.[ ČeskéHry.cz ].
Bad Atom - Projekt Bandaska

 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Inkubátor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Howl



Založen: 25. 06. 2015
Příspěvky: 12
Bydliště: Třebíč

PříspěvekZaslal: 25. červen 2015, 19:52:35    Předmět: Bad Atom - Projekt Bandaska Odpovědět s citátem


BAD ATOM 3 / RETURN / REBORN
Projekt Bandaska





Dobrý den všem co jste zavítali na toto téma!


ExclamationAbych předešel jakýmkoli výsměchům, výkřikům do tmy, nebo nedej bože urážkám, sdělím vám, že tento projekt je čistě amatérský a nemá žádné "tripl ej" vidiny, ani do budoucna. Dělám ho pro zábavu a pro to, abych se cokoli naučil. Děkuji.Exclamation

Bad Atom je série dvou počítačových her, které přišly na svět před několika lety pomocí amatérského "poskládej si sám" programu FPS Creator týmem CMC z v Česku známého webu fpsc.wbs.cz. I přes jednoduchost tohoto programu se nám podařilo do her implementovat spousty skriptů (i když těch nejjednoduších), či vlastních modelů. Postupně tým na neaktivitu zkonal, ale já se chtěl posunout dál, takže po několika letech píši sem.

U fanoušků se ovšem ze všeho nejvíce nelíbila hra, ale samotná postava sarkastického českého hrdiny, muže s oceněním dvojitého zachránce světa, bratrance přes koleno Duka Nukema a milovníka tvrdé hudby Bad Atoma. A to je také proč sem nyní píši. Bad Atom 3/Reborn/Return měl být vydán znovu a opět pomocí již zmiňovaného programu FPS Creator, ovšem velikost hry a hromada nezprostředkovatelných nápadů (omezení FPS Creatorem) ukončila její vývoj. Ale ne jen jednou, několikrát. Mělo to být klasické klišé. Ale i přes snahu a zapálení se vzhledem k postupnému odbytu lidí a jiným projektům na tuto hru zapomnělo (Duke Nukem Forever?). Ale nyní přišel čas jí vzkřísit a já bych potřeboval pomoci s títmo nelehkým úkolem.

Synopse ve zkratce:
citace:

Píše se rok 2018. Svoji poslední akci už si Bad Atom ani nepamatuje. Porazil Doktora Zhoubu a roku 2011 zlikvidoval i druhou šanci na zničení světa Šamana a podruhé tak zachránil svět, napříč tomu, ale na popud své přítelkyně skončil s lovem bestií. Od té doby se věci změnili. Pokusil se zapomenout na hořkou minulost, založil vlastní firmu přes sušené ovoce a žil si tak svůj maloobchodní život se svojí přítelkyní. Lidstvo na něj téměř zapomnělo. Jednoho dne ovšem vyrazil na obchodní cestu a opustil své rodné město Bandasku s vidinou rychlé cesty zpět. Ovšem to by to nebyla Bandaska, kdyby se celý svět, během Bad Atomova odjezdu opět neocitl v ohrožení. Za dočinění nové zkázy může syn doktora Zhouby a to odvetou zchvácený bakalář Zkáza, který na to jde chytřeji, než jeho otec. Unese Atomovu přítelkyni a Atomova otce Mad Atoma nechá, na nátlak smrti Atomovi přítelkyně, vytvořil jed.
Bad Atom se vrací z obchodí cesty do Bandasky a vidí jen polorozpadlé město, které nyní osidluje spousta mutantů. Když zjistí, že je jeho přítelkyně pryč a jeho otec není doma vydá se je do města hledat a s sebou si bere i své staré známé - zbraně. (Pro případné rýpaly, příběh je schválně klišé)


Hra by měla jednoduché herní mechaniky, žádné složitosti, klasická FPS starých časů.

Používaný engine: Unity

Hledám přátelské lidi, kteří by byly i za cenu prosezených chvil u počítače ochotni pomoci s tímto projektem a to hlavně:

3D grafika

Unity programátora

Celý projekt je amatérským dílem. Příběh je sepsán, aby byl co nejvíce klišé a dobře se parodoval. Všichni jsme začátečníci, učíme se a chceme se učit. Pokud vás projekt zaujal neváhejte mi napsat reply, abych věděl co si o něm myslíte. Pokud Vás toto zaujalo a rádi byste se mnou položili kámen této roky nedodělané hry budu jen rád. Každá pomocná ruka se hodí a já bych tento projekt rád po letech dokončil.

QuestionZájemci pište buď sem nebo na e-mail: panndora912@seznam.cz
nebo také můžete psát na skype: ventilek912 či Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009750333834

Děkuji.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Howl



Založen: 25. 06. 2015
Příspěvky: 12
Bydliště: Třebíč

PříspěvekZaslal: 26. únor 2016, 22:23:37    Předmět: EDIT #1 Odpovědět s citátem

//EDIT #1
Tak jsem konečně dal věci do pohybu. Hýbe se to, ale velice pomalu, každopádně momentálně se to nachází ve stavu nejzákladnějším pro vývoj. Základ byl postaven, ovšem mám problémy se vypořádat s AI. Naštěstí je Unity forum velice přátelské.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Inkubátor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Vzhled udelal powermac
Styl "vykraden" z phpBB stylu MonkiDream - upraveno by rezna