Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ondracek
|
Zaslal: 1. listopad 2016, 14:12:15 Předmět: Představení mého projektu + žádost o pomoc |
|
|
Ahoj všichni,
Rád bych vám představil můj projekt hry v rámci webového prohlížeče napsaný pomocí PHP,HTML,CSS,jQuery,mysql,...
Bude se jednat o hru na styl "gladiatus" - Inventář, předměty apod...
Spoustu hlavních funkcí mám již hotovo ale problém nastává v grafice
Uživatel získá herní postavu který je složná pomocí http://kenney.nl/assets/modular-characters Což bohužel vypadá tak trochu jak omalovánky .
pomocí zabíjení monster mu budou náhodně vypadávat předměty dle úrovně monstra které zabil.
Potřeboval bych ale modulovatelnou postavu + (zatím)cca 8 setů předmětů (Helma, brnění, kalhoty, obuv) + zbraně
Teď mám takový trochu naivní dotaz. Nenašel by se mezi vámi někdo kdo by mi právě s tímto grafickým zpracováním mohl pomoci? Bohužel se jedná o soukromý projekt a dokud nebudu mít jistotu že to někam vede nechci do toho investovat nějaké větší finance. Takže nemohu nabídnout více než spolupráci a podle úspěšnosti projektu nějaké dodatečné ohodnocení.
Našel jsem již pár hotových grafických paketů ale nic co by mi 100% vyhovovalo už z toho důvodů že předměty na sebe musí navazovat při vrstvování.
Předem vám děkuji za odpovědi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|