, že taková hra bude free, ale jinak přeji úspěchy v prodeji.

Doporučuji vám ale kouknout na původní hru, kterou byli mravenci inspirovaní: Arcomage. Vnitří "minihra" uvnitř Might and Magic 7 a 8, a pak i jako samostatná hra. Mimo jiné tam byla kampaň, kterou byste taky mohli udělat. Např. jiné cíle pro vítězství/prohru.

Děkuji za odezvu, o Arcomage jsem nevěděl, každopádně inspirace s kampaní by mohla být velmi zajímavá a pokusím se jí zařadit do nejbližšího updatu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
UndyingTeam

PříspěvekZaslal: 12. březen 2014, 14:07:06    Předmět: Re: Kingdom Wars - karetní hra pro dva hráče Odpovědět s citátem

Tak nyni je hra free pro vsechny Smile
Houp

PříspěvekZaslal: 20. květen 2014, 20:27:27    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem po dlouhé době "vyzkoušel". Píši uvozovky, protože jsem si doteď myslel, že je tam alespoň jednoduchá hru proti AI. Zde jsem navrhoval kampaň jako něco dalšího (kde by bylo jednou za úkol nasbírat nějaké suroviny 300 kusů, jindy by stačilo zničit soupeřovu zeď na nulu apod.)

Budete hru rozšiřovat, přidávat hru jednoho hráče?
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: