Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Adam.Streck

|
Zaslal: 2. červen 2014, 15:52:46 Předmět: [Web, Android 2.3+] 1968 |
|
|
Defenzivni hra kde se snazite oddalit prichod vojsk Varsavske smlouvy do Prahy otacenim smerovych ceduli.
Koncept vznikl v ramci Game Jamu na tema "Russian invasion".
Hra je plne v JavaScriptu s enginem PandaJS a podarilo se mi ji dostat na nasledujici platformy (nicmene zlobi zobrazovani ve Firefoxu):
Newgrounds, stacilo vlozit .zip.
Android, pomoci CocoonJS.
Vlastni stranky, pokud by vas zajimal zdrojak. Verze na strankach taky podporuje mobilni prohlizeni.
Kongregate, kde stacilo vlozit adresu a Kongregate si celkou stranku zobrazilo do iframe. Na Kongregate jsem nicmene pozadal o smazani jelikoz se mi nepodaril udelat opt-out ze zobrazovani reklamy.
Naposledy upravil Adam.Streck dne 28. červen 2014, 18:09:07, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 3. červen 2014, 10:07:11 Předmět: |
|
|
Velmi pekne, velmi! Len ta hlaska, ked prehas na konci, ze ostanu do 1991, je biela na nejakom velmi svetlom podklade, takze sa to neda precitat. _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 3. červen 2014, 11:21:29 Předmět: |
|
|
pcmaster: A kde si to skusal? V Chrome na desktope vidim pod hlaskou cerveny obrazok, asi sa ti nezobrazil
Adam.Streck: super napad!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Adam.Streck

|
Zaslal: 3. červen 2014, 14:11:31 Předmět: |
|
|
pcmaster napsal: |
Velmi pekne, velmi! Len ta hlaska, ked prehas na konci, ze ostanu do 1991, je biela na nejakom velmi svetlom podklade, takze sa to neda precitat. |
Predpokladam ze podklad je velmi svetla mapa? Zaverecna obrazovka je rudy podklad (0x883333) a pres to mapa s "Color Burn" michanim - problem muze byt ze to but zobrazi bily podklad nebo nezvladne bledning. Muzes, prosim, specifikovat prohlizec? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 9. červen 2014, 10:23:32 Předmět: |
|
|
Zaujimave, ze uz je to cervene s bielym textom, takze uplne v poriadku. Skoda, ze som nespravil screenshot. Uz sa mi to nasimulovat nedari, takze je to bezpredmetne  _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|