.[ ČeskéHry.cz ].
Hermies the game CZ verze plus bonusek

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jazzuo

PříspěvekZaslal: 10. srpen 2008, 19:11:10    Předmět: Hermies the game CZ verze plus bonusek Odpovědět s citátem

nazdar jak vsichni vite uz jsem tu dlouho nebyl, ne ze bych nemel v japonsku pristup k internetu, ale nemel jsem naprosto zadny cas. Meli jsme kratky a dlouhy tyden ale to znamenalo ze jsem jeden tyden pracoval 13 hodin 6 dni v tydnu a druhy tyden 15 hodin 6 dni v tydnu. Tak si to asi spocitate ze nic moc. No uz jsem spet tak to snad bude zas lepsi zatim jen malo jsem udelal jen ceskou verzi me posledni hry hermie the game

hermie the game CZ version

bonus jsou 4 hry co jsem delal pro cez, oni jsou trochu podivni tak tam nemam ani jmeno a samzali jsme vsechny pochoutky, jako ze se tam zdravilo pozderavem CEZ misto cau. No kazdopadne nechteji zadne jine sireni asi takze tyto hry nikde nezverejnujte. dulezita hra je prehrada ostatni jsou jen do poctu

hry pro cez
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mem

PříspěvekZaslal: 10. srpen 2008, 19:50:44    Předmět: Odpovědět s citátem

Docela nápadité ty hry, nejvíc mě asi bavila turbína
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: