Zbynas
|
Zaslal: 15. červenec 2026, 09:31:39 Předmět: Co-founder pro mobilní herní platformu (RevShare) |
|
|
Ahoj,
jsem backend vývojář (PHP, SQL, JS, síťová logika, WebSockets) a hledám k sobě parťáka ? 2D grafika / UI designera, který by měl chuť do toho šlápnout se mnou. Nejde mi o jednorázovou zakázku, ale o člověka, který dá projektu vizuální tvář a časem se mnou bude platformu spoluvlastnit a strategicky řídit.
O co jde:
Vývoj mobilní aplikace (Android) zaměřené na kompetitivní a strategické stolní a deskové hry (od šachů, pokeru a pokročilých Monopolů/Dostihů až po jednoduché, ale psychologické minihry ve stylu Squid Game).
Celé to bude stát na robustním core enginu s globálním ELO matchmakingem, systémem sázek o virtuální žetony, ligami a herními aliancemi v moderním, čistém 2D kabátě.
V jaké fázi projekt je:
Aktuálně mám kompletně promyšlenou architekturu backendu, databáze a logiku škálování (hry se budou do enginu zapojovat jako moduly, takže po spuštění základu dokážeme sypat novou hru měsíčně). Velká výhoda: jedná se o čisté PvP, takže odpadá složitý vývoj AI pro protihráče. Reálný vývoj začíná za pár týdnů, teď dokončuji své stávající resty.
Co nabízím:
Rovnocenné partnerství a férový podíl na budoucích ziscích (RevShare).
Silné technické zázemí (naprogramuji vše od herních serverů po klientskou komunikaci).
Jasný byznys plán a marketingovou strategii pro den spuštění (cíl je globální trh, desetitisíce aktivních hráčů, ale začneme CZ/SK komunitou).
Co hledám:
Člověka, který má cit pro čisté, přehledné 2D herní rozhraní (UI), ikonky, design herních desek a karet. Ze začátku na tom budeme dělat oba ve volném čase s vizí postavit silný produkt.
Pokud tě koncept baví a chceš vědět víc, napiš mi sem do zpráv. Rád proberu detaily! |
|