.[ ČeskéHry.cz ].
MultiRacer
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Další
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
frca



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 1555

PříspěvekZaslal: 23. únor 2008, 18:31:34    Předmět: MultiRacer Odpovědět s citátem

MultiRacer

Je to závodní hra. Základem je hra pro více hráčů (až 4) na jednom počítači. Umytý igelit ani sítě hra neobsahuje.
Z vehiklů je na výběr škodovka 120, VW brouk a trabant.
Hra obsahuje kromě windows verze i binárky pro linux.
Autoři jsou:
Vojtěch "frca" Salajka
Michal "frcův brácha" Salajka

Aktualizace 20. března 2011

http://www.franticware.com/multiracer

Dnes vychází update hry Multiracer. Kromě změn kosmetického charakteru přináší zásadnější rozšíření - závody s ghostem v single playeru. Važte si toho! Hrabat se ve tři až čtyři roky starém zdrojáku není žádný med a už se to pravděpodobně nebude opakovat.

Pokud náhodou narazíte na nějaký bug, budu vděčný za jeho nahlášení. Při reportu bugu je důležité podat co nejvíce informací o systému, kam patří zejména verze OS, typ GK (+verze OpenGL, verze ovladače), procesor atd.







Aktualizace 7. července 2022
Zdrojáky:
https://github.com/Franticware/OpenMRac


Naposledy upravil frca dne 5. březen 2023, 13:29:29, celkově upraveno 6 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
DeepMind



Založen: 22. 02. 2008
Příspěvky: 68

PříspěvekZaslal: 23. únor 2008, 18:49:36    Předmět: Odpovědět s citátem

ha to je dobree Smile len skoda ze sa auta nenicia , ale to asi vela chcem Smile inak mi vadi to zabacanie take neznasam.. iked skusal som len zatial skodu120
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Houp



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 672

PříspěvekZaslal: 23. únor 2008, 19:18:53    Předmět: Odpovědět s citátem

taky musí se přidat ke chvále, že jako celek to působí velmi dobře.. škoda jen, že tam není AI, zkuste ji do další verze přidat...
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
franz



Založen: 30. 07. 2007
Příspěvky: 1325

PříspěvekZaslal: 23. únor 2008, 20:06:31    Předmět: Odpovědět s citátem

mám problém asi s časovačem, chvilku to jde nehratelně pomalu a pak se to vyturbuje nehratelně rychle (že po každém stisku klávesy jsem nabouraný na druhém konci silnice)
video: http://hyperblaster.ufouni.cz/skoda.avi
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mem



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 1959
Bydliště: Olomouc

PříspěvekZaslal: 23. únor 2008, 21:02:31    Předmět: Odpovědět s citátem

Paráda, fakt se mi to líbí, rozmanitost prostředí, každé auto jiný zvuk a asi i chování, vzájemné nárazy, smyky, to je všechno super. Škoda jen, že bez igelitu si člověk sám moc nezahraje a syn už spí Wink
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
frca



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 1555

PříspěvekZaslal: 23. únor 2008, 21:59:06    Předmět: Odpovědět s citátem

franz napsal:
mám problém asi s časovačem, chvilku to jde nehratelně pomalu a pak se to vyturbuje nehratelně rychle (že po každém stisku klávesy jsem nabouraný na druhém konci silnice)

Divné, co máš za procesor a verzi windows? Jinak pod linuxem by to mělo být snad v pohodě. Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
devillante



Založen: 14. 08. 2007
Příspěvky: 164

PříspěvekZaslal: 24. únor 2008, 00:15:40    Předmět: Odpovědět s citátem

Super, super, super! Také souhlasím, že chybí k naprosté spokojenosti jen AI.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Woozie



Založen: 21. 02. 2008
Příspěvky: 43

PříspěvekZaslal: 24. únor 2008, 01:11:27    Předmět: Odpovědět s citátem

nechtely by ste nejake lepsi stranky ?
neco jako mam ja ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JohnyDog



Založen: 17. 08. 2007
Příspěvky: 66

PříspěvekZaslal: 24. únor 2008, 01:15:34    Předmět: Odpovědět s citátem

Woozie napsal:
nechtely by ste nejake lepsi stranky ?
neco jako mam ja ?

Z blata do louze ?
(omluva moderatorum za oneliner a citaci, taky si vsimnete ze nekomentuju gramatiku Wink )
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pcmaster



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 1823

PříspěvekZaslal: 24. únor 2008, 02:42:02    Předmět: Odpovědět s citátem

Velka skoda, tvarilo sa to pekne, ale asi tam mate nejake chybicky...

Ked som nastavil na 800x600 window, 32bit depth... dostal som toto:

EDIT: Na tomto mieste bol obrazok s chybnym renderom. Zmazal som ho.

Ked som dal fullscreen, tak to uz slo, akurat to slo strasne rychlo/pomaly/trhalo to... Nebude to problem performance countera na dvojjadre??? Drzim palce pri opravovani bugov a vylepsovani hry Smile Ma sancu

AX2 4200+, nV GF 7600GT, WinXP 64 PRO SP2
_________________
Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est.


Naposledy upravil pcmaster dne 9. duben 2010, 15:24:24, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
uiii



Založen: 12. 08. 2007
Příspěvky: 251

PříspěvekZaslal: 24. únor 2008, 09:18:07    Předmět: Odpovědět s citátem

No jako vypada to dobre, rad bych si to zahral, ale jaksi sem to nezpustil (na Linuxu) , pise mi to
kód:
./multirac: /home/uiii/Programy/mono-1.2.6/lib/libpng12.so.0: no version information available (required by ./multirac)
Error loading game data.

Nevim co s tim, tu knihovnu nainstalovanou mam.
Uiii
_________________
Twitter
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mem



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 1959
Bydliště: Olomouc

PříspěvekZaslal: 24. únor 2008, 09:28:51    Předmět: Odpovědět s citátem

pcmaster: lamo, dvoujadro ma kdekdo Wink (ja mam btw taky X2 4200+ jako ty, 65nm proces, nevim, jaky mas ty). Kdyz nedas 32bit ale default rozliseni, tak ti to dela taky? Ja daval default plochy (32bit) a ruzna rozliseni jako 1280x960 a v pohode (GF 8600 GT)
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
frca



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 1555

PříspěvekZaslal: 24. únor 2008, 10:23:08    Předmět: Odpovědět s citátem

Používám tento časovač
http://forum.builder.cz/read.php?124,2144528,2155054#msg-2153983
včetně
http://forum.builder.cz/read.php?124,2144528,2155054#msg-2155054

Napadá mě přidat kompatibilní mód, který bude místo toho fungovat přes GetTickCount(), ale je to dost nepěkné řešení.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
nou



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 1047

PříspěvekZaslal: 24. únor 2008, 10:30:06    Předmět: Odpovědět s citátem

Woozie napsal:
nechtely by ste nejake lepsi stranky ?
neco jako mam ja ?

no zislo by sa tam hodit aspon nejake zakladne info

a nerozmysaly ste aj o hrani cez LAN a internet?

inak pekna praca a je to dobre a urcite to s kamosmi vyskusam. taktiez mam AMD X2 5000+ BE a ziadny problem. mozno jedine kde tu niekde z-fighting. inac SDL pouziva pri pouziti SDL_GetTicks() prerformance counter. pozeral som to v zdrojakoch. takze presnost je 1ms.

PS: mam cez 750FPS takze mate dobre optimalizovany engine Very Happy Wink
_________________
Najjednoduchšie chyby sa najtažšie hľadajú.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Augi



Založen: 28. 07. 2007
Příspěvky: 781
Bydliště: Čerčany

PříspěvekZaslal: 24. únor 2008, 11:06:41    Předmět: Odpovědět s citátem

frca napsal:
Používám tento časovač
Napadá mě přidat kompatibilní mód, který bude místo toho fungovat přes GetTickCount(), ale je to dost nepěkné řešení.

Pokud selže PerformaceCounter, tak jako záložní mód používám GetTickCount a nepřijde mi na tom teda nic nepěknýho...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Další
Strana 1 z 11

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Vzhled udelal powermac
Styl "vykraden" z phpBB stylu MonkiDream - upraveno by rezna