Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
UndyingTeam
|
Zaslal: 27. únor 2014, 21:54:05 Předmět: Kingdom Wars - karetní hra pro dva hráče |
|
|
Ahoj,
rád bych Vám představil svojí androidí prvotinu. Jde o hru pro dva hráče vytvořenou na motivy známé hry Mravenci.
Hra je lokalizována do českého i anglického jazyka.
Popis:
Kingdom Wars je strategická karetní hra pro dva hráče, v níž proti sobě bojují dvě království. Každé království si buduje svojí věž se zdí a snaží se co nejúčinněji škodit protihráči. Každý hráč má k dispozici 5 karet. Na každou kartu je zapotřebí určité množství prostředků (zbraně, nářadí a kouzla). Díky tomu nelze každou kartu použít ihned, ale je potřeba nasbírat požadované množství prostředků. Hru vyhrává ten, kdo první postaví svojí věž na úroveň 100, nebo ten který zničí soupeřovu věž na úroveň 0.
https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.unteam.f2f
Doufám, že se bude líbit . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Houp
|
Zaslal: 27. únor 2014, 22:36:34 Předmět: |
|
|
Čekal jsem, že taková hra bude free, ale jinak přeji úspěchy v prodeji.
Doporučuji vám ale kouknout na původní hru, kterou byli mravenci inspirovaní: Arcomage. Vnitří "minihra" uvnitř Might and Magic 7 a 8, a pak i jako samostatná hra. Mimo jiné tam byla kampaň, kterou byste taky mohli udělat. Např. jiné cíle pro vítězství/prohru. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
UndyingTeam
|
Zaslal: 27. únor 2014, 23:03:38 Předmět: |
|
|
Houp napsal: |
Čekal jsem, že taková hra bude free, ale jinak přeji úspěchy v prodeji.
Doporučuji vám ale kouknout na původní hru, kterou byli mravenci inspirovaní: Arcomage. Vnitří "minihra" uvnitř Might and Magic 7 a 8, a pak i jako samostatná hra. Mimo jiné tam byla kampaň, kterou byste taky mohli udělat. Např. jiné cíle pro vítězství/prohru. |
Děkuji za odezvu, o Arcomage jsem nevěděl, každopádně inspirace s kampaní by mohla být velmi zajímavá a pokusím se jí zařadit do nejbližšího updatu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
UndyingTeam
|
Zaslal: 12. březen 2014, 14:07:06 Předmět: Re: Kingdom Wars - karetní hra pro dva hráče |
|
|
Tak nyni je hra free pro vsechny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Houp
|
Zaslal: 20. květen 2014, 20:27:27 Předmět: |
|
|
Tak jsem po dlouhé době "vyzkoušel". Píši uvozovky, protože jsem si doteď myslel, že je tam alespoň jednoduchá hru proti AI. Zde jsem navrhoval kampaň jako něco dalšího (kde by bylo jednou za úkol nasbírat nějaké suroviny 300 kusů, jindy by stačilo zničit soupeřovu zeď na nulu apod.)
Budete hru rozšiřovat, přidávat hru jednoho hráče? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|