Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
sacmoo
|
Zaslal: 30. srpen 2016, 12:26:25 Předmět: Blender Network render |
|
|
Mam problem pripojit Slave ku Master. Ked to skusam na jednom PC ze si otvorim dvakrat Blender a v jednom dam pod Master-om Start servise a pri Slave-ovi dam refresh aby mi nasiel ip master-a tak to funguje, ale ked to iste robim na dvoch roznych PC v lokalnej sieti, tak to nefunguje. Slave nedokaze najst Master-a. Skusal som aj manualne na Slave-ovi zadat ip Master-a ale nefunguje to. Nevie niekto v com by mohol byt problem? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 30. srpen 2016, 16:05:39 Předmět: |
|
|
povypinej firewally na obou strojich a zkus - pokud to pojede vyres si otevreni portu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sacmoo
|
Zaslal: 30. srpen 2016, 19:42:41 Předmět: |
|
|
rezna napsal: |
povypinej firewally na obou strojich a zkus - pokud to pojede vyres si otevreni portu |
Dik. Uz to funguje. Ale teraz mam dalsi problem. Neviem ako spustit renderovanie. Na klientovi dam send job a napise mi ze to poslal masterovi, ale slave mi stale pise , ze caka na pracu. neviem ako mu to mam poslat,aby zacal renderovat. Chcem vyrenderovat len jeden obrazok.
Isiel som podla tohto navodu, ale aj tak som to nerozbehal
https://wiki.blender.org/index.php/Doc%3A2.6/Manual/Render/Performance/Netrender
Firewall som uplne vypol. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|